Jobboard

Software tester

Stel een vraag
ConnectingTheDots

Software tester

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Zwolle
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Enkele jaren ervaring als Software tester in een SCRUM team
 • Relevante IT opleiding
 • Affiniteit met geautomatiseerd testen en het opzetten van testomgevingen
 • Ervaring met JIRA, Confluence en Cypress is een pre
 • Ervaring met het lezen en begrijpen van PHP (unit testen) is een pre
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €2.500 - €4.500 (dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 40% flexibele werktijd: kantoor, thuis of zelfs vakantie?
 • icon-dot Created with Sketch. Boodschappen worden bezorgd, je hoeft alleen nog maar aan te schuiven tijdens de lunch. Scheelt weer in de ochtend!
 • icon-dot Created with Sketch. Je kunt jezelf op alle vlakken ontwikkelen! Met 8 ipop-uren per maand en een opleidingsbudget, kun je investeren in trainingen, cursussen en boeiende evenementen
 • icon-dot Created with Sketch. Gamers kunnen uitslapen, want bij ons heb je flexibele werktijden!
 • icon-dot Created with Sketch. Elk jaar brengt Sinterklaas cadeautjes, zijn er leuke verrassingen, teamuitjes en traditionele evenementen zoals de zomer-BBQ, kerstlunch en nieuwjaarsdiner! ?
 • icon-dot Created with Sketch. Monthly internet allowance én thuiswerkvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Een pooltafel én dartbord op kantoor. Dus even ontspannen tussendoor is zeker mogelijk
 • icon-dot Created with Sketch. We voorzien je van een laptop of Macbook en de benodigde hardware om je werk optimaal uit te voeren
 • icon-dot Created with Sketch. Goede reiskostenvergoeding, 100% OV-vergoeding en een leenfiets voor veilig vervoer van/naar het station
 • icon-dot Created with Sketch. We bieden een solide pensioenregeling
Werkzaamheden
 • 40% Handmatig testen van software
 • 30% Opstellen van herbruikbare testscenario's
 • 30% Het beheren van geautomatiseerde tests en documentatie
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Welkom, welkom, testing 1,..2,…3…(we weten het, cheesy, maar hé, we hebben je aandacht!). Ben jij de Software tester die wij zoeken?

Als Software Tester binnen een team van Developers ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit. Je test de software handmatig, stelt herbruikbare testscenario’s op, beheert geautomatiseerde tests en houdt ondersteunende documentatie bij. Door het proces en het systeem voortdurend te controleren, identificeer je problemen nog voordat ze ontstaan. Hiermee vergroot je de kwaliteit van het product en verbeter je de ervaringen van onze klanten! Binnen het Scrum-proces heb je ruimte om het proces mede te organiseren en vorm te geven. En het mooie is… elk team heeft een Software Tester, dus je kunt ook over teams heen ervaringen delen en advies vragen aan collega testers als je dat wilt.

Bij ConnectingTheDots draait alles om jou als Software Tester met een scherp oog voor kwaliteit. In ons zelforganiserende development team zorg jij ervoor dat alles vlekkeloos werkt voordat het onze klanten bereikt. Het opsporen van foutjes en het perfectioneren van details geven jou een enorme boost! Werken voor toonaangevende klanten zoals Solucious, de Bijenkorf en de Welkoop geeft jou een geweldige kick.

Als ervaren Software Tester ben jij bekend met het opzetten van testomgevingen. Programmeren zit in je bloed. Je bent nauwkeurig, proactief en durft tegen collega Developers in te gaan als je overtuigd bent van je standpunt. Klantcontact en nauwkeurig werken zijn voor jou vanzelfsprekend.

We begrijpen dat iedereen een andere werkomgeving prefereert, daarom bieden we zowel de mogelijkheid om op ons kantoor in Zwolle te werken als om af en toe thuis te werken. Met ons hybride thuiswerkbeleid kun je tot 40% van je tijd remote werken.

Laten we de puntjes op de i zetten, samen!

 1. 1 Testen van software (handmatig en geautomatiseerd) en opstellen van herbruikbare testscenario’s.
 2. 2 Continue controle en probleemidentificatie voor verbetering van de productkwaliteit.
 3. 3 Mede-organisatie en optimalisatie van het Scrum-proces.
“Als Software Tester bij ConnectingTheDots draait alles om jouw scherpe oog voor kwaliteit. Jij zorgt ervoor dat alles vlekkeloos werkt voordat het onze klanten bereikt. Het perfectioneren van details geeft jou een enorme boost!”

ConnectingTheDots

Doorgroeimogelijkheden

Bij ConnectingTheDots bieden we talloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling, afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen. Of je nu ambitie hebt om door te groeien of tevreden bent met je huidige functie, we ondersteunen jouw groeitraject. Als het relevant is voor het uitvoeren van je werk, staan we open voor het faciliteren van opleidingen en cursussen die waarde toevoegen aan jouw professionele ontwikkeling.

 1. 1 Persoonlijke groei en ontwikkeling op maat
 2. 2 Ondersteuning bij relevante opleidingen en cursussen

Werken bij ConnectingTheDots

Bij ConnectingTheDots gaan we verder dan verbindingen leggen. We hebben een collectieve fascinatie – noem het gerust een obsessie – voor software en het ontwikkelen van softwaresystemen. Met onze brede kennis en ervaring bieden we de perfecte oplossing voor diverse vraagstukken op het gebied van productinformatiebeheer en e-commerce. Maar bij ons stopt het niet met alleen een geweldig systeem. Een oplossing moet écht werken, zowel intern als extern.

Bij ConnectingTheDots zijn wij de pioniers van Product Information Management en eCommerce software voor zowel B2B als B2C. Wij staan als organisatie volledig achter onze medewerkers. Bij ons kom je terecht in een enthousiast en gedreven topteam waar onderlinge contacten en samenwerking hoog in het vaandel staan.

Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar werk goed kan uitvoeren, stellen we een laptop of Macbook en andere benodigde hardware tot de beschikking. Bovendien organiseren we regelmatig bedrijfs- en teamuitjes om de teamspirit te versterken. En je hoeft je geen zorgen te maken over het smeren van je broodjes in de ochtend, want onze Office Manager verzorgt de lunch!

Bij ConnectingTheDots is onze bedrijfscultuur van groot belang. We zijn groot genoeg om geweldige dingen te doen voor onze klanten en tegelijkertijd klein genoeg om die persoonlijke touch te behouden. Onze developers hebben inspraak in het proces. Ze hebben de vrijheid om nieuwe technologieën en ontwikkelingen te onderzoeken en hebben inspraak op de manier waarop onze software zich ontwikkeld. Bij ConnectingTheDots zit je écht aan de tekentafel en krijg je de kans om jouw ideeën tot leven te brengen.

 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Elk team heeft een Software Tester, waardoor je volop kunt delen en leren van ervaringen, en samen streven we naar perfectie in kwaliteit en klanttevredenheid!”

ConnectingTheDots

Actief in Nederland
Opgericht in 2005
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Zwolle
40 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35
icon-sex Created with Sketch. 18% vrouw 82% man
Samen verbinden we de puzzelstukjes tot innovatieve softwareoplossingen.

Contractvormen

Je ontvangt een contract van 7 maanden, inclusief een ‘testrit’ van één maand. We zijn vastbesloten om een langdurige relatie aan te gaan, en na deze periode ontvang je een contract voor onbepaalde tijd. Ons doel is om een duurzame band op te bouwen. 

Sollicitatieproces

Ons sollicitatieproces omvat een gesprek, meelopen tijdens de stand-up en vervolgens nog een kort gesprek. We passen ons flexibel aan en stemmen af op de behoeften van de kandidaat. Als je wilt, kun je meelopen om een goed gevoel te krijgen. Het eerste gesprek wordt gevoerd door een recruiter en een tester, zodat we dieper kunnen ingaan op de materie. Daarna volgt een gesprek met de mensen in het team waarin je daadwerkelijk zult werken.

ConnectingTheDots

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Software tester

ConnectingTheDots — Zwolle

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

ConnectingTheDots

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature