Jobboard

Test Automation Consultant

Stel een vraag
OpenCore

Test Automation Consultant

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Lelystad
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • In bezit van een hbo-diploma (opleiding richting informatica is gewenst)
 • Hbo/Wo denk- en werkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring in technologieën zoals Java / C# .NET / Pyhton / CI/CD / DevOps
 • Sterk in technische skills en communicatief zeer vaardig
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Uitstekend salaris
 • icon-dot Created with Sketch. 36-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. 24 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Budget voor opleidingsmogelijkheden (All you can learn)
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling
 • icon-dot Created with Sketch. 8% vakantiegeld
 • icon-dot Created with Sketch. Secundaire arbeidsvoorwaarden: onkostenvergoeding, reiskostenvergoeding of leaseauto en eindejaarsbonus
Werkzaamheden
 • 75% Testing (automation)
 • 10% Overleg
 • 10% Test analyse
 • 5% Test coördinatie van de werkzaamheden
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Dit ga je doen

Als Technisch Test Engineer draag je bij aan de kwaliteit van de op te leveren producten en diensten in opdracht van een van onze interessante klanten die het beste bij jouw skills en interessegebied aansluiten. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het algehele testproces, evenals de gebruikte tools en technieken.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de testdekking op alle lagen van de (web) applicaties en bovenliggende architectuur. Je maakt onder andere gebruik van tools en frameworks als Selenium, Cucumber, FitNesse, Robot Framework, Protractor, WebdriverIO of Cypress. Bij integratietesten moet je denken aan het testen van Rest API’s testen met Postman en geautomatiseerd met Rest-Assured.

Naast bovengenoemde punten is het van belang dat jij een schakel bent tussen Business en Techniek. Dit houdt in dat jij goed kan sparren met jouw team, met de business en eventuele stakeholders. Het is hierbij van essentieel belang om mee te ontwikkelen met de techniek. Jij bent het aanspreekpunt en moet de techniek duidelijk over kunnen brengen naar alle belanghebbenden/ stakeholders die betrokken zijn bij het project.

De vereisten

Jij beschikt over hbo of wo denk- en werkniveau en bent in bezit van een hbo-diploma (een opleiding richting informatica is gewenst). Je neemt daarnaast minimaal 3 jaar aan relevante werkervaring mee. Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met technologieën zoals; Java, C# .NET, Python, CI, CD of DevOps. Naast het beheersen van de techniek ben je ook communicatief sterk.

Jij als professional

Jij hebt allereerst een passie voor het vak. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Vol enthousiasme zet jij je elke dag opnieuw in. Je neemt je werk serieus en hebt daarbij groot plezier in wat je doet. Goede softskills in combinatie met sterke technische skills zijn daarbij van groot belang om goed mee te kunnen in een constant innoverende en veranderlijke omgeving.

 1. 1 Bijdrage leveren aan kwaliteit van producten en diensten
 2. 2 Verantwoordelijk voor het algehele testproces en de gebruikte tools en technieken
 3. 3 Schakel tussen Business en Techniek

Werken bij OpenCore

OpenCore is opgericht in 2017 met als doel dé IT-detacheerder te worden op gebied van testing, die next level gaan als het gaat om persoonlijke aandacht voor onze werknemers. Wij zijn een platte organisatie met directe lijnen binnen een transparante bedrijfscultuur. Hierdoor is het makkelijk om snel met elkaar te schakelen. 

Daarnaast ligt onze focus op kwalitatief sterke profielen, waarbij alleen met volwaardige technische testers een samenwerking aan wordt gegaan. Bij OpenCore ondersteunen we elkaar met projecten, wisselen we kennis met elkaar uit en tillen we elkaar naar een hoger niveau. We vormen een gezellige en leuke club, met gezamenlijke passie voor techniek!

