Metric-IT

  • Databankweg 26, 3821 AL, Amersfoort

  • Categorieën Engineering , Network
  • Vacatures 1

Over Metric-IT

Wij zijn een jong bedrijf met IT engineers die iedere dag het beste uit zichzelf naar boven halen. Onze engineers zijn gecertificeerd, blijven zich continu ontwikkelen en hebben plezier in hun werk.
Wij ondersteunen onze klanten in de kennis- en capaciteitsvraag op het gebied van networking, data center en security. Metric-IT biedt de juiste netwerkoplossing om communicatie en samenwerking op een zo’n effectieve en veilige manier mogelijk te kunnen doen. Het netwerk zorgt voor de verbinding naar o.a. applicaties en data, maar maakt ook de communicatie naar collega’s, klanten en partners mogelijk. Metric-IT is opgericht door mensen met passie voor IT networking, data center en security. We stellen de klant centraal en werken graag een tandje harder om zo onze projecten tot een goed einde te brengen. Wij richten ons niet alleen op de techniek maar ook op de persoon achter de techniek. Aandacht, ontwikkeling, passie en plezier zijn de kernwaarden voor onze organisatie. Onze kernwaarden zijn de sleutel tot succes!

 

Onze voordelen

Bij Metric-IT hebben we jouw groei en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Wij borgen je ontwikkeling in een persoonlijk ontwikkelplan voor de korte en lange termijn. In dit plan is er doorlopend aandacht voor kennisdeling, opleiding- en certificeringstrajecten. Je woont interessante kennissessies bij en je kan altijd sparren met een van je collega’s.

, Een salaris afgestemd op jouw vaardigheden en ervaring;
Doorgroeimogelijkheden;
Werken met een opleidingsplan;
Leaseauto;
Een goede pensioensregeling
Laptop en telefoon van de zaak;
Een aantrekkelijke winstdeling.
 

Onze technische stack

CCNA

CCNP