Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij ConnectingTheDots

Bij ConnectingTheDots gaan we verder dan verbindingen leggen. We hebben een collectieve fascinatie – noem het gerust een obsessie – voor software en het ontwikkelen van softwaresystemen. Met onze brede kennis en ervaring bieden we de perfecte oplossing voor diverse vraagstukken op het gebied van productinformatiebeheer en e-commerce. Maar bij ons stopt het niet met alleen een geweldig systeem. Een oplossing moet écht werken, zowel intern als extern.

Bij ConnectingTheDots zijn wij de pioniers van Product Information Management en eCommerce software voor zowel B2B als B2C. Wij staan als organisatie volledig achter onze medewerkers. Bij ons kom je terecht in een enthousiast en gedreven topteam waar onderlinge contacten en samenwerking hoog in het vaandel staan.

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar werk goed kan uitvoeren, stellen we een laptop of Macbook en andere benodigde hardware tot de beschikking. Bovendien organiseren we regelmatig bedrijfs- en teamuitjes om de teamspirit te versterken. En je hoeft je geen zorgen te maken over het smeren van je broodjes in de ochtend, want onze Office Manager verzorgt de lunch!

Bij ConnectingTheDots is onze bedrijfscultuur van groot belang. We zijn groot genoeg om geweldige dingen te doen voor onze klanten en tegelijkertijd klein genoeg om die persoonlijke touch te behouden. Onze developers hebben inspraak in het proces. Ze hebben de vrijheid om AI-technologieën toe te passen en geautomatiseerde chats te ontwikkelen. Bij ConnectingTheDots zit je écht aan de tekentafel en krijg je de kans om jouw ideeën tot leven te brengen.

“Als Software Tester bij ConnectingTheDots draait alles om jouw scherpe oog voor kwaliteit. Jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos werkt voordat het onze klanten bereikt. Het perfectioneren van details geeft jou een enorme boost!”

ConnectingTheDots

Actief in Nederland
Opgericht in 2005
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Zwolle
40 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35
icon-sex Created with Sketch. 18% vrouw 82% man
“Samen verbinden we de puzzelstukjes tot innovatieve softwareoplossingen.”