Bedrijven
Bekijk de vacatures

Werken bij Open.nl

Wij zijn een groep van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX en OPEN.satisfaction. Wij beloven de beste software producten en deskundigheid aan onze klanten. De drijvende kracht achter onze bedrijven zijn ruim 40 ambitieuze consultants en developers. Omdat we deskundigheid, teamspirit en innovatie vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. Bij die groei zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken!

Dit doen wij met een maatschappelijke insteek. Zo helpen wij het ministerie VWS met hotspot archivering van COVID-19 of het opslaan van schadebehandelingen en bouwschade in Groningen. Wij maken het heel eenvoudig om verschillende informatie op te slaan, terug te vinden en te gebruiken. 

Binnen Open.nl is iedereen gedreven om het beste resultaat te behalen. Productinnovatie, kwaliteit en klantgerichte service zijn onze kracht. We zijn gericht op onze medewerkers en vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft (work hard, play hard). We organiseren verschillende evenementen waaronder skivakanties, een lunch en borrel, kennissessies en trainingen. Wij hebben een groeiambitie, de organisatie is in ontwikkeling en dat biedt perspectief. Wij bieden jou voldoende ruimte voor ideeën en proactiviteit, er zijn namelijk veel mogelijkheden.

“OPEN.nl heeft me de mogelijkheden gegeven om mijn eigen persoonlijke doelen na te streven en om me te specialiseren in wat ik leuk vind binnen de organisatie.”

Rinaldo de Korte

Technisch Consultant
Actief in Nederland
Opgericht in 2010
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Amersfoort
icon-sex Created with Sketch. 70% man 30% vrouw
40 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
Ons doel is om organisaties efficiënter en plezieriger te laten werken met informatie en daarvoor realiseren wij toonaangevende software binnen de bedrijven die onderdeel zijn van Open.nl