Jobboard

Software Developer.Net

Stel een vraag
Eonics Consultancy

Software Developer.Net

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Den Haag
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Midlance
Vereisten
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau
 • Minstens 5 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Java EE8, .Net core, C#, Angular, Vue JS, React, Azure, docker, API, Spring, Springboot en Github
 • Persoonlijke eigenschappen: je bent communicatief sterk, hebt de wil om te leren en door te ontwikkelen en je bent flexibel
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de detachering
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €4000-€6000 (afhankelijk van jouw ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 36 tot 40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen in regulier dienstverband, bij midlancen bepaal je de vakantiedagen zelf
 • icon-dot Created with Sketch. €3000 opleidingsbudget in regulier dienstverband, bij midlancen betaal en regel je de opleiding zelf
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling bij Stipp pensioenfonds
 • icon-dot Created with Sketch. Secundaire arbeidsvoorwaarden: laptop en telefoon van de zaak, mobiliteitsvergoeding van €800 en een inhouse coach
Werkzaamheden
 • 45% Coderen
 • 20% Teamoverleg
 • 20% Analyseren
 • 15% Testen
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Dit ga je doen

Wij detacheren Software Developers bij alle grote inhuurders van Nederland (ING, Rabo, Overheid, NS en het Kadaster) en steeds meer bij “kleinere” bedrijven. Het is dus afhankelijk van de opdrachtgever wat voor een soort opdracht je gaat doen. Maar in het algemeen zoeken onze klanten Full Stack Developers voor het bouwen van nieuwe applicaties, migraties naar nieuwe omgevingen (cloud), maar ook beheer/onderhoud van applicaties.

De vereisten

Je beschikt minimaal over hbo denk- en werkniveau. Daarnaast heb je minstens 5 jaar relevante werkervaring. Idealiter ben je een Full Stack Developer met ervaring in Java of .Net/C#. Daarnaast heb je kennis van Frontend Frameworks. Vue js, Agular, React en Springboot komen je ook niet onbekend voor.

Jij als professional

Als .NET ontwikkelaar word je mede verantwoordelijk voor het opleveren van de door de Product Owner gevraagde functionaliteiten, 

Jij bent samen met de andere leden van het ontwikkelteam verantwoordelijk voor de kwaliteit. Tevens zullen jullie als team proactief bezig moeten zijn met het doorontwikkelen en onderhouden van de systemen om op die manier de kwaliteit omhoog te brengen en verstoringen te beperken. Verder ben je communicatief sterk, heb je de wil om te blijven leren en ontwikkelen, ben je flexibel en heb je bij voorkeur ervaring in detachering.

 1. 1 Je bent mede verantwoordelijk voor het opleveren van gevraagde functionaliteiten door de Product Owner
 2. 2 Je bent samen met het ontwikkelteam verantwoordelijk voor de kwaliteit
 3. 3 Je ontwikkelt en onderhoudt de systemen om de kwaliteit hoog te houden en verstoringen te beperken
“Bij Eonics is het voor ons belangrijk dat een kandidaat zich goed voelt op hun functie. Daarom hebben we tijdens ons wervingsproces twee stappen, een algemene intake/kennismaking, en een technische intake met onze bedrijfsspecialist. Hier verdelen wij de vaardigheden in communicatieve vaardigheden en technische vaardigheden. Zo krijgen wij een beeld van de communicatieve en technische vaardigheden en kunnen wij beslissen of iemand geschikt voor Eonics is of niet”

Jan Peter Jansen

Directeur

Werken bij Eonics Consultancy

Eonics Consultancy is een detacheringsbedrijf en is de plek waar jij als Software Developer alle vrijheid krijgt om te werken hoe jij wilt. Met drie unieke werkvormen en een mooie mix van grote en kleine opdrachtgevers ben je bij ons altijd op je plek.

Wij zijn een uniek ICT-bedrijf zonder ingewikkelde regels; ‘what you see is what you get’. Bij ons geen concurrentiebeding of andere beperkingen. Ook kun je de arbeidsvoorwaarden zelf invullen op basis van jouw eisen en wensen.

Wij geloven er in dat onze medewerkers zelf zoveel mogelijk de keuzes zelf moeten kunnen maken. In welke vorm willen zij werken? In loondienst of als zelfstandige? En willen zij dan een goed salaris verdienen of gaan zij voor het midlancen?

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Jezelf blijven ontwikkelen vind ik essentieel als developer, bij Eonics krijg ik die mogelijkheid!”

Marc Trebels

Head of Consultancy
Actief in heel Nederland
Opgericht in 2015
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Den Haag
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 100% man
23 medewerkers in dienst
Wij zijn de ontwikkelaars van vrijheid. Bij ons krijgen de medewerkers zoveel mogelijk de vrijheid om hun carrière vorm te geven Jan Peter Jansen – Directeur

Contractvormen

Bij ons krijgt iedereen een vast contract van onbepaalde tijd met een marktconform salaris. Na 3 maanden heb je dan de keus om te gaan midlancen. Elke volgende 3 maanden heb je dan weer de mogelijkheid om te switchen tussen midlance of een regulier dienstverband. 

Dienstverband
i

Je krijgt bij ons direct een vast contract voor onbepaalde tijd

Doorgroeimogelijkheden

Je begint bij ons in de functie van ervaren Developer. Afhankelijk van de omgeving kan je dan al vrij snel als Lead Developer gaan werken, of je kan jezelf meer specialiseren als Scrum master of Architect. Je kan ook via ons gaan starten als freelancer.

 1. 1 Ervaren Developer
 2. 2 Lead Developer
 3. 3 Scrum master of Architect

Sollicitatieproces

Zodra jouw sollicitatie bij ons binnenkomt, plannen we een eerste gesprek in met Marc Trebels, hoofd Consultancy. Bij een wederzijdse klik vindt er een tweede gesprek plaats met Jan Peter Jansen, de directeur. Als jullie beiden nog steeds enthousiast zijn, volgt er vanuit ons een aanbieding. 

Marc Trebels

Head of Consultancy
 1. 1 Eerste gesprek met Marc Trebels
 2. 2 Tweede gesprek met Jan Peter Jansen
 3. 3 Aanbieding

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Software Developer.Net

Eonics Consultancy — Den Haag

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Eonics Consultancy

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature