Jobboard

Data Engineer

Stel een vraag
OneDNA

Data Engineer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Randstad
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Part-time
Vereisten
 • Afgeronde HBO of WO opleiding
 • Analytisch en pragmatisch
 • Kennis van Azure of een ETL ontwikkeltool
 • De AZ-900, DP-900 of DP-203 certificeringen (of voorlopers daarvan) zijn een pré
 • Kennis van SQL en/of Python
 • Kennis van data modellering en data logistiek
 • Hands-on ervaring met BI projecten
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €3.000 - €7.500 (Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. Een uitdagende opdracht waarin jouw groei centraal staat en je kwaliteiten het beste tot hun recht komen, hier gaan we samen naar op zoek
 • icon-dot Created with Sketch. De mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen, omdat we geloven dat je als IT’er nooit uitgeleerd bent
 • icon-dot Created with Sketch. Wij faciliteren onder meer een laptop, beeldscherm en een bureaustoel zodat je vanaf de eerste dag bij ons letterlijk op de goede plek zit
 • icon-dot Created with Sketch. 8% vakantiegeld
 • icon-dot Created with Sketch. 20+2 vaste verlof dagen
 • icon-dot Created with Sketch. 5 flexibel: dagen over vergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. 2% + 4% oudedagsvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Een mobiliteitsvergoeding van EUR 650,- per maand met daarboven op nog een goede kilometer vergoedingsregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Een vergoeding van €45 per maand voor telefoon en internet
 • icon-dot Created with Sketch. Een onkostenvergoeding van €30 per maand
 • icon-dot Created with Sketch. Een bonus maandsalaris op basis van gezamenlijke OneDNA doelstelling
Werkzaamheden
 • 70% Bouwen van data pipelines en datastromen
 • 20% Analyseren
 • 10% Overleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Wij zijn op zoek naar experts op het gebied van (cloud gebaseerde) data driven oplossingen. Als Data Engineer ben jij de visionair die complexe processen kan omzetten in technische oplossingen binnen (cloud) data platformen. Je werkt samen in teams en adviseert om de beste technische oplossingen te realiseren. Het ontdekken van nieuwe technologieën is jouw passie, en je vindt het fantastisch om deze kennis te delen met je collega’s en klanten.

Heb jij een indrukwekkende kennis van Microsoft Azure en/of ben jij een ervaren ETL developer? Of ben jij een ambitieuze techneut die nieuwe technologieën wil ontdekken en wil leren? Dan is dit jouw kans om onze nieuwe Data Engineer te worden en samen de toekomst van data-oplossingen te ontwikkelen.

Als club member bij OneDNA heb je veel invloed. Je neemt deel aan de jaarlijkse strategiesessies en stelt samen met je collega’s de bonus doelstellingen vast. Je kunt snel schakelen en hebt de vrijheid om thuis of op kantoor te werken, maar bij ons vind je de tijd op kantoor het leukst. Daar kun je namelijk sparren met je collega’s, tot nieuwe inzichten komen en vooral een leuke tijd hebben.

Bij ons draait het allemaal om passie voor data en het leveren van kwaliteit voor onze klanten. Samen werken we aan het realiseren van de beste oplossingen voor onze klanten, waarbij we ons consultancy DNA niet uit het oog verliezen. En dat alles met respect, openheid en eerlijkheid naar elkaar toe.

 1. 1 Vertaal complexe processen naar technische oplossingen binnen (cloud) data platformen
 2. 2 Adviseer en werk samen in teams om de beste technische oplossingen te realiseren
 3. 3 Ontdek nieuwe technologieën en deel deze kennis met collega’s en klanten
“Wat ons bindt is de gezamenlijke passie voor data!”

Sander

Microsoft (Cloud) Data Engineer

Doorgroeimogelijkheden

Bij OneDNA staat jouw ontwikkeling centraal. Minimaal 4 keer per jaar bespreken we tijdens een GoalCheck jouw resultaten bij de klant, persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen. We voeren deze gesprekken vanuit een open en respectvol perspectief. Jouw groei is ons gezamenlijk doel. Door ervaring op te doen bij klanten, kennis te delen met andere members en trainingen te volgen, groei je niet alleen technisch, maar ook persoonlijk. Alle gesprekken en evaluaties worden vastgelegd in een levend document, het GoalCheck-verslag. Samen met jou maken we een persoonlijke roadmap voor de komende jaren, waarmee we jouw ontwikkeling zichtbaar maken. Dit doen we aan de hand van passende klantopdrachten, trainingen, certificeringen en interne propositieontwikkeling. Zo weet je precies waar je naartoe werkt en zijn er geen verrassingen in de laatste GoalCheck van het jaar.

 1. 1 4 GoalChecks/jaar voor persoonlijke ontwikkeling
 2. 2 Open en respectvolle gesprekken over resultaten, doelen en ontwikkeling
 3. 3 Groei met klantopdrachten, trainingen, certificeringen en propositieontwikkeling

Werken bij OneDNA

OneDNA is een consultancy club met een passie voor Data & Analytics die excelleren bij en voor toonaangevende klanten. Dit beschrijft goed ons team van gedreven professionals die allemaal passie voor data en leveren van kwaliteit in hun DNA hebben.

Onze speerpunten richten zich op Cloud Data Service, Business & Information Analysis en Data & Analytics Consultancy. We leveren toegevoegde waarde aan opdrachtgevers en partners in verschillende branches, waaronder Nederlandse Spoorwegen, KPN, EuroParcs en DELTA Fiber. Binnen het Data & Analytics vakgebied richten we ons op de Microsoft technologie waarbij alle componenten voor het realiseren van een cloud data platform aan bod komen. Wij zijn de specialist en partner voor onze opdrachtgevers om richting te geven in het proces van datagedreven werken.

Als club member bij OneDNA draag je bij aan onze jaarlijkse strategiesessies en het vaststellen van de bonus doelstellingen. Zo bepalen we samen de toekomst van ons bedrijf! We bieden je de vrijheid om thuis of op kantoor te werken, maar het beste van alles is dat je met je collega’s kunt sparren, tot nieuwe inzichten kunt komen en vooral een leuke tijd kunt hebben. 

We vinden het belangrijk om samen plezier te hebben en een fijne werkomgeving te creëren waarin het geen probleem is om af en toe door te halen. We willen onze successen samen vieren en tijd en ruimte creëren om elkaar beter te leren kennen. We streven ernaar om een club van gelijkgestemde mensen te zijn, die dezelfde normen en waarden delen en binnen het bedrijf passen. Wij geloven we dat werk en privé steeds meer in elkaar zullen overvloeien in de komende jaren. Daarom bieden we verschillende vormen van flexibiliteit aan werknemers, zodat je kunt werken op de manier die het beste bij jou past. Met onze OneFlexBenefits arbeidsvoorwaarden willen we maximale flexibiliteit bieden aan werknemers, met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Bij OneDNA ben ik in staat om mijn ambities waar te maken!

Aidan

Microsoft (Cloud) Engineer
Actief in Nederland
Opgericht in 2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Utrecht
16 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35 jaar
icon-sex Created with Sketch. 87,5% man en 12,5% vrouw
Wat we doen, doen we goed.

Contractvormen

We verwelkomen jou graag bij de club als member! We beginnen onze samenwerking met een contract voor onbepaalde tijd en hierbij hoort een proeftermijn van twee maanden.

Sollicitatieproces

Onze procedure bestaat uit drie stappen, en we proberen deze allemaal binnen één dag te plannen, zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Stap 1: Kennismaking met een van onze kernteamleden. Tijdens dit gesprek krijg je een gevoel van wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan.

Stap 2: Inhoudelijke toetsing en kennismaking met twee van onze members. We willen graag weten wat jouw vaardigheden zijn en hoe jij past binnen ons team.

Stap 3: Bespreking van de arbeidsvoorwaarden met een van onze partners. We vinden het belangrijk dat we allebei tevreden zijn met de overeenkomst en dat we weten waar we aan toe zijn.

We begrijpen dat iedereen anders is en dat flexibiliteit belangrijk is. Dus als je liever eerst een kennismakingsgesprek hebt, fysiek of via teams, dan passen we ons graag aan. We kijken er naar uit om je te ontmoeten en te zien hoe je past in ons team!

Sander

Microsoft (Cloud) Data Engineer

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Data Engineer

OneDNA — Randstad

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

OneDNA

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature