Jobboard

Corporate Recruiter stage

Stel een vraag
Codecareer

Corporate Recruiter stage

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Groningen
 • icon-clock Created with Sketch. Part-time
Vereisten
 • Mbo of Hbo-opleiding richting HRM of Commerciële economie
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Affiniteit met recruitment of ICT- branche
 • Persoonlijke eigenschappen: assertief, sociaal, collegiaal, energiek en innovatief
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Stagevergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Uitstekende begeleiding
 • icon-dot Created with Sketch. Mogelijkheid je te ontwikkelen binnen het recruitment vakgebied
 • icon-dot Created with Sketch. Veel vrijheid voor inbreng van jouw ideeën op gebied van recruitment
 • icon-dot Created with Sketch. Een inspirerende werkplek
 • icon-dot Created with Sketch. Leuke teamuitjes
Werkzaamheden
 • 50% Recruitment
 • 25% Accountmanagement
 • 15% Begeleiding
 • 10% Teamoverleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Dit ga je doen

Tijdens jouw stage houd jij je bezig met de werving van onze collega’s. Dit zal gaan om de functies Recruitment- en Business Consultants. Je leert onder andere hoe je een professioneel LinkedIn profiel maakt en hoe je succesvol wordt met converterende berichten. Je leert om op creatieve manieren kandidaten te benaderen via verschillende kanalen. Je leert de fijne kneepjes van het recruitment vak door mee te luisteren met telefoongesprekken. Daarnaast ga bij sollicitatiegesprekken op kantoor zitten samen met een Senior Consultant

 

De vereisten

Je doet een hbo-opleiding richting HRM of Commerciële economie. Je hebt affiniteit met recruitment of met de ICT-branche. Je zoekt een stageplek voor minimaal 32 uur per week. Je woont in de buurt van Groningen of bent bereid te reizen naar ons kantoor. 

 

Jij als young professional

De recruitment wereld spreekt jou aan en je bent niet onbekend met de ICT-branche. Je wilt graag alle in- en outs van het vak leren. Je bent assertief, energiek en kan goed luisteren en doorvragen. Je kan de verschillende systemen waarmee we werken snel eigen maken. Je bent gedreven om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. 

Je kunt duidelijke doelen en targets voor jezelf stellen, die je verwerkt in een wekelijkse planning. Je bent assertief en toont initiatief in het uitbreiden van jouw netwerk en het benaderen van kandidaten. Je weet hierin sterk over te komen en kan precies verwoorden waarom jij van mening bent dat een kandidaat goed binnen ons team past.

Je gaat stage lopen in een jong team van getalenteerde professionals die niet alleen jou iets kunnen en willen leren, maar het ook gezellig vinden dat je er bent. Samen zorgen we ervoor dat kandidaten op een plek terechtkomen waar ze eindelijk ècht plezier hebben in hun functie. 

 1. 1 Je maakt een professioneel LinkedIn profiel
 2. 2 Je wordt succesvol met converterende berichten
 3. 3 Je luistert mee met telefoongesprekken
 4. 4 Je zit bij sollicitatiegesprekken op kantoor samen met een Senior Consultant
“Als je op zoek bent naar een veelzijdige stageplek waarbij je verantwoordelijk bent voor kandidaat- en relatiebeheer én het fijn vindt om veel vrijheid te krijgen, is Codecareer zeker de plek voor jou!”

Sara van Boekel

Job Consultant

Werken bij Codecareer

Codecareer is een jonge, innovatieve start-up. We zijn een creatieve, enthousiaste en gedreven club en willen impact maken op de IT-recruitment markt. Ons team heeft als kernwaarden ambitie, respect, fun, creativiteit en integriteit. Sinds 2018 helpen wij al meer dan 200 bedrijven bij het invullen van moeilijk in te vullen IT-vacatures. Wij hebben als doel de best mogelijke recruitmentervaring in Nederland te realiseren door een geweldige service te bieden. Dit doen we door continue te innoveren, en creatief te zijn in onze aanpak. Wij maken het gehele recruitmentproces visueel, en creëren hierdoor duurzame matches. 

Wie zijn onze klanten? Wij werken vooral met kleine en middelgrote organisaties. Vaak hebben deze organisaties zelf geen tijd, geld, expertise of tools om schaarse kandidaten te vinden. 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Het is iedere keer weer een leuke uitdaging om de wensen en ambities van een kandidaat te matchen bij die van onze partners. Daardoor heb ik een veelzijdige job waarin ik mij continu kan blijven ontwikkelen”

Patrick Albers

Job Consultant
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Groningen
Actief in Nederland en België
Opgericht in 2018
icon-age Created with Sketch. Gem. leeftijd: 25
icon-sex Created with Sketch. 70% man / 30% vrouw
10 medewerkers

Collega’s

Sara van Boekel (29) Job Consultant

Ik ben bij Codecareer begonnen omdat ik op zoek was naar een baan waar ik de spil ben tussen werkgevers en werknemers. Ik kan mij goed inleven in zowel de werknemer als het management. Hierdoor ben ik als het ware de schakel die nodig is om het optimale resultaat te bereiken bij een organisatie. 

Coen Dijkstra (23) Lead Business Consultant

Ik heb gekozen voor Codecareer door de vrijheid, flexibiliteit en de mogelijke ontwikkelingsmogelijkheden. Ik heb de kans gekregen om in België het unieke concept verder uit te bouwen. Ik kreeg hierin alle handvatten die ik nodig had om mijn persoonlijke doelen te behalen. Door deze kans kon ik op een unieke wijze mijzelf enorm ontwikkelen.

Patrick Albers Job Consultant

Waarom ben je bij Codecareer gaan werken?

Ik ben bij Codecareer gaan werken vanwege de persoonlijke sfeer binnen het bedrijf. Daarnaast kon ik bij Codecareer een totaal nieuwe kant op gaan, waardoor ik veel nieuwe dingen kon leren en mezelf kon ontwikkelen. De vrijheid, de platte cultuur en het eigenaarschap spraken mij daarnaast ook enorm aan!

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Ik voetbal zowel op het veld als in de zaal en doe 4 keer per week calisthenics (krachttraining) in de achtertuin.

 

 

 

Codecareer biedt de best mogelijke recruitmentervaring in Nederland door een geweldige service te bieden Coen Dijkstra – Senior Business Consultant

Zo ziet jouw stagedag eruit

Het is maandag, jouw stageweek is weer begonnen. Hoe ziet jouw dag eruit?

Sollicitatieproces

Als jij na het lezen van bovenstaand profiel enthousiast bent geworden, ontvangen we graag jouw sollicitatiebrief. Wanneer we denken dat je goed bij Codecareer past, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek met onze collega Laurens Walbeek. In dit gesprek nemen we de tijd om elkaar te leren kennen, op zowel persoonlijk vlak als het bespreken van je ambities. Denk dus voor jezelf goed na wat je wilt leren bij Codecareer en hoe we je hierbij kunnen begeleiden. Als er na dit eerste gesprek een klik is, nodigen we je vervolgens uit voor een tweede gesprek. Hier zullen ook collega’s bij zitten van Recruitment. Ze zullen wat dieper ingaan op de leermogelijkheden bij Codecareer en bespreken of je goed in het team past. Als we dan nog steeds enthousiast zijn, bieden we je graag de stageplek aan!

Laurens Walbeek

Job Consultant
 1. 1 Eerste kennismakingsgesprek
 2. 2 Tweede gesprek met collega’s van Recruitment
 3. 3 Aanbod stageplek!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Corporate Recruiter stage

Codecareer — Groningen

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Codecareer

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature