Jobboard

Full-Stack Developer

Stel een vraag
WELDER

Full-Stack Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in 's-Hertogenbosch
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Python & SQL
 • Ervaring met Frontend (HTML/CSS/JS)
 • Je bent een team-player, kunt zelfstandig werken, toont initiatief en je bent leergierig
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €3.500-€6.000 afhankelijk van jouw ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. Een hecht team waar ruimte is voor (sarcastisch) grapjes, wekelijkse borrels en leuke teamuitjes naar bijvoorbeeld Paaspop, het theater of een vet concert
 • icon-dot Created with Sketch. Een informele werksfeer: korte lijnen, een open en directe manier van communiceren, iedere dag gezellig samen lunchen en tussen het werken door een potje poolen of darten om te ontspannen
 • icon-dot Created with Sketch. Onbeperkt vakantiedagen! Bij WELDER krijg je namelijk veel vrijheid. Er wordt vanuit gegaan dat jij je eigen verantwoordelijkheid pakt
 • icon-dot Created with Sketch. Een toffe uitdaging van 32-40 uur, met flexibele werktijden én de mogelijkheid om vanuit huis te werken
 • icon-dot Created with Sketch. Persoonlijk opleidingsbudget
 • icon-dot Created with Sketch. Een ontwikkelomgeving naar keuze (Hardware, OS / IDE)
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling (Betaald door WELDER)
 • icon-dot Created with Sketch. Reiskostenvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Vakantiegeld
Werkzaamheden
 • 80% Development
 • 10% Team overleg
 • 10% Sparren met collega's
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Het kloppende hart in de organisatie? Dat ben jij! Een werkomgeving waar je enthousiast van wordt, dat wil jij toch ook? Bij WELDER heb je veel eigen invloed, wordt er weinig voorgekauwd, maar samen nagedacht over de beste oplossing. We houden niet van managers of van hiërarchie; je werkt in een hecht team waar we hard werken en hard ontspannen. 

Als Full-Stack Developer ga je in een klein team zelfstandig features toevoegen aan ons platform. Wekelijks wordt in overleg bepaald welke features het meeste toevoegen voor onze klanten, daarna is het aan jou om dit zelfstandig op te pakken. Overleg met je collega programmeurs waar nodig, maar we laten je vrij om de beste implementatie te kiezen. Wij zijn zelf programmeurs en geloven niet in micromanagement. Elke woensdag is er een technische reflectie waarbij je vooruit kijkt naar wat je nog meer gaat doen. We sluiten gezamenlijk de dag af en praten even na met eventueel een gezellige borrel. 

De back-end is voornamelijk een REST API, deze wordt ontwikkeld in Python (i.c.m. SQLAlchemy & PostgreSQL). Er is een ruime testsuite aanwezig die je (hopelijk) het vertrouwen geeft om dingen aan te passen zonder je zorgen te moeten maken onbewust bugs te introduceren. Via GitLab wordt elke commit gecheckt (CI/CD) door linters, alle tests worden gedraaid en de Docker container wordt automatisch gedeployed naar een staging omgeving. Als dit goed gaat en je hebt er vertrouwen in zet je deze zelf door naar de live-omgeving (dit gebeurt meerdere keren per week/ soms dag). Ervaring met deze tools is een pré, maar geen harde eis. Samen zorgen we ervoor dat deze tools je eigen worden.

 1. 1 Je gaat in een klein team zelfstandig features toevoegen aan ons platform
 2. 2 Overleg met je collega programmeurs waar nodig, maar we laten je vrij om de beste implementatie te kiezen
 3. 3 Wij zijn zelf programmeurs en geloven niet in micromanagement
“We maken samen besluiten en vieren samen succes”

Maarten Schellekens

Mede eigenaar

Doorgroeimogelijkheden

Wij geloven niet in hiërarchie, maar in het samen verbeteren van het platform. Je werkt in een klein team waarbij het mogelijk is om naar de top van het development team te groeien. We vinden jouw werkgeluk belangrijk en daarom wordt er gevraagd naar wat jij leuk vindt om te doen. Je wordt namelijk pas enthousiast wanneer je doet wat je leuk vindt en er goed in bent. 

Je kunt je verder ontwikkelen via onze trainingen, hier zit geen limiet aan. Er is een wekelijkse meeting met kennisdeling en hackathons. Ook hier luisteren we graag naar input, spreek vooral  jouw wensen uit.

 1. 1 Samen verbeteren we ons platform
 2. 2 Volg verschillende trainingen

Werken bij WELDER

Het kloppende hart in de organisatie? Dat ben jij! Een werkomgeving waar je enthousiast van wordt, dat wil jij toch ook? Bij WELDER bieden wij jou flexibiliteit en de vrijheid om het beste uit jouw werk te halen en te doen waar jij goed in bent. 

WELDER is in 2019 door Maarten Schellekens opgericht vanuit cateraar Hutten. Vanuit een bedrijfseconomische achtergrond is binnen deze cateringorganisatie jarenlang geïnvesteerd in praktische tools voor vitale en gelukkige ‘samenwerkers’. Besloten werd ook andere bedrijven te helpen met dit ‘nieuwe geloof’: het geloof dat management van een bedrijf niet gaat om beheersen en controleren, maar dat management gaat om het motiveren van mensen. Om het meten en verbeteren van vitaliteit en betrokkenheid van mensen. WELDER helpt bedrijven met dit geloof.

Dit geloof is terug te zien bij ons op de werkvloer. In het kantoor in ’s-Hertogenbosch werken de specialisten van WELDER hard aan slimme software, praktisch advies en gericht onderzoek om organisaties te helpen met vitale en betrokken medewerkers. Wij geloven dat iedereen met passie moet kunnen werken, daarom staat werkgeluk hier centraal. WELDER biedt een flexibele en relaxte werkomgeving en iedereen is open te benaderen, alles wordt samen besproken. Wij bieden jou de ruimte om jouw visie met ons te delen en aan te geven waar jouw voorkeur ligt. Jouw werkplezier is de hoogste prioriteit, zodat jij enthousiast en gemotiveerd blijft en onze visie kan doorvertalen in jouw werkzaamheden.  

Bekijk het bedrijfsprofiel
Een technische keuze moet gemaakt worden op basis van argumenten, niet op basis van hiërarchie

Stefan Boenders

Developer
Actief in Nederland
Opgericht in 2019
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch
icon-sex Created with Sketch. 50% man 50% vrouw
29 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35 jaar
WELDER helpt bedrijven met het meten en verbeteren van de vitaliteit en betrokkenheid van medewerkers.

Contractvormen

Je komt bij ons werken in dienstverband. Je start met een jaarcontract, natuurlijk met zicht op een vast contract. Hierbij hoort een proeftermijn van 1 maand.

Sollicitatieproces

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Codecareer stelt jou graag voor aan Stefan, om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het kennismakingsgesprek voer je samen met een ontwikkelaar en Maarten, Owner en Founder van WELDER. Aan het einde van dit kennismakingsgesprek wordt er een assessment ingepland om jouw kennisniveau te bepalen. Deze assessment bestaat uit twee delen: code schrijven en database ontwerp. Zijn we beide nog steeds enthousiast? Dan nodigen we je graag nog een keer uit om de arbeidsvoorwaarden te bespreken.

Stefan Boenders

Developer

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Full-Stack Developer

WELDER — 's-Hertogenbosch

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

WELDER

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature