Jobboard

Network (Security) Engineer

Stel een vraag
Ritchie Solutions BV

Network (Security) Engineer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Part-time
Vereisten
 • In bezit van een HBO-diploma
 • Minstens 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met Cisco, Check Point, Palo Alto, Juniper en/of HP
 • Persoonlijke eigenschappen: eerlijk, transparant, communicatief vaardig, representatief en loyaal
 • Je bent leergierig en hebt ambitie voor detachering
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €2500-€4000 (afhankelijk van jouw ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 32-36 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. 26 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsmogelijkheden in overleg
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling bij Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP)
 • icon-dot Created with Sketch. Secundaire arbeidsvoorwaarden: Een declarabiliteitsbonus van € 250,- netto bij 90% declarabiliteit per kwartaal (exclusief vakantieverlof) en €0,30 per werkgerelateerde kilometer aan onkostenvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Optioneel: een lease-auto bij een vaste aanstelling
 • icon-dot Created with Sketch. Meerdere bedrijfsuitjes per jaar evenals attenties
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Dit ga je doen

Als IT-professional van Ritchie Solutions ga je als Network (Security) Engineer aan de slag bij een van onze opdrachtgevers die op het moment van jouw beschikbaarheid ondersteuning kunnen gebruiken op jouw expertises waaronder je kennis en ervaring op producten zoals Cisco, Check Point, Palo Alto, Juniper en/of HP. Opdrachten worden voor je geworven en op kennismakingsgesprekken word je voorbereid/in begeleid. Ritchie Solutions onderhoudt nauw contact met je opdrachtgever en met jou (middels (tussentijdse) evaluaties) en peilt zo consequent bij alle partijen de tevredenheid! 

 

De vereisten

Je beschikt over een HBO-diploma. Daarnaast heb je minstens 3 jaar relevante werkervaring binnen de IT. 

Je hebt kennis van en ervaring met diverse producten zoals Cisco, Check Point, Palo ALto, Juniper en/of HP. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Je bezit ook een auto en rijbewijs B.

 

Jij als professional

Je bent ambitieus, ondernemend en beschikt over een probleemoplossend vermogen. Daarnaast heb je een flexibele instelling. Je hebt oog voor kwaliteit en bent bereid jezelf te blijven ontwikkelen als specialist binnen de IT. Je bent eerlijk, transparant, communicatief vaardig, representatief en loyaal. Je hebt verder ambitie voor detachering en bent leergierig aangelegd.

 1. 1 Ondersteuning in omgevingen met capaciteits-kennisgebrek
 2. 2 Projecten (met begin- en einddoel)
 3. 3 Waarneming (bij tijdelijk verlof/verzuim)
 4. 4 Je hebt een ondersteunende functie, maar gaat zelfstandig te werk
“Je moet gepassioneerd zijn als detacheerder in verschillende ‘keukens’ te willen kijken en dus goed kunnen anticiperen in nieuwe werkomgevingen”

Wesley

Medior System Engineer

Werken bij Ritchie Solutions BV

Ritchie Solutions is een jong en ambitieus (detacherings)bedrijf met dito medewerkers die zich richt op Infrastructure Engineering, met als expertise netwerkbeheer maar ook consultancy op systeembeheer en virtualisatie. Ritchie Solutions stimuleert haar IT-professionals actief om hun kennisniveau te verbreden/verdiepen en kan zodoende haar klanten voorzien in ondersteuning op uiteenlopende IT-afdelingen en/of bij problematieken. 

Daarnaast betrekt deze jonge organisatie haar medewerkers bij de doorontwikkeling van het bedrijf, mede waardoor zij oprecht kunnen spreken over een enthousiast, laagdrempelig team met een transparant (werk)klimaat! De IT-professionals van Ritchie Solutions zijn ervaren IT’ers in bezit van mbo of hbo- diploma en up-to-date certificeringen. IT’ers die weten wat belangrijk is op hun werk. Hun kennis en expertise varieert van technisch systeem-/netwerk specialist tot allround infrastructure engineer (waaronder Windows, VMware en Citrix). 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Sinds ik begonnen ben bij Ritchie Solutions staan mijn wensen voorop en dat vind ik erg prettig. Dennis en Murielle doen er alles aan een zo geschikt mogelijke opdracht te vinden die bij je past. Ook wanneer het wat langer duurt dan gepland blijven ze geloven in je en dat geeft een vertrouwd en goed gevoel”

Russell

Senior systeembeheerder
Actief in Brabant, Noord/Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht
Opgericht in 2012
5 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 35 jaar
icon-sex Created with Sketch. 80% man
We willen bedrijven ontlasten middels het leveren van gedreven IT-Professionals Murielle – Procesmanager

Praktijkvoorbeeld

Tijdens regulier onderhoud aan een firewall cluster zie je dat het anti-spoofing mechanisme niet aan staat op de interne interfaces. Het aanzetten van anti-spoofing is niet moeilijk het kan echter wel disruptie veroorzaken indien er fouten gemaakt worden. Hoe ga je te werk om dit op te lossen?

Contractvormen

Je komt bij ons te werken in dienstverband. Je krijgt eerst een tijdelijke aanstelling van 6 maanden, zonder proefperiode. Na deze 6 maanden krijg je een contract van een jaar. Bij wederzijds goed functioneren wordt dit contract na een jaar omgezet in een vast contract. 

Dienstverband

Doorgroeimogelijkheden

Je start met bepaalde kennis en ambities. Deze kun je uitbouwen door (zelf)studies te volgen op dit vlak (vakgerelateerd). Hierin zijn de mogelijkheden onbeperkt. De studieschuld wordt over 24 maanden kwijtgescholden en indien je het examen in 1 × behaalt, verkrijg je een bonus van €50,- netto bij de eerst volgende salarisverwerking uitgekeerd. Zak je? Dan bekostigen wij een tweede examen. Een eventueel derde (en vaker) bekostiging voor hetzelfde examen is voor eigen rekening.

Sollicitatieproces

Wanneer een CV zodanig veel raakvlakken heeft met onze zoekcriteria zullen wij contact opnemen met de betreffende sollicitant om persoonlijk kennis te maken. Dit kan plaatsvinden op een openbare gelegenheid (veelal Van der Valk hotels), eventueel in de avonduren (zodat er geen verlof genomen hoeft te worden bij een huidige werkgever). Dit eerste gesprek vindt plaats met Murielle (procesmanager) en is bedoeld om te bepalen of het enthousiasme van de kandidaat om aangeboden te worden terecht blijkt, evenals voor ons om te oordelen of hij bij RS past. 

Als dit gesprek voor beide partijen positief verloopt, dan zal een tweede gesprek plaatsvinden met eigenaar Dennis (en eventueel een medewerker) om de inhoudelijke kennis te toetsen. Dit gesprek zal tevens enige casussen bevatten. Zodra dit positief verloopt kan de kandidaat een voorstel verwachten waarna hij, na toezegging, bij ons in dienst zal treden.

Murielle

Procesmanager
 1. 1 Eerste kennismakingsgesprek met Murielle
 2. 2 Tweede gesprek met Dennis en eventueel een collega
 3. 3 Voorstel vanuit ons

Collega’s

Russell (44) Senior systeembeheerder

Waarom ben je bij Ritchie Solutions gaan werken?

Dennis en Murielle gaven mij het gevoel dat ze oprecht waren met hun intenties, zowel met het bedrijf als met mij als consultant.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik bezoek graag evenementen, sport, kook (100% veganist) en breng tijd door met vrienden.

Rob (28) Servicedesk medewerker

Waarom ben je bij Ritchie Solutions gaan werken?

Ik kwam van Yacht, een groot bureau. Hier had ik 3 accountmanagers op papier, maar zag nooit iemand. Toen ik een verlof wilde inschieten wist ik niet bij wie ik moest zijn (onduidelijk) dus mailde ze alle 3. Ik kreeg van niemand respons…  Ik voelde me een nummer en ben gaan rondkijken, zo kwam ik bij Ritchie Solutions uit.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Tuinieren en sleutelen aan auto’s

 

Wesley (32) Medior System Engineer

Waarom ben je bij Ritchie Solutions gaan werken?

De persoonlijke aanpak, oog voor details en de open communicatie is wat mij aansprak tijdens de sollicitatieprocedure en dit is ook tijdens mijn dienstverband in de praktijk voortgezet: geen woorden maar daden.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Motorrijden en zwemmen

Rick (35) Medior System/Netwerkengineer

Waarom ben je bij Ritchie Solutions gaan werken?

Wat mij vooral aanspreekt, is de persoonlijke benadering. Ritchie Solutions heeft echt gekeken naar wat ik heb gedaan, waar ik sta. Natuurlijk roepen een hoop bedrijven dit te doen, maar Ritchie Solutions doet het ook echt!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Tijd doorbrengen met mijn 2 zoontjes en klussen aan huis

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Network (Security) Engineer

Ritchie Solutions BV — Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Ritchie Solutions BV

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature