Maak kennis met ons team

-> Kom eens langs voor een kop koffie.

Eerlijkheid duurt het langst. Wij geloven dan ook dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn voor succes! Ons gezellige team van gedreven professionals staat altijd voor je klaar om de perfecte match te vinden. Even voorstellen!

wave-top-2 Created with Sketch.

Maak kennis met ons team

Job Consultant

Sara
van Boekel

In mijn rol als Job Consultant haal ik energie uit het matchen van kandidaten met bedrijven. Door mijn sterke inlevingsvermogen en technische inzicht ben ik goed in het meedenken aan de volgende stap in jouw carrière.

Lead Business Consultant

Coen
Dijkstra

Als Lead Business Consultant help ik jou met het realiseren van je groeidoelstellingen. Mijn kracht is dat ik jouw wensen kan vertalen naar resultaat door middel van mijn enthousiasme. Dat enthousiasme zit van nature altijd al in me, maar wordt versterkt door het dagelijks mogen werken aan een product waar ik echt in geloof.

Online Marketeer

Aleksey
Sukonnov

Als Online Marketeer houd ik mij bezig met het opstellen van campagnes zodat de vacatures op onze website bij de juiste personen onder de aandacht gebracht worden.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk onze interne vacatures hier.

Bekijk de vacatures
Business Consultant

Patrick
Albers

In mijn rol als Business Consultant probeer ik elke dag de wensen van bedrijven te vertalen naar de beste oplossingen. Ik krijg er energie van de bedrijven echt een stap verder te helpen en ze te ondersteunen in het behalen van hun doelen. Ik breng dit over met enthousiasme en passie voor een product dat mensen ook daadwerkelijk verder helpt!

Business Consultant

Jesper
de Groot

In mijn rol als Business Consultant praat ik veel met ondernemers, om vervolgens een passende strategie op te zetten voor de groei van hun IT-team. Ik zet graag een stapje extra om mijn partners tevreden te houden, en daarnaast krijg ik er veel energie van om samenwerkingen aan te gaan met innovatieve bedrijven.

Job Consultant

Aat
Kremer

In mijn functie als Job Consultant zie ik het als een leuke uitdaging om uit de gesprekken met kandidaten de wensen ambities te achterhalen. Mijn missie bij Codecareer is niet alleen om mensen te helpen bij een vervolgstap in hun carrière, maar vooral ook die match te vinden waar ze echt gelukkig van worden!

Business Consultant

Jesse
van Galen Last

Binnen mijn rol als Business consultant ben ik Constant bezig met het creëren van nieuwe mogelijkheden voor nieuwe partnerships. Hierbij komt ook een stuk accountmanagement en het ondersteunen van de recruitment processen. Ik krijg energie van het houden van goede gesprekken, de juiste mensen verbinden en natuurlijk het behalen van successen.

Copywriter

Marije
Woudsma

In mijn rol als Copywriter zorg ik ervoor dat kandidaten door middel van een bedrijfspagina en visuele vacature een zo realistisch mogelijk beeld krijgen van de functie bij onze klanten. Ik ga het gesprek aan met klanten om de essentie van de functie te achterhalen, zodat onze Job Consultants de geschikte kandidaatprofielen kunnen vinden.

Vacatures We zijn altijd op zoek naar talent dat zichzelf durft te zijn en open staat voor nieuwe uitdagingen. Sara van Boekel