Jobboard

Senior Front-end Developer

Stel een vraag
IP Parking

Senior Front-end Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Zaandam
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties, met de volgende technieken: Angular, JavaScript, Typescript, HTML5 and CSS/SCSS
 • Ervaring met unit- en end-to-end testing in Angular
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van applicaties, met de volgende technieken: .Net6, SQL Server, C#, REST
 • Het is een pré om kennis te hebben van Security, schaalbare en real time applicaties
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €4.000 - €6.000 (Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 32-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. Flexibele werktijden
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsbudget van ten minste €500,00 per jaar
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling aanwezig
 • icon-dot Created with Sketch. Laptop van de zaak
Werkzaamheden
 • 70% Ontwikkelen
 • 30% Teamoverleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Ben jij een Senior Front-end Developer met een passie voor innovatie en wil jij deel uitmaken van het R&D-team van IP Parking, de meest succesvolle parkeerprofessional op de Nederlandse markt? Je krijgt de kans om een innovatief parkeerplatform te ontwikkelen en bij te dragen aan het vereenvoudigen van het leven van duizenden stakeholders. Het R&D kantoor bevindt zich in Zaandam.

Als Senior Front-end Developer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de bestaande parkeerapplicatie en het ontwikkelen van een nieuwe modulair Web Front-End applicatie met behulp van de nieuwste technieken. Samen met de UX-designer, Front-end developer en Back-end developer werk je aan een modern, responsive design. Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar bent ook een teamplayer.

Bij IP Parking heeft iedereen een vakgebied waar hij of zij aan werkt. Een typische werkdag begint met een stand-up om 10:30 uur, waarbij de taken en vraagstukken worden besproken. Er zijn variërende werktijden en er wordt gezamenlijk geluncht.

Als marktleider in de parkeerbranche moet er snel gereageerd worden op vragen van klanten en veranderingen in de markt. Daarom is het belangrijk dat je dynamisch en flexibel bent en goed kunt inspelen op veranderingen. Bij IP Parking heerst een open sfeer en een hoge betrokkenheid. Wil jij je passie voor innovatie en technologie inzetten om bij te dragen aan het optimaliseren van de parkeer Xperience van duizenden mensen? Solliciteer dan nu en word onderdeel van het gedreven en betrokken team van IP Parking!

 1. 1 Het onderhouden en uitbreiden van huidige parkeerapplicaties
 2. 2 Samen met collega’s werken aan een modern, responsive design
 3. 3 Het ontwikkelen van een nieuwe modulair Web Front-End applicatie
“Je komt in aanraking met veel verschillende technieken. Dit maakt ons werk uitdagend en veelzijdig”

Jovan Stijovic

Technical Product Manager

Doorgroeimogelijkheden

Bij IP Parking heb je als Front-end Developer volop kansen om jezelf breed te ontwikkelen en te blijven werken met de nieuwste technologieën. Je hebt de vrijheid om je werk zelf vorm te geven en tegelijkertijd waardevolle ervaring op te doen in diverse werkzaamheden. Het opleidingsbudget stelt je in staat om jezelf constant uit te dagen en verder te ontwikkelen. Bovendien werk je aan een concreet product dat tastbaar is in de dagelijkse wereld. Tijdens de Kanban-sessies werk je samen aan het optimaliseren van het platform en stimuleren ze jouw persoonlijke groei.
 1. 1 Je blijf op de hoogte van nieuwe technieken
 2. 2 Vrijheid in werkzaamheden
 3. 3 Veel ervaring opdoen in specifieke taken

Werken bij IP Parking

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan in de parkeerindustrie en wilt bijdragen aan toekomstbestendige oplossingen, dan is werken bij IP Parking dé perfecte keuze. Als pionier op het gebied van innovatieve parkeeroplossingen in o.a. Nederland, België en de Verenigde Staten, bieden zij je de kans om te werken met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

Bij IP Parking heerst een vriendelijke en betrokken bedrijfscultuur waarin open communicatie en samenwerking centraal staan. Je krijgt de mogelijkheid om de wensen van klanten in te willigen en zo bij te dragen aan hun tevredenheid. De klantenkring bestaat onder andere uit Ziggo Dome garage in Amsterdam, Sea World in Orlando Florida, National Harbor in Washington DC en verschillende grote gemeentes, waaronder Gemeente Amsterdam en Gemeente Rotterdam.

IP Parking is al 15 jaar de meest succesvolle parkeerprofessional op de Nederlandse markt. Zo waren zij de eerste die een web-based Parkeer Management Systeem (PMS) introduceerden en kentekenherkenning als ID bij het parkeren en loyaliteit gekoppeld aan parkeren mogelijk maakten. Daarnaast zijn zij het enige bedrijf in Nederland dat belparkeerders kan toelaten in de parkeergarage.

Word deel van het team en draag bij aan de toekomst van parkeren door te werken voor een bedrijf dat altijd inzet op innovatie en vooroploopt in de branche.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Product management is all about creating value for the customer. It’s not about making things or selling things; it’s about creating value”

Corke Arts

Product Owner
Actief in NL, BE, VS, IRL, DK, AUS, FIN, ENG en SWE
Opgericht in 2005
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Deurne
124 medewerkers (11 R&D team)
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 80% man en 20% vrouw
Op het gebied van kwaliteit en innovatie steekt IP Parking er met kop en schouders bovenuit.

Contractvormen

Bij IP Parking begin je met een contract voor 12 maanden, met een proefperiode van 2 maanden. Maar ze gaan verder dan dat: ze streven naar een langdurige samenwerking met een vast contract. IP Parking investeert graag in haar medewerkers.

Sollicitatieproces

Bij IP Parking wordt veel waarde gehecht aan jouw sollicitatie. Daarom nodigen ze je graag uit om onze werksfeer te ervaren op het kantoor in Zaandam. Na een eerste gesprek met Jos en Patrick krijg je de kans om snel en diepgaand te spreken met een andere collega over de vak inhoud. Voelt alles goed? Dan ben je van harte welkom op het hoofdkantoor in Deurne voor een kijkje achter de schermen! Hier ontmoet je de toegewijde CEO Jimmy, die je persoonlijk zal rondleiden. Als er een wederzijdse klik er is, dan ontvang je een aanbod!

Yvonne Vollenberg

HR officer

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Senior Front-end Developer

IP Parking — Zaandam

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

IP Parking

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature