testimonials

Gerwin is zeer gedreven in het zoeken van een juiste match. Hij heeft mij voorgesteld bij Eonics, dit bedrijf was voor mij onbekend, maar het bleek een modern open software bedrijf te zijn met veel innovatie, waarbij ik mijn ei goed kwijt kan. Gerwin bedankt!

Jan de Boer

Senior Java Developer bij Eonics

Binnen een week na het eerste contact met Noah en Gerwin, meteen een passend aanbod gekregen en mogen starten bij mijn nieuwe werkgever. Ik ben de mannen van Codecareer erg dankbaar voor de zorgvuldige begeleiding tijdens dit proces!

Adam Maas

PHP Developer bij LEDplaza NL

Binnen 2 weken tijd maar liefst 4 interview uitnodigingen ontvangen van grote bedrijven. Hieruit kon ik zelf een keuze maken uit één van de bedrijven en uiteindelijk heb ik mijn startersbaan gevonden!

Joris

Junior Java developer

Codecareer heeft mij bij elk aspect van het sollicitatieproces geholpen. Het voelt goed om iemand te hebben waarmee ik kan sparren en die mij voorziet van alle informatie vooraf over het bedrijf.

Rasheed

Senior PHP Developer

 

De jongens van Codecareer zijn er serieus mee bezig, houden zich aan de afspraken en denken met mij mee. Het voelt goed om eerst anoniem de markt te verkennen en pas je ware identiteit te onthullen als er echt een match is.

Nordin

Senior Java Developer

Ik ben erg goed geholpen door Marko van Codecareer. Ik heb een aantal bedrijven voorgelegd gekregen waarbij Marko mij ondersteunde om een juiste keuze te maken.

Arnout

DevOps Developer

 

Ik ben benaderd door Gerwin Boon. Hij heeft mij meerdere bedrijven voorgesteld en hield me elke dag up-to-date van de huidige status. Mijn ervaring met Codecareer is zeer positief!

Rogier

Android Developer

 

Ik ben bij Codecareer terecht gekomen door een interessante vacature op Indeed. Binnen 24 uur nam Gerwin contact met mij op. Helaas was ik niet geschikt voor de betreffende vacature maar Gerwin kwam zelf met alternatieven voor passende functies. Na enkele gesprekken heb ik toch een leuke baan gevonden!

Issac

Junior PHP Developer

 

I’d like to thank Ewout for his effort to find a suitable job for me. A funny guy, but a true professional when it comes to business!

Jenny

UX / UI Designer