Jobboard

Senior Python Developer

Stel een vraag
Codenamics

Senior Python Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Utrecht
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Midlance
Vereisten
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van Python en een of meerdere frameworks, zoals Django, Flask, Falcon of Pyramid
 • Je bent zelfverzekerd over werken met databases als MySQL / PostgreSQL / Oracle of MongoDB / Redis / Cassandra
 • Persoonlijke eigenschappen: zelfstandig, communicatief vaardig, oplossingsgericht, ziet mogelijkheden voor een goed resultaat
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €6.500 - €9.000
 • icon-dot Created with Sketch. 32-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. Aantal vakantiedagen naar wens
 • icon-dot Created with Sketch. De ruimte voor zowel persoonlijke als professionele groei
Werkzaamheden
 • 60% Coderen
 • 30% Persoonlijk ontwikkelen
 • 10% Overig
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Ben jij een Python Developer en ben jij op zoek naar een werkomgeving waar jouw groei centraal staat én waarin je eerlijk beloond wordt? Geniet van de vrijheid van freelancen met de zekerheden en gemakken van een vast dienstverband. Als codaan ontwikkel je bij ons als midlancer! 

Met behulp van Python bouw je aan backend oplossingen voor middelgrote en grote organisaties in Nederland. Ook scale-ups kiezen er vaak voor om Python in te zetten en een platform te bouwen dat hun groei ondersteunt. Uiteraard brengen we aanvullende expertise mee in de meest gebruikte frameworks, zoals Django. Kom je bij ons werken? 

 1. 1 Bouwen aan backend oplossingen
 2. 2 Ondersteunen van groei
 3. 3 Werken met fameworks zoals Django
Ben jij een gedreven Python Developer? Bij ons heb je de regie over je eigen ontwikkeling, kom je kennismaken?

Kris Bansie

Business Manager

Doorgroeimogelijkheden

Je komt in een omgeving te werken met toegewijde en ervaren Business Managers die jouw persoonlijke ontwikkelpad als prioriteit hebben. Je kunt gebruik maken van The Human Network Group Academy en kiezen uit verschillende trainingen. 

 

 

Werken bij Codenamics

Codenamics is een volwassen start-up, opgericht in 2022. Met onze duidelijke visie zijn we dé club die Python en PHP developers helpt om betekenis aan groei te geven. Zowel de professionele en persoonlijke groei van de developer zelf, als de groei van onze opdrachtgever.

Wij selecteren op ondernemend ingestelde ontwikkelaars die willen groeien en tijdens elke opdracht het beste uit zichzelf willen halen. Werkgeluk staat bij ons centraal, daarom helpen wij de ontwikkelaars vooruit op het door hen zelf uitgezette groeipad. Onze opdrachtgevers kunnen we écht vooruit helpen als onze medewerkers tevreden zijn. Dit realiseren wij door de medewerker centraal te zetten in het vormgeven van de eigen groei in een omgeving waar plezier, openheid en eerlijkheid centraal staan. 

Codenamics is onderdeel van The Human Network, het (t)huis van 700 gespecialiseerde professionals. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij passie hebben voor het vak, complexe opdrachten tot een goed einde brengen en plezier hebben in hun werk. 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Onze kracht zit in transparantie en autonomie”

Kris Bansie

Business Manager
Actief in Nederland
Opgericht in 2022
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Utrecht
Business Manager Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze professionals? Dan is Codenamics de juiste plek voor jou! Kris Bansie

Contractvormen

Je komt bij ons werken als midlancer. Dit houdt in dat je een vast dienstverband hebt op basis van een variabel salaris. Het contract is voor onbepaalde tijd, de proeftermijn die daarbij hoort duurt twee maanden.  Je salaris is 70% van het uurtarief van je opdracht. 

Sollicitatieproces

Nadat Codecareer je aan ons heeft voorgesteld, nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Ik ben erg benieuwd wat voor jou de reden is dat je solliciteert en ik licht verder toe wat het midlancen bij Codenamics inhoudt. Is er een wederzijdse klik aanwezig? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Dit vindt bij voorkeur plaats bij ons op kantoor in Utrecht zodat je de organisatie leert kennen. Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Dan doen we je diezelfde dag nog een aanbod! 

Kris Bansie

Business Manager
 1. 1 Kennismaking met Kris Bansie
 2. 2 Tweede gesprek op kantoor
 3. 3 Aanbod!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Senior Python Developer

Codenamics — Utrecht

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Codenamics

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature