Jobboard

Recruitment Consultant

Stel een vraag
Codecareer

Recruitment Consultant

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Groningen
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Hbo/wo werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in sales
 • Je bent commercieel, sociaal, oplossingsgericht, resultaatgericht en leergierig
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €1900-€3500
 • icon-dot Created with Sketch. Werkweek van 32 - 40 uur
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Hoog energieniveau in een start-up cultuur
 • icon-dot Created with Sketch. Flexibele werktijden
 • icon-dot Created with Sketch. Geweldige incentives (trips naar Valencia, Marokko en zelfs Curaçao)
Werkzaamheden
 • 75% Recruitment
 • 15% Opleiding
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als Recruitment Consultant bij Codecareer houd jij je bezig met zowel de kandidaten als met onze partners. Zo kom je onder andere in contact met goede kandidaten vanuit verscheidene creatieve kanalen, waaronder vacaturesites, social media platforms en onze online databases. Je staat volledig achter onze unieke vacature beleving en bouwt hierdoor waardevolle relaties op met de kandidaat. Deze IT-professionals begeleid je intensief gedurende het gehele sollicitatieproces.

Daarnaast zet je online campagnes op voor onze partners. Doordat je nauw contact hebt met onze partners, weet je precies waar zij naar op zoek zijn en op deze manier ben jij goed in staat om de juiste kandidaat te matchen aan de organisatie.

 1. 1 Jij haalt gekwalificeerde kandidaten uit verscheidene creatieve kanalen, waaronder vacaturesites, social media platforms en onze online database
 2. 2 Je bent ambassadeur van onze unieke vacature beleving en bouwt hierdoor waardevolle kandidaat relaties op
 3. 3 Je begeleidt professionals intensief gedurende het sollicitatieproces – van oriënterend gesprek tot de salarisonderhandeling. Door onze unieke beleving en werkwijze help je mensen echt met een waardevolle volgende stap
 4. 4 Je bouwt bestaande relaties uit, onderhoudt deze en staat hierbij in direct contact met eigenaren en/of HR-managers
 5. 5 Je zet online campagnes op voor onze partners
“Als je op zoek bent naar een veelzijdige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de kandidaten én het fijn vindt om veel vrijheid te krijgen, is dit zeker een functie voor jou!”

Sara van Boekel

Job Consultant

Praktijkvoorbeeld

Tijdens het derde gesprek tussen je kandidaat en je partner heeft de kandidaat een contractaanbieding ontvangen. Echter geeft je kandidaat achteraf bij jou per mail aan dat hij niet in gaat op het voorstel. Wat doe je?

Doorgroeimogelijkheden

De doorgroeimogelijkheden binnen Codecareer zien er als volgt uit:

 1. 1 Recruitment Consultant
 2. 2 Senior Recruitment Consultant
 3. 3 Junior 360 graden Junior Recruitment Consultant
 4. 4 360 graden Recruitment Consultant
 5. 5 Senior 360 graden Recruitment Consultant

Werken bij Codecareer

Codecareer is een jonge, innovatieve start-up. We zijn een creatieve, enthousiaste en gedreven club en willen impact maken op de IT-recruitment markt. Ons team heeft als doel om de beste recruitmentervaring van Nederland te leveren voor een geweldige service. Daarvoor zijn de volgende kernwaarden voor ons van belang: samen groeien en geluk.
Sinds 2018 helpen wij al meer dan 200 bedrijven bij het invullen van moeilijk in te vullen IT-vacatures. Wij hebben als doel het leven van kandidaten en organisaties te transformeren door een unieke recruitment beleving. Dit doen we door continue te innoveren, en creatief te zijn in onze aanpak. Wij maken het gehele recruitmentproces visueel, en creëren hierdoor duurzame matches.

Wie zijn onze klanten? Wij werken vooral met kleine en middelgrote organisaties. Vaak hebben deze organisaties zelf geen tijd, geld, expertise of tools om schaarse kandidaten te vinden.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Het is iedere keer weer een leuke uitdaging om de wensen en ambities van een kandidaat te matchen bij die van onze partners. Daardoor heb ik een veelzijdige job waarin ik mij continu kan blijven ontwikkelen.”

Patrick Albers

Job Consultant
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Groningen
Actief in Nederland
Opgericht in 2018
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 25 jaar
icon-sex Created with Sketch. 60% man / 40% vrouw
12 medewerkers

Collega’s

Sara van Boekel (31) Job Consultant

Ik ben bij Codecareer begonnen omdat ik op zoek was naar een baan waar ik de spil ben tussen werkgevers en werknemers. Ik kan mij goed inleven in zowel de werknemer als het management. Hierdoor ben ik als het ware de schakel die nodig is om het optimale resultaat te bereiken bij een organisatie.

Coen Dijkstra (25) Lead Business Consultant

Ik heb gekozen voor Codecareer door de vrijheid, flexibiliteit en de mogelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Ik heb de kans gekregen om in België het unieke concept verder uit te bouwen. Ik kreeg hierin alle handvatten die ik nodig had om mijn persoonlijke doelen te behalen. Door deze kans kon ik op een unieke wijze mijzelf enorm ontwikkelen.

Patrick Albers Job Consultant

Waarom ben je bij Codecareer gaan werken?

Ik ben bij Codecareer gaan werken vanwege de persoonlijke sfeer binnen het bedrijf. Daarnaast kon ik bij Codecareer een totaal nieuwe kant op gaan, waardoor ik veel nieuwe dingen kon leren en mezelf kon ontwikkelen. De vrijheid, de platte cultuur en het eigenaarschap spraken mij daarnaast ook enorm aan!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Ik voetbal zowel op het veld als in de zaal en doe 4 keer per week calisthenics (krachttraining) in de achtertuin.

Wij gaan samen voor het leveren van de beste Nederlandse recruitmentervaring Team Codecareer

Contractvormen

Je start bij ons altijd met een zeven maanden contract. In deze periode leren wij elkaar écht kennen. Als het van beide kanten bevalt verbinden wij elkaar met een contract voor onbepaalde tijd.
Als je veel ervaring hebt, is een vast dienstverband bespreekbaar.

Sollicitatieproces

Het eerste gesprek voer je met Coen (Lead Business Consultant) of Sara (HR) en mij. Dit gesprek is om elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is tussen jou en Codecareer. We bespreken elkaars wensen en ambities en de mogelijkheden voor jou bij Codecareer. Nadien krijg je een rondleiding door het bedrijf en kan je vast het team leren kennen.

Roan Banga

Lead Recruitment Consultant
 1. 1 Solliciteer
 2. 2 Eerste gesprek met Coen of Sara en mij
 3. 3 Tweede gesprek: casus maken en bespreken
 4. 4 Contractvoorstel
 5. 5 In dienst 🙂

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Recruitment Consultant

Codecareer — Groningen

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Codecareer

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature