Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Autoflex

Sinds 1987 is Autoflex een zelfstandige en neutrale garagesoftware leverancier. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van een softwarepakket voor de autobranche. Bij Autoflex gebruiken we innovatieve technieken, die we gebruiken in ons softwarepakket. Waarbij we veel aandacht hebben voor het gebruikersgemak. We hebben niet voor niks al meer dan 1.700 klanten.

Wij zijn een directe club enthousiaste Developers. Als platte organisatie, kun je altijd overleggen met je collega’s en staan we voor elkaar klaar. Dit zorgt voor een hecht team. Omdat we geloven in onze eigen kracht bouwen we niet alleen de front- en back-end zelf, maar zorgen we ook voor al onze serveromgevingen met onze eigen DevOps.

Onze ontwikkelaars stemmen samen met de VIP-klanten af welke ideeën omgezet worden in nieuwe functionaliteiten. Zodat ons pakket goed aansluit bij de praktijk. Autoflex is een breed softwarepakket die ook de volledige boekhoudadministratie verzorgd. Dit om het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, dit is Autoflex!

“Een team met variërende kennis en ervaring in verschillende programmeertalen zorgt voor een fijne werkomgeving. We nemen tijd voor elkaar om kennis te delen zodat we kwaliteit kunnen waarborgen met een oog op de toekomst.”

Mustafa Yildirim

Front-end ontwikkelaar
Actief in Nederland
Opgericht in 1987
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor gevestigd in Putten
22 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 80% man / 20% vrouw
We willen voor alle universele garagehouders het werk zo makkelijk mogelijk maken Pettrie de Bondt – directeur