Maak kennis met Codecareer | Impact Makers in IT 🎯

-> Wij stellen ons graag even voor!

Codecareer is opgericht in 2018 door een groep enthousiaste collega’s die werkzaam waren in de recruitmentbranche en een passie hadden voor het creëren van een betere werkomgeving voor IT-professionals. Vanuit het hoofdkantoor in het bruisende Groningen werkt een gezellig team van gedreven professionals. Ons team gelooft dat de juiste match tussen werkgever en werknemer van cruciaal belang is voor een succesvolle carrière. Dit is de reden waarom we ons richten op het bieden van de beste recruitment ervaring voor zowel kandidaten, klanten en onszelf. 

Elke organisatie is uniek en daarom hebben we ons job platform ontwikkeld om werkgevers en werkzoekenden op een persoonlijke, creatieve en betekenisvolle manier met elkaar te verbinden. We begrijpen dat werkzoekenden op zoek zijn naar meer dan alleen een functie, en daarom maken we het unieke verhaal van werkgevers tastbaar. Op ons platform worden heldere en realistische verwachtingen geschetst voor werkzoekenden, zodat zij een weloverwogen beslissing kunnen nemen over hun carrière.

Maak kennis met de mensen achter ons bedrijf, wij stellen ons graag even voor!

wave-top-2 Created with Sketch.

Maak kennis met ons team

Directeur

Coen
Dijkstra

Ik vind het mooi om te zien dat we bij Codecareer samen met onze klanten en werkzoekenden stappen vooruit zetten. Door goed te luisteren naar de wensen zorgen wij er altijd voor dat we de beste match vinden. Elke dag is het onze taak om iemand gelukkig te maken. We helpen werkzoekenden bij het vinden van een nieuwe uitdaging, wat veel meer betekent dan alleen een nieuwe baan. Daarnaast laten we bedrijven groeien door de mensen te vinden zie ze nodig hebben. Hier worden wij zelf ook gelukkig van. Ik vind het belangrijk dat iedereen binnen Codecareer plezier heeft en daarom creëren we kansen. We besteden tijd en aandacht aan zowel persoonlijke als professionele groei, we zijn een hecht team en hebben een gezamenlijke taak. Wanneer we grote stappen vooruit zetten mag het harde werken ook worden beloond. Een voorbeeld hiervan is een onvergetelijke reis naar Rhodos. Een gelukkig team levert pas echt waarde. Samen groeien voor geluk, dat is wat we doen.

360 graden Recruitmentconsultant

Patrick
Albers

Als langstzittende medewerker kan ik zeggen dat Codecareer het meer dan waard is om voor te blijven werken. Wat maakt werken bij Codecareer dan zo leuk? Leuke mensen, met een hecht team, wat af en toe als een vriendengroep kan voelen bouwen aan een prachtige organisatie die mensen daadwerkelijk een stap verder helpt. Iets moois neerzetten, jezelf ontwikkelen en geen dag die hetzelfde uitziet zijn dingen die bij Codecareer in beton gegoten zitten. Indien je dan ook over een sterke persoonlijkheid beschikt, sociaal bent en de drive hebt om mensen een stap verder te brengen kan ik je aanraden bij ons te komen werken. Het zal dan gegarandeerd een fantastisch begin van je loopbaan zijn met enorm veel mooie kansen die voor het oprapen liggen.

360 graden Recruitmentconsultant

Aat
Kremer

In mijn functie als Job Consultant zie ik het als een leuke uitdaging om uit de gesprekken met kandidaten de wensen ambities te achterhalen. Mijn missie bij Codecareer is niet alleen om mensen te helpen bij een vervolgstap in hun carrière, maar vooral ook die match te vinden waar ze echt gelukkig van worden!

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk onze interne vacatures hier.

Bekijk de vacatures
Copywriter / Recruitment Marketeer

Mirthe
Oosting

Hard werken en plezier maken met enthousiaste collega’s, dat is wat we doen bij Codecareer! Binnen Codecareer ben ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie, iets wat perfect aansluit bij mijn studie. Ja, ik studeer nog! Ik ben een hardwerkende communicatie student en ik kan niet stilzitten. Ik vind het belangrijk om mij op zowel persoonlijk als professioneel vlak te ontwikkelen. Codecareer biedt mij de mogelijkheid om binnen mijn vakgebied te groeien en ik krijg de nodige vrijheid en flexibiliteit om dit te kunnen combineren naast mijn studie. Toen ik hier kwam werken merkte ik al snel dat ik in een gezellig en ambitieus team terecht kwam. Iedereen is bereid om elkaar te helpen en streven naar een gezamenlijk doel.

360 graden Recruitmentconsultant

Sara
van Boekel

In mijn rol als Job Consultant haal ik energie uit het matchen van kandidaten met bedrijven. Door mijn sterke inlevingsvermogen en technische inzicht ben ik goed in het meedenken aan de volgende stap in jouw carrière.

Managing Consultant

Stefan
de Rapper

Ik werk nog relatief kort bij Codecareer maar heb dankzij mijn collega’s ongelofelijk snel de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen. Van business development naar een portfolio van finance, marketing en legal in minder dan een jaar. We hebben een super hechte groep mensen die iedere dag het beste in zichzelf (en mij) naar boven halen. Er is hier een cultuur gecreëerd waarin elkaar helpen, openstaan voor feedback en het goed begeleiden van mensen op de arbeidsmarkt centraal staat. Verwacht hier geen mensen in pak die de hele dag met zichzelf bezig zijn maar vooral een warme groep mensen die samen keihard werken voor het geluk van de klanten, kandidaten en uiteraard hunzelf!

Vacatures We zijn altijd op zoek naar talent dat zichzelf durft te zijn en open staat voor nieuwe uitdagingen. Sara van Boekel