Jobboard

CLOUD EXPERT

Stel een vraag
XPRTZ
XPRTZ CLOUD

CLOUD EXPERT

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Utrecht
 • icon-clock Created with Sketch.
Vereisten
 • Hbo werk- en denkniveau
 • 3 jaar werkervaring met de Azure cloud
 • Persoonlijke eigenschappen: Je hebt een ondernemende mindset en je denkt niet in problemen maar in oplossingen. Je loopt altijd 2 stappen voor op de klant en kunt ze overtuigen. Daarnaast ben je op de hoogte van trends en ontwikkelingen.
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €4.500-€5.500
 • icon-dot Created with Sketch. 26 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Laptop en telefoon naar keuze
 • icon-dot Created with Sketch. Onkostenvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. De leukste collega's van Nederland
 • icon-dot Created with Sketch. Code days, code weekends en leuke tripjes naar het buitenland
 • icon-dot Created with Sketch. Riant opleidingsbudget beschikbaar
 • icon-dot Created with Sketch. Riante winstdeling aan het einde van het jaar
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

De Azure cloud biedt organisaties legio manieren om te versnellen en als cloud expert help je klanten om dit te realiseren. Bij XPRTZ kiezen wij samen jouw ideale opdracht. Natuurlijk altijd met Azure insteek, want daar ligt onze focus en jouw expertise. In ons clubhuis laat je jouw pool-, race- en cloudskills zien tijdens de diverse meetups, kennissessies en labdagen of praat je gewoon lekker bij met gelijkgestemde cloud experts die je écht kent. Jouw expertise en T-shaped profiel laat zich niet makkelijk labelen, maar we onderscheiden grofweg de volgende rollen:

Devops engineers die hun energie halen uit het inrichten en verbeteren van CI/CD pipelines richting de cloud en het automatiseren van allerhande zaken in het domein van software development en quality assurance.

Cloud engineers die vanuit een DevOps mindset applicaties maken en doorontwikkelen in de Azure cloud met een brede kennis van Azure services en diensten. Zaken als containerization, networking en cloud native concepten zijn gesneden koek voor deze experts.

Cloud architecten die onze klanten helpen bij het inpassen van workloads in het bestaande applicatielandschap in de Azure cloud. Je staat echter nog met beide benen in de techniek en je snapt, naast de architectuur thema’s, ook de complexiteiten van software ontwikkeling voor de cloud.

Kortom; jij bent een kick-ass cloud professional met passie voor het vak. Werkt liever in een team dan alleen en blijft niet ‘hangen’ in een opdracht maar neemt zo nu en dan afstand om kennis te ontwikkelen en eens goed artikel te publiceren, webcast op te nemen of een talk te houden op een event, meetup of kennissessie.

 1. 1 Je werkt aan opdrachten die bij jou passen
 2. 2 Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen
 3. 3 Je bent altijd op de hoogte van de laatste cloud ontwikkelingen
Een gepassioneerde zakelijke vriendengroep met één ding gemeen. Wij maken Kick-ass cloud oplossingen voor onze klanten.

Roelant Dieben

Eigenaar en directeur

Doorgroeimogelijkheden

Binnen XPRTZ zijn de mogelijkheden voor iedereen gelijkgestemd. Omdat iedereen andere ervaringen op doet, leren we van elkaar. Je groeit dus niet alleen individueel, maar ook als groep. We vinden het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen als professional, daarom hebben wij een riant opleidingsbudget beschikbaar. Daarnaast werk je altijd aan een opdracht die goed bij je persoonlijke situatie in je loopbaan past.

Werken bij XPRTZ CLOUD

XPRTZ staat voor FITTE Professionals, die actuele kennis combineren met softskills en passende methodieken. We werken samen met onze klanten, en met elkaar, aan opdrachten die passen bij de actuele expterise van onze developers. Vanuit onze grote passie voor de Azure cloud staat het ontwikkelen en delen van kennis bovenaan. Met deze attitude leren wij continu en kunnen wij de beste oplossingen realiseren. Stabiliteit is belangrijk voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Denk daarbij aan een pensioenregeling en een goede verzekering. We zijn een hecht team met een platte organisatievorm. Je kunt ons team zien als een kleine zakelijke vriendengroep vol enthousiastelingen. We communiceren open en direct zonder tussenschakels. XPRTZ nemen eigenaarschap, stimuleren openheid, samenwerking en kennisdeling, om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Vanuit de overtuiging dat experts met experts willen werken, en dat een team vanuit een duidelijk gespecialiseerde focus in een betrokken organisatievorm beter werkt, is XPRTZ opgericht; écht voor cloud professionals.

Roelant Dieben

Eigenaar en directeur
Totaal heeft XPRTZ 35 experts verdeeld over drie teams
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35
icon-marker-2 Created with Sketch. Clubhuis in Utrecht
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
XPRTZ
Oprichter & Directeur Wij bedenken vandaag innovatieve oplossingen voor de toekomst van onze klanten Roeland Dieben

Contractvormen

Wij vinden stabiliteit, continuïteit en lange termijn visie belangrijk. Daarom kom je bij ons werken in dienstverband en ontvang je meteen een vast contract. Daarbij hoort een proeftermijn van twee maanden.

Sollicitatieproces

Wanneer Codecareer jou aan ons heeft voorgesteld nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek met Roelant én een Xprt. Wanneer dit gesprek voor ons allebei goed is verlopen nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Dit gesprek is technisch verdiepend en voer je met onze cloud experts. Je maakt een assessment die jullie later zullen bespreken. Zijn we allebei nog steeds enthousiast? Dan doen we je een aanbod en verwelkomen we je graag in ons team!

Roelant Dieben

Eigenaar en directeur
 1. 1 Kennismaking
 2. 2 Tweede gesprek met assesment
 3. 3 Aanbod

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

XPRTZ

CLOUD EXPERT

XPRTZ CLOUD — Utrecht

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.
XPRTZ

Stel een vraag

XPRTZ CLOUD

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature