Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Prodin Business Solutions B.V.

Prodin Business Solutions ontwikkelt en implementeert haar eigen ERP-software oplossing Prodin.

Prodin bestaat al sinds 1975 en onze klanten bevinden zich in Europa en de USA. Karakteristiek voor Prodin is dat wij complexe implementaties en projecten kunnen uitvoeren waarbij een langdurige partnership met onze klanten centraal staat.

Prodin biedt hierbij een zeer hoge servicegraad en zo onderscheiden wij ons in de markt. 

Wereldwijd actief
Opgericht in 1975
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Hilversum
icon-employee Created with Sketch. 26 medewerkers in dienst
icon-globe Created with Sketch. Actief in: DE, BE, CH, UK, USA
icon-sex Created with Sketch. 75% Man / 25% Vrouw
Wij willen klanten met complexe bedrijfsprocessen automatiseren en efficiënter laten werken. Melvin Versluis

Er komen 3 kernwoorden in mij op: flexibiliteit, uitdaging en innovatie. Prodin is een erg flexibele werkgever. De werknemer kan, als de werkzaamheden dit toelaten, zelf zijn werkweek indelen.

Er hoeft hierbij niet perse rekening gehouden te worden met de standaard ‘8 tot 5’ uren. Dit maakt het combineren van werk en privé erg gemakkelijk. Naast de flexibiliteit is de uitdaging bij Prodin ook enorm leuk. Door de grote variatie aan klanten komen er allerlei technische vraagstukken voorbij waar je volledig bij betrokken wordt, van functioneel ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie.

Ten slotte trekt de innoverende mindset van Prodin mij enorm. Je krijgt de ruimte om nieuwe technieken te ontdekken of bestaande technieken opnieuw vorm te geven. Het besteden van uren aan Opleiding & Training wordt niet als last gezien, maar juist als investering in het bedrijf en de medewerker!

Rick van Baalen

Application Consultant

Ik vind dat andere mensen bij Prodin moeten komen werken, vanwege de variëteit aan klanten en vragen. Juist door het bieden van een standaardoplossing, kan Prodin de diversiteit van deze klantvragen aan.

Hierdoor is geen dag hetzelfde. Behalve de leuke doelgroep, heerst er een goede werksfeer. Collega’s helpen elkaar graag en staan voor je klaar. Kortom een bedrijf met een goede werksfeer, waarin leren en daarmee kwaliteit voorop staat.

Andrea Pauwels

Project Manager

Prodin heeft jarenlange ervaring in de branch en heeft enorm veel expertise in huis. De focus van de bedrijfsvoering ligt op klanttevredenheid en dit geeft Prodin de mogelijkheid om creatief te zijn in de uiteenlopende projecten bij de verschillende klanten.

Als Prodin collega krijg je zelf de verantwoordelijkheid en de tools om je te ontwikkelen in een richting die je essentieel vindt om je werkzaamheden beter uit te kunnen voeren. Een zeer ervaren ERP-supplier met de ambitie om te groeien en de vrijheid om creatieve oplossingen te bedenken. Wat wil je nog meer?

Milan van Haagen

Information Consultant

Wat mij bij Prodin aanspreekt is de informele werkomgeving met professionele en enthousiaste collega’s waarmee ik samen werk en elkaar aanvullen, maar ook tevens zelfstandig projecten uitvoer waarbij dan ook ruimte is voor eigen creativiteit en initiatieven.

Mijn werk en contacten met collega’s en onze klanten geven mij dan ook een positieve drive.

Roelof van Oost

Information Consultant