Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij OneDNA

OneDNA is een consultancy club met een passie voor Data & Analytics die excelleren bij en voor toonaangevende klanten. Dit beschrijft goed ons team van gedreven professionals die allemaal passie voor data en leveren van kwaliteit in hun DNA hebben.

Onze speerpunten richten zich op Cloud Data Service, Business & Information Analysis en Data & Analytics Consultancy. We leveren toegevoegde waarde aan opdrachtgevers en partners in verschillende branches, waaronder Nederlandse Spoorwegen, KPN, EuroParcs en DELTA Fiber. Binnen het Data & Analytics vakgebied richten we ons op de Microsoft technologie waarbij alle componenten voor het realiseren van een cloud data platform aan bod komen. Wij zijn de specialist en partner voor onze opdrachtgevers om richting te geven in het proces van datagedreven werken.

Als club member bij OneDNA draag je bij aan onze jaarlijkse strategiesessies en het vaststellen van de bonus doelstellingen. Zo bepalen we samen de toekomst van ons bedrijf! We bieden je de vrijheid om thuis of op kantoor te werken, maar het beste van alles is dat je met je collega’s kunt sparren, tot nieuwe inzichten kunt komen en vooral een leuke tijd kunt hebben. 

We vinden het belangrijk om samen plezier te hebben en een fijne werkomgeving te creëren waarin het geen probleem is om af en toe door te halen. We willen onze successen samen vieren en tijd en ruimte creëren om elkaar beter te leren kennen. We streven ernaar om een club van gelijkgestemde mensen te zijn, die dezelfde normen en waarden delen en binnen het bedrijf passen. Wij geloven we dat werk en privé steeds meer in elkaar zullen overvloeien in de komende jaren. Daarom bieden we verschillende vormen van flexibiliteit aan werknemers, zodat je kunt werken op de manier die het beste bij jou past. Met onze OneFlexBenefits arbeidsvoorwaarden willen we maximale flexibiliteit bieden aan werknemers, met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

“Wat ons bindt is de gezamenlijke passie voor data!”

Sander

Microsoft (Cloud) Data Engineer
Actief in Nederland
Opgericht in 2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Utrecht
16 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35 jaar
icon-sex Created with Sketch. 87,5% man en 12,5% vrouw
Wat we doen, doen we goed.