Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij CRMCompany

CRMCompany is een jong bedrijf boordevol ervaring. Vanuit onze vestiging in Hengelo  bedienen wij de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Dat doen we met een enthousiast team van hoogopgeleide CRM-professionals in een open en ongedwongen sfeer. We zijn niet zomaar collega’s, we zien elkaar als vrienden en er is een grote mate van vertrouwen en respect. Naast de professionele gesprekken vinden we het ook belangrijk om persoonlijke zaken te delen. Dit leidt tot een grote teamspirit en motivatie om samen te werken en te presteren. 

Samen werken we voortdurend aan de beste CRM-oplossingen voor onze klanten. Wij adviseren en begeleiden bedrijven bij commerciële vraagstukken, verzorgen CRM-implementaties, leiden gebruikers op, ondersteunen het management en ontwikkelen voortdurend onze innovatieve software naar de wensen van onze gebruikers. Wij hoeven niet de grootste te zijn. Wel willen wij de beste zijn voor onze klant.

Bij CRMCompany zetten wij allemaal een stap extra en iedereen voegt waarde toe op zijn of haar eigen manier. Naast het harde werken vinden wij het ook belangrijk om samen andere zaken te ondernemen. Lunchen, borrelen, of samen uit eten horen daar zeker bij. 

 

“Het mooie aan werken bij CRMCompany als support medewerker zijn de zeer diverse werkzaamheden. De ene dag los je de hele dag kleine zaken op en een andere dag ben je weer de hele dag inhoudelijk met 1 punt bezig. Ik vind het zelf erg leuk om mensen te helpen. Dat kan ik meer dan genoeg doen met klanten, maar ook met collega`s. Ook hebben we een erg hecht team waar ik elke dag veel plezier uithaal.”

Tom Schokkenbroek

Manager Customer Service
Actief in Nederland
Opgericht in 2002
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Hengelo (O)
icon-sex Created with Sketch. 70% man 30% vrouw
14 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
Bij CRMCompany zetten wij allemaal een stap extra en iedereen voegt waarde toe op zijn of haar eigen manier.