Jobboard

Technisch Consultant

Stel een vraag
Open.nl

Technisch Consultant

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Amersfoort
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau
 • Je hebt ervaring met XML, JavaScript, JSON en SQL
 • Je bent analytisch en bent in staat helder te communiceren over complexe vraagstukken
 • Je bent ondernemend, oplossingsgericht en beschikt over organisatorische vaardigheden
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €2.700-€4500 afhankelijk van jouw ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. Zeer riante bonusregelig; we delen namelijk onze successen
 • icon-dot Created with Sketch. Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werken
 • icon-dot Created with Sketch. Doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf naar onder meer Senior Consultant, Architect, Product Owner of Scrum master
 • icon-dot Created with Sketch. Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, uitjes, lunches en feesten
 • icon-dot Created with Sketch. Leaseauto mogelijk
 • icon-dot Created with Sketch. Reiskostenvergoeding (NS-business card)
 • icon-dot Created with Sketch. Laptop en telefoon van de zaak
 • icon-dot Created with Sketch. Thuiswerkvergoeding
Werkzaamheden
 • 70% Technisch
 • 20% Overleg met klant
 • 10% Overige werkzaamheden
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Binnen ons team van consultants zal jij als Technisch Consultant betrokken worden bij implementaties van onze producten. Daarnaast denk je mee over het neerzetten van een passende technische architectuur bij de klant. Denk hierbij aan het ondersteunen van duurzame toegankelijkheid dat plaats-, tijd- en device onafhankelijk is. Maar ook de wereld van Proces, Content en Archief verbinden met gebruiksvriendelijke producten. 

Een uitdaging met een maatschappelijke insteek: Werk voor het ministerie VWS mee aan het hotspot archief voor COVID-19, zorg dat schadebehandelingen van mijnbouwschade in Groningen eenvoudig worden opgeslagen of het UBO-register van de Kamer van Koophandel. 

De verantwoordelijkheden van het team van consultants zijn divers en de werkzaamheden zijn afwisselend. Een belangrijk onderdeel in ons werk is de technische continuïteit van de applicatie waarborgen binnen onze infrastructuur of deze bij de klant. Daarnaast ben je betrokken bij de vertaling van business cases van de klant naar een passende technische oplossing en implementatie hiervan. Je schakelt dagelijks met diverse klanten en opdrachtgevers wat het werk divers en afwisselend maakt. Je krijgt daarnaast van ons ook de mogelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden zelfstandig in te delen en additionele cursussen en opleidingen te volgen om je werkzaamheden nog beter te kunnen uitvoeren!

 1. 1 Je bent betrokken bij de implementaties van onze producten
 2. 2 Een belangrijk onderdeel in jouw werk is de technische continuïteit van de applicatie waarborgen
 3. 3 Je krijgt de mogelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden zelfstandig in te delen
“OPEN.nl heeft me de mogelijkheden gegeven om mijn eigen persoonlijke doelen na te streven en om me te specialiseren in wat ik leuk vind binnen de organisatie.”

Rinaldo de Korte

Technisch Consultant

Doorgroeimogelijkheden

Ben jij ambitieus en wil je graag doorgroeien? Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en dat biedt verschillende mogelijkheden. Groei door naar onder meer Senior Consultant, Architect, Product Owner of Scrum master. We organiseren verschillende kennissessies, trainingen en stellen samen jouw persoonlijk ontwikkelingsplan op.

 1. 1 Senior Consultant
 2. 2 Architect
 3. 3 Product Owner
 4. 4 Scrum master

Werken bij Open.nl

Wij zijn een groep van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX en OPEN.satisfaction. Wij beloven de beste software producten en deskundigheid aan onze klanten. De drijvende kracht achter onze bedrijven zijn ruim 40 ambitieuze consultants en developers. Omdat we deskundigheid, teamspirit en innovatie vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. Bij die groei zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken!

Dit doen wij met een maatschappelijke insteek. Zo helpen wij het ministerie VWS met hotspot archivering van COVID-19 of het opslaan van schadebehandelingen en bouwschade in Groningen. Wij maken het heel eenvoudig om verschillende informatie op te slaan, terug te vinden en te gebruiken. 

Binnen Open.nl is iedereen gedreven om het beste resultaat te behalen. Productinnovatie, kwaliteit en klantgerichte service zijn onze kracht. We zijn gericht op onze medewerkers en vinden het belangrijk dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft (work hard, play hard). We organiseren verschillende evenementen waaronder skivakanties, een lunch en borrel, kennissessies en trainingen. Wij hebben een groeiambitie, de organisatie is in ontwikkeling en dat biedt perspectief. Wij bieden jou voldoende ruimte voor ideeën en proactiviteit, er zijn namelijk veel mogelijkheden.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“OPEN.nl bracht mij niet alleen collega’s waarmee ik met plezier werk. Voor een avondje uit of potje gamen weet ik ze ook te vinden.”

Jeroen Akerboom

Productmanager
Actief in Nederland
Opgericht in 2010
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Amersfoort
icon-sex Created with Sketch. 70% man 30% vrouw
40 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
Ons doel is om organisaties efficiënter en plezieriger te laten werken met informatie en daarvoor realiseren wij toonaangevende software binnen de bedrijven die onderdeel zijn van Open.nl

Contractvormen

Wij bieden jou graag perspectief. Daarom ontvang je een contract voor onbepaalde tijd met een proeftermijn van 2 maanden. 

Sollicitatieproces

Wij komen graag met jou contact! Wanneer Codecareer jou aan ons heeft voorgesteld nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Dit gesprek voer je met Peter. Daarna nodigen we je uit voor een tweede gesprek, samen met een deskundige, waarbij je een assessment gaat maken. Zijn we beide nog steeds enthousiast? Dan volgt vanuit ons een aanbod en hopen we jou te verwelkomen in ons team! 

 

Rinaldo de Korte

Technisch Consultant

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Technisch Consultant

Open.nl — Amersfoort

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Open.nl

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature