Jobboard

WordPress Developer

Stel een vraag
Netvlies

WordPress Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Breda
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Part-time
Vereisten
 • Young talent/starter/beginner/Junior
 • Hbo of academisch denk- en werkniveau
 • Ervaring met WordPress, PHP en HTML
 • Interesse in Drupal, Composer, Git, JS, CSS, Twig en Docker/Valet
 • Persoonlijke eigenschappen: je hebt een ondernemende instelling en je hebt een uitgesproken mening die je weet over te brengen
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. € 2.500 - € 3.600 (afhankelijk van je ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. Aantal werkdagdagen/uur in overleg
 • icon-dot Created with Sketch. Onbeperkt verlof, dus je bepaalt zelf hoeveel vakantie je opneemt
 • icon-dot Created with Sketch. Flexibele werktijden
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Werken zonder managers
Werkzaamheden
 • 60% Programming
 • 20% Team/klant overleg
 • 10% Review/testen
 • 10% Release
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als WordPress Developer bij Netvlies zet jij je probleemoplossend vermogen en klantengerichtheid in om onze klanten een oplossing van hoge kwaliteit te bieden. Door bugs te signaleren en op te lossen, vragen van klanten te beantwoorden, eigen werk nauwkeurig te testen en klein meerwerk en beveiligingsupdates door te voeren, zorg jij ervoor dat alle websites optimaal werken.

 1. 1 Website ontwikkeling (WordPress/WooCommerce/Shopify)
 2. 2 Applicatieontwikkeling in Drupal & Symfony
 3. 3 API-koppelingen maken
 4. 4 Onderhouden van bestaande websites en applicaties
“Als je graag meewerkt aan innovatie en dit weet te vertalen naar optimalisaties in de huidige processen, is dit zeker een functie voor jou!”

Justin de Ruiter

Frontend Developer

Doorgroeimogelijkheden

Bij ons groei je door op basis van wat je laat zien en wat je ambities zijn. Als WordPress Developer is er veel diversiteit en zijn er veel groeimogelijkheden binnen een flexibele en dynamische organisatie. Naast een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden zijn persoonlijke ontwikkeling en plezier in je werk belangrijke kernwaarden binnen de organisatie.

Werken bij Netvlies

Netvlies is een toonaangevend full service bureau op het gebied van strategie, marketing en technologie. Onze ambitie is om klanten te helpen voorsprong te nemen met digitalisering en innovatie. In 2021 zijn we onderdeel geworden van 4NG en Conclusion en daarmee werken we aan nog grotere klanten in de Nederlandse markt, en kunnen we een nog grotere impact maken.

Toen Netvlies in 1997 van start ging, werd internet nog niet door de massa omarmd. Het was vooralsnog een lonkend vooruitzicht, maar het zou alles gaan veranderen. Vervolgens is de hele wereld getransformeerd door de komst van het wereldwijde web. En wij van Netvlies? We zaten er middenin, bleven meeveranderen en onszelf opnieuw uitvinden. In 2010 omarmden we als een van de eerste bureaus in Nederland de Scrummethodiek. De klant kreeg een werkplek in ons kantoor om in co-creatie met onze medewerkers te kunnen optrekken. In het jaar 2012 lieten we in onze organisatie alle managementrollen varen en werden we volledig zelforganiserend. Over de hele wereld hebben we ons organisatiemodel toegelicht en inmiddels zien we tal van bedrijven vergelijkbare organisatiemodellen toepassen.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Een compleet eigen werkcultuur maakt Netvlies aantrekkelijk. Zie jij werken zonder managers wel zitten? Dan maken wij graag kennis met je.”

Hugo van Velzen

Business & Operations Developer
Actief in Nederland
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor gevestigd in Breda
Opgericht in 1997
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 34 jaar
70% man / 30% vrouw
55 medewerkers in dienst

Collega’s

Justin de Ruiter Frontend Developer

Waarom ben je bij Netvlies gaan werken?

Ik was op zoek naar een plek waar ik mezelf verder kon specialiseren binnen het front-end landschap en kon werken aan diverse interessante en uitdagende projecten voor toffe klanten. Verder sprak de platte en ondernemende organisatie cultuur mij heel erg aan.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Korfballen, plaatjes draaien, klussen aan hobby websites en biertjes drinken

Martin Dieleman (38) DevOps engineer

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben een echte fijnproever en houd van een goed biertje of een stevig glas whiskey.

Berrie Nachtweh Front-end developer

Waarom ben je bij Netvlies gaan werken?

Omdat hier ruimte is voor ondernemerschap en je zelf je planning beheert. Zo ga je aan de slag met wat jij echt leuk en belangrijk vindt en is er ruimte om jouw ideeën tot uiting te brengen binnen de organisatie. Zo maak je als individu écht impact op Netvlies en haar klanten. Verder ben je ook eigenaar van jouw eigen ontwikkeling. Als jij ergens beter in wilt worden, is er de mogelijkheid om dat zelf aan te geven en krijg je daar de ruimte en faciliteiten voor.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd kom ik graag eens van mijn bureaustoel af om een flink stuk te wielrennen of ga ik een rondje hardlopen. 

Wij helpen klanten voorsprong nemen met een onderscheidende strategie, toekomstbestendige technologie en resultaatgerichte marketing Jochem Vlemmix – Oprichter Netvlies

Contractvormen

Je hebt bij ons de mogelijkheden om in dienstverband te komen werken of als freelancer. Je begint met een jaarcontract. Bij wederzijds enthousiasme wordt dit contract na een jaar met een jaar verlengd. Na twee jaar samen te hebben geknald, bieden we je graag een vast contract aan!

Dienstverband
Freelance

Sollicitatieproces

Nadat je hebt aangegeven bij Codecareer dat je interesse hebt in deze functie, wat we heel goed begrijpen, is het aan ons je zo snel mogelijk uit te nodigen voor een kennismaking, die je met mij hebt. De kennismaking vindt plaats of bij ons op kantoor, maar kan ook digitaal. Als we tijdens dit gesprek een klik voelen, gaan we over naar de tweede stap, waarin we een interessante case behandelen en vooral benieuwd zijn naar jouw aanpak hierin! 
Vervolgens is het alleen maar een kwestie van jou een contractvoorstel doen, (on)geduldig wachten tot je die accepteert en daarna proosten op een toffe samenwerking!

Berrie Nachtweh

Front-end developer
 1. 1 Kennismaking op kantoor of digitaal met mij
 2. 2 Behandelen van een case
 3. 3 Contractvoorstel van ons (accepteren)
 4. 4 Samenwerken!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

WordPress Developer

Netvlies — Breda

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Netvlies

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature