Maak kennis met ons team

-> Kom eens langs voor een kop koffie.

Eerlijkheid duurt het langst. Wij geloven dan ook dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn voor succes! Ons gezellige team van gedreven professionals staat altijd voor je klaar om de perfecte match te vinden. Even voorstellen!

wave-top-2 Created with Sketch.

Maak kennis met ons team

Job Consultant

Sara
van Boekel

In mijn rol als Job Consultant haal ik energie uit het matchen van kandidaten met bedrijven. Door mijn sterke inlevingsvermogen en technische inzicht ben ik goed in het meedenken aan de volgende stap in jouw carrière.

Senior Business Consultant

Coen
Dijkstra

Als Senior Business Consultant help ik jou met het realiseren van je groeidoelstellingen. Mijn kracht is dat ik jouw wensen kan vertalen naar resultaat door middel van mijn enthousiasme. Dat enthousiasme zit van nature altijd al in me, maar wordt versterkt door het dagelijks mogen werken aan een product waar ik echt in geloof.

Online Marketeer

Aleksey
Sukonnov

Als Online Marketeer houd ik mij bezig met het opstellen van campagnes zodat de vacatures op onze website bij de juiste personen onder de aandacht gebracht worden.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk onze interne vacatures hier.

Bekijk de vacatures
Job Consultant

Patrick
Albers

In mijn functie als Job Consultant haal ik mijn plezier uit het spreken van kandidaten. Het is iedere keer weer een uitdaging om de wensen en ambities van iemand te matchen bij de juiste vacature, want voor iedereen is dit verschillend. Daardoor heb ik een veelzijdige job waarin mij continue kan blijven ontwikkelen.

Job Consultant

Laurens
Walbeek

Famke
van Driel

Aandachtvrager

Bruno
The Underdog

“Onze levende stofzuiger”

Waf! Woef!

Vacatures We zijn altijd op zoek naar talent dat zichzelf durft te zijn en open staat voor nieuwe uitdagingen. Sara van Boekel