Jobboard

Senior C/C# .Net Developer

Stel een vraag
IP Parking

Senior C/C# .Net Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Zaandam
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties, met de volgende technieken: C, C#, .Net Core/Platform, WPF, SQL Server, REST/WCF
 • Het is een pré om kennis te hebben van Windows CE en Windows IoT
 • Bekend zijn met standaard protocollen, zoals TCPIP
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €4.000 - €6.000 (Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 32-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. Flexibele werktijden
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsbudget van ten minste €500,00 per jaar
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling aanwezig
 • icon-dot Created with Sketch. Laptop van de zaak
Werkzaamheden
 • 70% Ontwikkelen
 • 30% Teamoverleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

IP Parking is gedreven om voorop te lopen in de parkeerindustrie met innovatieve oplossingen. Door de state-of-the-art hardware en hoogwaardige software hebben zij de positie van meest succesvolle parkeerprofessional in Nederland verdiend en zijn zij actief over de hele wereld, vanuit de vestigingen in Deurne, Zaandam, Antwerpen, New York en Los Angeles en via het wereldwijde dealernetwerk.

Als Senior C / C# Dot.Net Application Developer speel je een belangrijke rol in het R&D-team. Je ontwikkelt en implementeert softwareoplossingen die het leven van de zakelijke partners, leveranciers én eindgebruikers gemakkelijker maken en draagt direct bij aan de verbetering van hun ervaringen.

Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en upgraden van de bestaande embedded parkeerapplicaties en het toevoegen van nieuwe functies met behulp van de nieuwste technologieën die je zelf selecteert. Als marktleider in de parkeerbranche moet er snel gereageerd worden op vragen van klanten en veranderingen in de markt. Daarom is het belangrijk dat je dynamisch en flexibel bent en goed kunt inspelen op veranderingen. Je bent dus stressbestendig en hebt ervaring met teamwork. Tijdens de Kanban-sessies werk je aan het optimaliseren van het platform en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je integreert randapparatuur zoals readers en pinpads in de embedded parkeerapplicaties en helpt mee aan de ontwikkeling van de nieuwste generatie in .Net. Kortom, als Senior C / C# Dot.Net Application Developer speel je een sleutelrol in het succes van de innovatieve parkeermanagementsystemen. Wil jij deze uitdagende en belonende rol bij IP Parking? Solliciteer dan nu!

 1. 1 Het onderhouden en uitbreiden van de bestaande parkeerapplicaties
 2. 2 Het ontwikkelen van de nieuwste generatie embedded parkeerapplicaties
 3. 3 Integreren van randapparatuur zoals readers en pinpads
“Je komt in aanraking met veel verschillende technieken. Dit maakt ons werk uitdagend en veelzijdig”

Jovan Stijovic

Technical Product Manager

Doorgroeimogelijkheden

Bij IP Parking heb je als Senior C / C# Dot.Net Application Developer volop kansen om jezelf breed te ontwikkelen en te blijven werken met de nieuwste technologieën. Je hebt de vrijheid om je werk zelf vorm te geven en tegelijkertijd waardevolle ervaring op te doen in diverse werkzaamheden. Het opleidingsbudget stelt je in staat om jezelf constant uit te dagen en verder te ontwikkelen. Bovendien werk je aan een concreet product dat tastbaar is in de dagelijkse wereld. Tijdens de Kanban-sessies werk je samen aan het optimaliseren van het platform en stimuleren ze jouw persoonlijke groei.

 1. 1 Je blijf op de hoogte van nieuwe technieken
 2. 2 Vrijheid in werkzaamheden
 3. 3 Veel ervaring opdoen in specifieke taken

Werken bij IP Parking

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan in de parkeerindustrie en wilt bijdragen aan toekomstbestendige oplossingen, dan is werken bij IP Parking dé perfecte keuze. Als pionier op het gebied van innovatieve parkeeroplossingen in o.a. Nederland, België en de Verenigde Staten, bieden zij je de kans om te werken met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Bij IP Parking heerst een vriendelijke en betrokken bedrijfscultuur waarin open communicatie en samenwerking centraal staan. Je krijgt de mogelijkheid om de wensen van klanten in te willigen en zo bij te dragen aan hun tevredenheid. De klantenkring bestaat onder andere uit Ziggo Dome garage in Amsterdam, Sea World in Orlando Florida, National Harbor in Washington DC en verschillende grote gemeentes, waaronder Gemeente Amsterdam en Gemeente Rotterdam.

IP Parking is al 15 jaar de meest succesvolle parkeerprofessional op de Nederlandse markt. Zo waren zij de eerste die een web-based Parkeer Management Systeem (PMS) introduceerden en kentekenherkenning als ID bij het parkeren en loyaliteit gekoppeld aan parkeren mogelijk maakten. Daarnaast zijn zij het enige bedrijf in Nederland dat belparkeerders kan toelaten in de parkeergarage.

Word deel van het team en draag bij aan de toekomst van parkeren door te werken voor een bedrijf dat altijd inzet op innovatie en vooroploopt in de branche.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Product management is all about creating value for the customer. It’s not about making things or selling things; it’s about creating value”

Corke Arts

Product Owner
Actief in NL, BE, VS, IRL, DK, AUS, FIN, ENG en SWE
Opgericht in 2005
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Deurne
124 medewerkers (11 R&D team)
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 80% man en 20% vrouw
Op het gebied van kwaliteit en innovatie steekt IP Parking er met kop en schouders bovenuit.

Contractvormen

Bij IP Parking begin je met een contract voor 12 maanden, met een proefperiode van 2 maanden. Maar ze gaan verder dan dat: ze streven naar een langdurige samenwerking met een vast contract. IP Parking investeert graag in haar medewerkers.

Sollicitatieproces

Bij IP Parking wordt veel waarde gehecht aan jouw sollicitatie. Daarom nodigen ze je graag uit om onze werksfeer te ervaren op het kantoor in Zaandam. Na een eerste gesprek met Jos en Patrick krijg je de kans om snel en diepgaand te spreken met een andere collega over de vak inhoud. Voelt alles goed? Dan ben je van harte welkom op het hoofdkantoor in Deurne voor een kijkje achter de schermen! Hier ontmoet je de toegewijde CEO Jimmy, die je persoonlijk zal rondleiden. Als er een wederzijdse klik er is, dan ontvang je een aanbod!

Yvonne Vollenberg

HR officer

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Senior C/C# .Net Developer

IP Parking — Zaandam

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

IP Parking

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature