Jobboard

Data Engineer

Stel een vraag
CINQ ICT

Data Engineer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Amsterdam
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal hbo denk-en werkniveau
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Je kunt zelfstandig een data-omgeving ontwerpen, bouwen, en in gebruik nemen in een Cloud-omgeving
 • Je hebt kennis van CI/CD, GIT en DevOps principes
 • Je hebt ervaring met Python
 • Persoonlijke eigenschappen: Je bent sociaal, communicatief vaardig en hebt intrinsieke motivatie
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €3.000-€ 5.500
 • icon-dot Created with Sketch. 36-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. 24 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. 8% vakantiegeld
 • icon-dot Created with Sketch. Een telefoonvergoeding en een laptop naar keuze
 • icon-dot Created with Sketch. Jaarlijks € 5.000 aan ontwikkelbudget
 • icon-dot Created with Sketch. Eenmalig € 1.000 budget om je thuiswerkplek goed in te richten
 • icon-dot Created with Sketch. een auto van de zaak óf mobiliteitsbudget met een kilometervergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenopbouw
 • icon-dot Created with Sketch. Leuke events, zoals game-nights, een groot feest voor alle collega's en partners met hotelovernachting & het jaarlijkse skiweekend in Oostenrijk
Werkzaamheden
 • 40% Verbeteren van data pipelines
 • 30% Ontsluiten van databronnen
 • 30% Overleg met klanten en collega's (Scrum processen, meetings)
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Onze missie is om onze mensen gelukkig te maken en onze klanten verder te helpen met onze specialistische kennis en IT-oplossingen. Daarom staat geluk van onze medewerkers hoog in het vaandel en willen we samen werken én groeien. Ben jij de sociale Data Engineer die wij zoeken?

Als Data Engineer is het werken aan complexe data-vraagstukken jouw passie. Als Data Engineer ben je dé expert op het gebied van data en weet je precies hoe je deze kunt opbouwen en onderhouden zodat het voor anderen eenvoudig te gebruiken is. Je bent een belangrijke schakel in het succes van organisaties en hun vermogen om data-gestuurde beslissingen te nemen.

Je bent niet alleen gericht op het uitvoeren van jouw taken, maar je zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen. De kans om nieuwe technieken te leren en te ontwikkelen is voor jou de reden waarom je voor dit werk hebt gekozen. Je zoekt naar manieren om jezelf en je team te ontwikkelen, daarom deel je graag jouw kennis en vind je het leuk om workshops te geven. Nooit saai en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, dat is wat jou motiveert en enthousiast maakt.

Bij een klant meedraaien in een team tot aan het uit de grond stampen van een splinternieuwe dataomgeving: als Data Engineer komt er van alles op je bord. Je collega’s van CINQ tref je bij een gezamenlijke data-kantoordag, kennissessie of memorabel uitje. 

 1. 1 Een opdracht waar je blij van wordt
 2. 2 Royaal aan je ontwikkeling werken
 3. 3 Veel persoonlijke aandacht & ruimte voor plezier
“Je hebt bij CINQ de vrijheid om te bepalen waar jij als data engineer in wilt groeien en CINQ helpt je aan een passende opdracht.”

Teun

Doorgroeimogelijkheden

Wij geloven dat werkplezier en persoonlijke groei hand in hand gaan en begrijpen dat wanneer jij tevreden bent je ook beter presteert. Daarom besteden wij veel aandacht aan jouw wensen en ontwikkeling. Je werkt aan uitdagende projecten en krijgt de ruimte om nieuwe technieken te leren, evenals doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. We gaan met je in gesprek over je doelstellingen en je hebt regelmatig coachingsgesprekken. Of je nu een certificaat wilt behalen, een conferentie wilt bezoeken, een leiderschapstraining wilt volgen of zelf een workshop wil geven, wij ondersteunen je graag. Wij noemen dit royaal ontwikkelen. 

 1. 1 Behaal certificaten, bezoek conferenties en volg trainingen
 2. 2 Deel je kennis en geef workshops
 3. 3 Groei door naar een Architect of een Lead rol

Werken bij CINQ ICT

Wij zijn CINQ, specialisten in Data, DevOps en Development en ons hart gaat sneller kloppen van technologie. We hebben samen één taak: Onze medewerkers gelukkig maken. Daarom doen wij graag net iets meer, net even anders. 

Wij geloven namelijk dat de prestaties en het succes van onze organisatie afhangen van de inzet, motivatie en tevredenheid van onze werknemers. Daarom bieden wij jou een fijne werkomgeving die uitnodigend, ondersteunend en uitdagend is. Een werkomgeving met aandacht voor jou. Met de specialistische kennis en IT-oplossingen van CINQ helpen wij onze klanten met sprongen vooruit, maar we blijven het liefst zelf compact in de omvang. Waarom? Wij waarderen een intieme sfeer waarbij iedereen elkaar goed kent en waarin wij samen werken aan het realiseren van tevreden klanten. Als sociale IT’ers geven en volgen we workshops, spreken we op events, schrijven we vakinhoudelijke blogs en helpen we klanten en collega’s waar we kunnen. 

Werkplezier en persoonlijke groei gaan hand in hand. Wij willen dat jij niet alleen excelleert in jouw functie, maar ook persoonlijk en professioneel groeit. Daarom bieden wij volop mogelijkheden voor ontwikkeling, zoals trainingen en opleidingen, maar ook voor plezier, zoals teamuitjes en gezamenlijke activiteiten. Jij bepaalt de richting, wij helpen je je ambities waar te maken.

Onze developers, dataspecialisten en DevOps-engineers werken aan mooie projecten voor verschillende klanten. Soms versterken we een bestaand project en andere keren realiseren we een project van begin tot einde. Onze opdrachtgevers, waaronder grote banken, verzekeraars en overheidsinstellingen, vertrouwen ons om hun organisatie te verbeteren door innovatie, behendigheid en duurzaamheid. 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Bij CINQ krijg je het beste van twee werelden: een klein bedrijf met grote opdrachtgevers.”

Iris

Actief in Nederland
Opgericht in 2013
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Amsterdam
50 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 32 jaar
Bij CINQ hebben we een belangrijke missie: onze medewerkers gelukkig maken.

Contractvormen

Wij begrijpen dat het veranderen van baan spannend kan zijn. Daarom ontvang je vanaf het moment dat je bij ons aan de slag gaat, een vast contract voor 36-40 uur per week. Wij doen namelijk graag net iets meer, net even anders. Hierbij hoort een proeftermijn van één maand, maar als je na die tijd nog steeds lacht om onze grapjes, dan weten we dat we je tenminste één ding goed hebben geleerd! 😉

Sollicitatieproces

Wij komen graag met jou in contact! Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met Iris en Marc, waarbij we niet alleen de technische vaardigheden, maar ook de persoonlijke match bekijken. We willen er zeker van zijn dat je past binnen onze organisatie en onze cultuur. Daarnaast bespreken we jouw doelen en ambities binnen de rol van Data Engineer.

Het tweede gesprek voer je met de Unit Manager, Bas en Teun. Hier zullen de technische skills uitgebreider aan bod komen. Dit alles vindt plaats op ons kantoor, zodat we elkaar echt persoonlijk kunnen spreken. Op deze manier kunnen we er samen achter komen of CINQ de juiste werkomgeving voor jou is.

Iris

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Data Engineer

CINQ ICT — Amsterdam

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

CINQ ICT

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature