Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Contact Center Live

Bij Contact Center Live komen klantbeleving en innovatie samen. Bij ons draait het allemaal om het helpen van organisaties om hun klantenservice naar nieuwe hoogten te tillen. We zijn een team van ervaren consultants en programmeurs die altijd ‘aan’ staan en die klantcontact niet als iets oppervlakkigs zien, maar als een proces waarbij we betrokken zijn bij elke stap. We hebben al meer dan 15 jaar bewezen dat efficiëntie, betaalbaarheid en winstgevendheid kunnen samengaan met persoonlijke aandacht voor onze klanten.

Maar wat ons écht uniek maakt, is ons team en onze no-nonsense mentaliteit. Bij Contact Center Live krijg je de vrijheid om jezelf te zijn en om te werken op een manier die bij jou past. We hebben een informele cultuur waarin korte lijnen de norm zijn en waarin meedenken met het proces wordt gestimuleerd. Of je nu op kantoor bent of thuis werkt, iedereen wordt aangemoedigd om het contact met de klant te onderhouden op een manier die bij hen past.

Bij Contact Center Live werk je niet alleen als een consultant of programmeur, maar als een collega van onze klanten. We dompelen ons onder in de organisatie van de klant en denken mee alsof het om onze eigen organisatie gaat. Dit betekent dat we samenwerken om de best mogelijke resultaten te behalen en successen te vieren als team.

“Ik vind het geweldig om bij CCL te werken vanwege de variatie aan mensen die ik ontmoet en de diverse uitdagingen en puzzels die ik elke dag in de wereld van klantcontact kan oplossen. Geen dag is hetzelfde, en dat houdt me gemotiveerd en enthousiast om elke nieuwe werkdag aan te gaan.”

Mark

Integratie Consultant
Actief in en buiten Nederland
Opgericht in 2007
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Naarden
15 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40
Wij leveren niet alleen onze producten, maar wij dompelen ons onder in een organisatie en denken mee alsof het om onze eigen organisatie gaat, pragmatisch, snel en met een no-nonsense mentaliteit. Daardoor kan bij ons – bijna – alles!