Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij WELDER

Het kloppende hart in de organisatie? Dat ben jij! Een werkomgeving waar je enthousiast van wordt, dat wil jij toch ook? Bij WELDER bieden wij jou flexibiliteit en de vrijheid om het beste uit jouw werk te halen en te doen waar jij goed in bent. 

WELDER is in 2019 door Maarten Schellekens opgericht vanuit cateraar Hutten. Vanuit een bedrijfseconomische achtergrond is binnen deze cateringorganisatie jarenlang geïnvesteerd in praktische tools voor vitale en gelukkige ‘samenwerkers’. Besloten werd ook andere bedrijven te helpen met dit ‘nieuwe geloof’: het geloof dat management van een bedrijf niet gaat om beheersen en controleren, maar dat management gaat om het motiveren van mensen. Om het meten en verbeteren van vitaliteit en betrokkenheid van mensen. WELDER helpt bedrijven met dit geloof.

Dit geloof is terug te zien bij ons op de werkvloer. In het kantoor in ’s-Hertogenbosch werken de specialisten van WELDER hard aan slimme software, praktisch advies en gericht onderzoek om organisaties te helpen met vitale en betrokken medewerkers. Wij geloven dat iedereen met passie moet kunnen werken, daarom staat werkgeluk hier centraal. WELDER biedt een flexibele en relaxte werkomgeving en iedereen is open te benaderen, alles wordt samen besproken. Wij bieden jou de ruimte om jouw visie met ons te delen en aan te geven waar jouw voorkeur ligt. Jouw werkplezier is de hoogste prioriteit, zodat jij enthousiast en gemotiveerd blijft en onze visie kan doorvertalen in jouw werkzaamheden.  

“We maken samen besluiten en vieren samen succes”

Maarten Schellekens

Mede eigenaar
Actief in Nederland
Opgericht in 2019
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch
icon-sex Created with Sketch. 50% man 50% vrouw
29 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35 jaar
Developer Een technische keuze moet gemaakt worden op basis van argumenten, niet op basis van hiërarchie. Stefan Boenders