 

Bekijk het bedrijfsprofiel
Actief in Nederland
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor gevestigd in Lelystad
Opgericht in 2017
13 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 35 jaar
icon-sex Created with Sketch. 100% man
OpenCore gaat next level op vlak van testing door de focus te leggen op het hele pallet van testing, van zowel functioneel, technisch tot geautomatiseerd testen Andrijano – Algemeen directeur

Doorgroeimogelijkheden

Bij OpenCore vinden we het belangrijk dat je je eigen groeipad bepaalt. Hierin bieden wij volop doorgroeimogelijkheden. Denk hierbij aan senior of zelfs uiteindelijk OC Testing eindbaas!

 1. 1 Medior Allround Technisch Tester
 2. 2 Senior Allround Technisch Tester
 3. 3 OC Testing eindbaas

Sollicitatieproces

Onze procedure is afhankelijk van de kandidaat. In veel gevallen doen we twee gesprekken, maar het is vaak voorgekomen dat door snel te schakelen met collega’s één gesprek al voldoende was. Het eerste gesprek vindt plaats met Andrijano of Danny (eigenaren OpenCore), en is bedoeld om elkaar te leren kennen op zowel persoonlijk als werkgerelateerd vlak. 

Mocht er een tweede gesprek gewenst zijn, dan gaan we in dit gesprek meer in op de technische kennis en kunde. Hierbij zijn zowel Andrijano en Danny aanwezig, evenals een collega voor de technische inhoud. 

Andrijano

Algemeen directeur
 1. 1 Eerste kennismakingsgesprek met Andrijano of Danny
 2. 2 Optioneel: tweede gesprek over technische kennis en kunde
 3. 3 Bij ons in dienst!

Contractvormen

Je komt bij ons in vast dienstverband te werken. Bij een wederzijds goede klik bieden we je gelijk een vast contract aan! 

 

Dienstverband
i

Vast contract

Collega’s

Mohammed (33) Front End Developer

Waarom ben je bij OpenCore gaan werken?

OpenCore bestaat uit een diverse groep mensen met twee leuke eigenaren, die veel interesse en aandacht hebben voor zowel het zakelijke als het privéleven van de werknemers.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik besteed zo veel mogelijk tijd aan mijn familie en af en toe vind ik het leuk om te klussen aan auto’s.

 

Sherwin (39) Test Automation Consultant

Waarom ben je bij OpenCore gaan werken?

Ik ben al langere tijd goed bevriend met Danny van Tol, dat is één van de eigenaren van OpenCore. Naar aanleiding van een gesprek met de eigenaren leek het mij leuk om bij OpenCore aan te sluiten, zeker ook vanwege de vriendschap die ik al met Danny had.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar Formule 1 te kijken en tijd doorbrengen met mijn gezin.

Hamid (32) Test Automation Consultant

Waarom ben je bij OpenCore gaan werken?

Ik wilde zelf weg van te grote organisaties omdat ik meer persoonlijk wilde groeien in techniek. Na een leuk gesprek te hebben gehad met Andrijano en Danny wist ik dat ik ook bij een leuke organisatie terecht zou komen.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Voetballen, spelen op de Playstation en kickboksen.

Revillino (43) Test Automation Consultant

Waarom ben je bij OpenCore gaan werken?

Ik ben bij Opencore gaan werken vanwege de uitnodigende open sfeer die er heerst. Ik ben vanaf het eerste contactmoment warm ontvangen, de onderhandelingen liepen op een professionele manier. Daarnaast voelde ik ook dat mij een toekomst wordt gegund waarin ik de mogelijkheid krijg om in een comfortabele omgeving te kunnen werken en te ontwikkelen en groeien in het vakgebied. Er wordt alles aan gedaan vanuit Opencore om daar een bijdrage aan te leveren en ik merk ook dat Opencore zelf niet te arrogant is om zelfreflectie toe te passen en ook wil blijven ontwikkelen om als bedrijf te groeien.

De warme ontvangst en het zakelijke stuk gecombineerd met menselijkheid en attentheid heeft zich tot de dag van vandaag doorgetrokken. Opencore is een omgeving waar je echt wilt zijn.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik veel bezig met het maken van muziek. Ook natuurlijk connectie met familie en vrienden om bewust te genieten van het leven.

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Test Automation Consultant

OpenCore — Lelystad

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

OpenCore

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature