Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Techspire

Hoogwaardige IT-oplossingen, dat is de business van Techspire. Wij zijn geen programmeurs of developers. Wij zijn in de eerste plaats engineers en beperken ons niet alleen tot het programmeren of ontwikkelen. Als engineer kom jij niet binnen met een hamer, maar ga jij met een volledige gereedschapskist aan de slag om techniek, business vraagstukken en de specifieke klantsituatie te combineren tot hoogwaardige oplossingen. Onze kracht is de capaciteit om uit te blinken in deze drie vlakken. We zijn allemaal experts in de techniek, maar ook een betrokken gesprekspartner richting onze klanten.

Wij bieden jou een cultuur waar je jezelf kunt zijn en er rekening gehouden wordt met jouw wensen. Binnen Techspire zijn geen managers, maar coaches die jou motiveren om het beste uit jezelf te halen, uitdagen om te blijven leren en groeien en op de juiste momenten buiten de comfortzone te treden. Want dat is wanneer je je echt ontwikkelt. We doen niet elke dag hetzelfde, maar durven nieuwe wegen in te slaan, samen, en met onze klanten. Hetzelfde blijven doen is stilstaan. We streven ernaar dat jij kan uitblinken in alle aspecten van jouw werk en waarderen samenwerking binnen onze teams. We werken samen om elkaar te ondersteunen en te coachen om succes te bereiken. Want als jij succesvol bent, zijn we dat allemaal.

Om elkaars krachten en bijzondere hobby’s beter te leren kennen worden elke maand verschillende team-dagen, workshops en boardgamenights georganiseerd en zijn er jaarlijks een groter zomer en winter event. Work smart, play harder.

“Binnen Techspire zijn geen managers, maar coaches die jou motiveren om buiten de comfortzone te treden.”

Peter en Freek

Oprichters
Actief in Nederland
Opgericht in 2019
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Haarlem
icon-sex Created with Sketch. 80% man 20% vrouw
25 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 33 jaar
Onzichtbaar ons werk doen maar de resultaten meteen zichtbaar maken. Dat is onze business.