Jobboard

Software tester

Stel een vraag
Anker Insurance Company

Software tester

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Groningen
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt kennis van Javascript, Uniface, HTML, Azure PaaS en SaaS
 • Ervaring met SQL is een pré
 • Je bent zelfstandig, probleemoplossend, benaderbaar, oprecht en gretig naar kennis
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. €2600-€4650 (afhankelijk van jouw ervaring, obv 38 uur)
 • icon-dot Created with Sketch. 32-38 uur
 • icon-dot Created with Sketch. 27 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Er zijn opleidingsmogelijkheden, waarvoor een bespreekbaar budget beschikbaar is
 • icon-dot Created with Sketch. BeFrank pensioenregeling
 • icon-dot Created with Sketch. 13e maand, thuiswerkvergoeding van €20 en maximaal €137 reiskostenvergoeding per maand op declaratiebasis
 • icon-dot Created with Sketch. Werkmeubilair beschikbaar voor thuiswerken zoals bureau, laptop en een beeldscherm
Werkzaamheden
 • 60% Testen en tests coderen
 • 20% Scrum ceremonies (retro, review, standup, refinements)
 • 10% Ruimte voor educatie en onderzoek
 • 10% Actief kennis delen
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Het IT-team van Anker Insurance Company is volop in beweging. Naast het (door)ontwikkelen, operationeel versterken en waarborgen van de continuïteit van onze ICT-omgeving, wordt er gewerkt aan verschillende ambitieuze projecten.

Zo werken we aan het verdergaand automatiseren van onze bedrijfsprocessen en de (verbeterde) aansluiting hiervan op onze verzekeringsoplossingen. Verder werken we hard aan de doorontwikkeling van de crew management software (Anker Seacrew Software) en het bieden van support hierin aan nationale en internationale maritieme werkgevers.

De hoeveelheid en beschikbaarheid van data groeit snel en het (effectieve) gebruik hiervan wordt steeds belangrijker. Zeker ook binnen Anker Insurance Company. Besluiten worden meer en meer genomen op basis van informatie voortkomend uit deze data. Daarom is het belangrijk dat onze data van hoge kwaliteit, betrouwbaar en beschikbaar is.

In het team speel jij een belangrijke rol om tijdens de sprints de opgestelde requirements te toetsen en te zorgen voor een continue kwaliteit na releases van nieuwe versies.

In het team bevraag je tijdens refinement sessies de testbaarheid van nieuwe functionaliteit en bouwt de testen die bij deze functionaliteit horen. Ook adviseer je andere afdelingen hoe om te gaan met het testen en accepteren van nieuwe releases vanuit onze software leveranciers. Je bent in staat jouw standpunten helder en overtuigend over te brengen.

 

 1. 1 Je stelt samen met het team requirements op
 2. 2 Je maakt het team en de organisatie bewust van het belang van testen
 3. 3 Je bouwt automatische tests op
 4. 4 Je maakt tests als onderdeel van CI/CD pipeline
 5. 5 Je voert zelf tests uit en helpt anderen ook met de uitvoering hiervan
“In het team speel jij een belangrijke rol om tijdens de sprints de opgestelde requirements te toetsen en te zorgen voor een continue kwaliteit na releases van nieuwe versies.”

Patrick Niewold

Junior software developer

Doorgroeimogelijkheden

Je krijgt bij ons de kans om het testen op de kaart te zetten en aan de basis te staan van het bouwen en versterken van een intern ontwikkelteam.

Werken bij Anker Insurance Company

Onze geschiedenis gaat helemaal terug naar het jaar 1907. Een groep Noord-Nederlandse reders besloot samen de zorg te financieren van zieke en arbeidsongeschikte bemanningsleden. De begrippen vertrouwen, betrokkenheid en wederkerigheid zijn tot op de dag van vandaag nog steeds uitgangspunten die onze identiteit bepalen. 

Onder de vlag van Anker Crew Insurance ondersteunen wij maritieme werkgevers bij de zorg voor hun bemanningsleden met verzekeringsoplossingen voor ziekte, arbeidsongeschiktheid, ongevallen en overlijden. Wij voeren onze werkzaamheden wereldwijd uit. Anker Seacrew Software biedt aanvullend crew management tools. 
In de loop van de tijd hebben wij onze activiteiten als nicheverzekeraar uitgebreid. Onder het merk Anker Insurance bieden wij via ons partnernetwerk verzekeringsoplossingen op het gebied van rechtsbijstand, reis en vrije tijd. 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Wij zijn opgericht met als doel mensen te helpen”

Patrick Niewold

Junior software developer
Actief in Nederland en Filipijnen
105 werknemers werkzaam
Opgericht in 1907
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Groningen
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 42 jaar
icon-globe Created with Sketch. We zijn wereldwijd actief
Als nicheverzekeraar bieden wij verzekeringen en diensten aan maritieme werkgevers en verzekeringsoplossingen op het gebied van rechtsbijstand, reis en vrije tijd: A niche insurance company created tot help people. Joris Bos- IT Manager

Werknemers aan het woord

Werken binnen Anker geeft mij veel voldoening, binnen de uitdagende werkomgeving heb ik veel verantwoordelijkheid en krijg ik de kans om met de meest recente technologische ontwikkelingen via eigen ontwikkelde software oplossingen de organisatie te ondersteunen. Hierin krijg ik veel vrijheid en is de uitdaging elke dag weer aanwezig waardoor het werk altijd afwisselend is.

Eugene Kraan

Developer/system analyst

Contractvormen

Als je bij ons komt werken doe je dat in de vorm van een jaarcontract met zicht op een vast contract. 

Dienstverband
i

In de eerste maand dat je bij ons werkt leren we elkaar op zowel persoonlijk vlak als zakelijk vlak goed kennen. Als we dan beiden net zo enthousiast zijn als aan het begin, verbinden wij elkaar met een jaarcontract.

Sollicitatieproces

Zodra we jouw sollicitatie binnenkrijgen nodigen we jou uit voor een eerste gesprek. Dit gesprek heb je met IT Manager Joris Bos en een collega van IT. Als dit gesprek positief verloopt, volgt er een tweede gesprek, waarin we dieper ingaan op jouw kwaliteiten en op de functie zelf. Bij een wederzijdse klik volgt er een arbeidsvoorwaarden gesprek en daarna verwelkomen we je graag in ons team!

Joris Bos

IT Manager

Collega’s

Joris Bos (40) IT Manager

Waarom ben je bij Anker Insurance Company gaan werken?

Anker Insurance Company is een niche verzekeraar die op gebied van eigen software meer en meer zelf wil gaan doen. Daarnaast heeft ze de ambitie hierbij het eigen developer team uit te breiden en te investeren in technische vernieuwingen. Voor mij de juiste ingrediënten om in te stappen en leiding te geven aan dit groeiende team.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik speel in een band, dus veel tijd wordt besteed aan muziek bij ons thuis. Daarnaast beleef ik veel plezier aan gamen, films kijken, tennissen en fietsen.

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Software tester

Anker Insurance Company — Groningen

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Anker Insurance Company

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature