Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Exsell

Exsell is gevestigd in Rosmalen met een snel groeiend team van ongeveer 20 mensen. We werken voor grote bedrijven in vele segmenten, maar ook voor ambitieuze scale ups, zowel nationaal als internationaal.

We bouwen succesvolle programma’s op en parallel ontwikkelen we onze automatisering samen met partners. Door inzet van data en technologie kunnen marketing en sales veel effectiever gemaakt worden. Inzet van voorspellende modellen helpt om relevante doelgroepen te identificeren, relevante content en proposities te bepalen en inzet van kanalen aan te scherpen. Hoewel ieder bedrijf uniek is, zijn uitdagingen universeel. Best practices die werken in het ene segment, zijn vaak ook effectief in andere segmenten. Vanuit dit geloof heeft Exsell haar Intelligence Factory ontwikkeld. Een oplossing waarmee bedrijven hun data kunnen structureren, een 360 graden klantbeeld kunnen opbouwen en vervolgens via een rijke bibliotheek aan segmentatie – en voorspellende modellen inzichten kunnen genereren.

“We hebben een leuk jong team met een informele sfeer. Samen realiseren we gave dingen voor topbedrijven, zowel nationaal als internationaal. En jaarlijks skiën en regelmatig borrelen doen we natuurlijk ook!”

Anne van der Velden

Data Scientist
Actief in Nederland
Opgericht in 2014
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor gevestigd in Rosmalen
20 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 30 jaar
icon-sex Created with Sketch. 70% man/ 30% vrouw
Exsell biedt de meest voorspellende marketingmodellen aan aan Nederlandse B2B bedrijven, zodat ze groei bereiken en behouden Dennis van der Horst – Managing director

Ik haal energie uit mijn werk bij Exsell door samen met mijn collega’s komen tot mooie oplossingen te komen voor onze klanten.

Victor Beek

Team Lead Data Science

De enorm potentie die data heeft, leidt tot een snel veranderend landschap van oplossingen en technieken, die continue wordt gedreven door nieuwe inzichten die de wereld kunnen veranderen. Dat is de reden waarom Exsell een interessante partij is voor te werken.

Edward van Eechoud

Consultant data and insights

Exsell heeft me verrast door te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het vlak van data gedreven marketing!

Marco Peters

Team lead delivery team en Consultant

Colleagues are a tight knit so comfortable enough. I feel this makes Exsell a much cooler work environment.

Jin Choi

Data Scientist