Jobboard

Senior Software Engineer

Stel een vraag
I-refact
I-refact

Senior Software Engineer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in ‘s-Hertogenbosch
 • icon-clock Created with Sketch.
Vereisten
 • Hbo werk- en denkniveau
 • 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Python, FastAPI en Javascript
 • Ervaring met Kubernetes
 • Persoonlijke eigenschappen: Je bent nieuwsgierig, communicatief vaardig, je wilt problemen eerst begrijpen voordat je ze gaat oplossen, je bent zelfstandig, transparant en je kunt je keuzes onderbouwen
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €6.000-€7.500 (Senior)
 • icon-dot Created with Sketch. 32-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsmogelijkheden
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling
 • icon-dot Created with Sketch. laptop van de zaak
 • icon-dot Created with Sketch. Thuiswerken mogelijk
 • icon-dot Created with Sketch. Telefoonkosten vergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Leuke uitjes met het team
Werkzaamheden
 • 50% Design
 • 50% Ontwikkelen
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Data, data en nog eens data. Onze core-business bestaat uit het automatiseren van het data logistieke proces voor gerenommeerde bedrijven.De nagestreefde aanpak leidt tot een betrouwbare en auditeerbare data voorziening. Er wordt hierbij gewerkt met een configuratie-gedreven aanpak die ondersteund wordt door een uniek, zelf ontworpen product. Om de markt te kunnen benaderen die voor ons open ligt, groeien we hard. Heel hard. Daarom hebben we jou nodig!

Wij zoeken een senior software engineer die ons team meeneemt in het maken van een uniek softwareproduct. Jouw senioriteit is te herkennen aan een track record op het realiseren van software producten of SAAS oplossing, bij voorkeur met een flinke mate van complexiteit. Je bent iemand die niet alleen een softwareproduct maakt, maar het ontwerp ook kan onderbouwen. Heb je ervaring met dataverwerking op Spark of Trino / of met Deltalake / Iceberg? Dan is dat mooi meegenomen. 

Het is belangrijk dat je het team meeneemt in het proces, we groeien namelijk door te leren van elkaar. Je deelt graag je eigen mening, maar je bent niet eigenwijs. Je bent heel nieuwsgierig: je vraagt continu door (waarom waarom waarom) en je probeert zo achter het probleem te komen en zoveel mogelijk info te verzamelen. Ook ben jij iemand die eerst het probleem wilt begrijpen in plaats van dat je meteen oplossingen aandraagt.

 1. 1 Je werkt graag aan complexe opdrachten in teamverband
 2. 2 Je onderbouwt je keuzes tijdens het maken van een softwareproduct
 3. 3 Je zorgt dat je eerst problemen begrijpt voordat je met een oplossing komt
“Wat mij motiveert om bij I-refact te werken? Dat je met een heel goed ontwikkelt team samenwerkt aan een nieuw dataplatform voor grote klanten, zodat zij grip krijgen op hun data”
Irefact

Timon Schneider

Developer

Doorgroeimogelijkheden

Je krijgt bij ons de ruimte om jezelf te ontwikkelen, er is namelijk voldoende uitdaging. Je werkt met verschillende technieken en rolverdelingen. Wil je in de breedte ontwikkelen en wil je bijvoorbeeld doorgroeien op het gebied van techniek, software ontwerp of architectuur? Dan is het mogelijk om daar modules voor te doen. Je komt te werken in een start-up cultuur waarbij altijd nieuwe complexe uitdagingen op je pad komen.

I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact
I-refact

Werken bij I-refact

Wij zien veel bedrijven worstelen met de keuzes waar hun aandacht naar uit gaat. Veel initiatieven zijn ofwel technologie gedreven of zodanig pragmatisch dat de toekomstvastheid en herbruikbaar niet mogelijk is. In 2014 zijn wij om die reden I-refact gestart. Onze jarenlange kennis en implementatie ervaring op het gebied van data-architectuur, datamanagement en datamanagementsystemen hebben wij gebundeld in een ‘onder architectuur’ ontworpen aanpak en oplossing, die onze klanten direct grip geven op haar data en ontzorgd op de ingebruikname. Onze oplossing evolueert mee met de kennis en ervaring die onze consultants opdoen, zodat wij bijdragen aan het continu verbeteren van datamanagement.

We zijn een compacte organisatie met gedreven professionals die allemaal van dezelfde uitdaging houden, namelijk het oplossen van complexe vraagstukken. Je kunt onze cultuur vergelijken met dat van een start-up, we leren namelijk elke dag weer iets nieuws en we vinden groei en ontwikkeling belangrijk. Binnen onze organisatie zijn er verschillende dingen mogelijk, wordt er naar je geluisterd, krijg je de mogelijkheid om aan complexe vraagstukken te werken en echt iets te leren van je collega’s.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Nederland
Opgericht in 2014
20 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 37 jaar
icon-sex Created with Sketch. 25% vrouw 75% man
icon-marker-2 Created with Sketch. ‘s-Hertogenbosch
Wij helpen klanten grip te krijgen op hun data

Contractvormen

Wanneer we je bij ons in dienst treedt ontvang je eerst een jaarcontract. Zijn we na dit jaar beide nog steeds enthousiast? Dan ontvang je een contract voor onbepaalde tijd.

Sollicitatieproces

Ben je enthousiast geworden? Wij nodigen je graag uit voor een online kennismakingsgesprek. Dit gesprek heb je met mij en met medepartner Erik J. of onze software architect. We leren elkaar op deze manier wat beter kennen. Bevalt dit aan beide kanten? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor en dan bespreken we de functie en je vaardigheden en ervaringen. Dit gesprek voer je samen Erik J. en een toekomstige collega uit het development team. Heb je werk waar je trots op bent? Laat het ons dan vooral zien! Na dit gesprek volgt er een aanbod.

René H.

Eigenaar
 1. 1 Online kennismaking
 2. 2 Tweede gesprek over de functie en ervaringen/vaardigheden
 3. 3 Aanbod

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

I-refact

Senior Software Engineer

I-refact — ‘s-Hertogenbosch

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.
I-refact

Stel een vraag

I-refact

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature