Jobboard

SharePoint / M365 Consultant

Stel een vraag
ShareTwo

SharePoint / M365 Consultant

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in De randstad
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau
 • Minimaal drie jaar ervaring als consultant op het gebied van van SharePoint/M365 of Azure
 • Je hebt SharePoint en Office 365 certificaten
 • Ervaring in het beheer van SharePoint 2019/2016 en Office 365 apps
 • Je kunt zowel mondeling als schriftelijk uitstekend communiceren op verschillende niveaus in zowel Nederlands als Engels
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €3.500-€5.500 Afhankelijk van jouw ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. Onkostenvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. 28 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Vergoeding voor het openbaar vervoer of (0,21c/km)
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsbudget
 • icon-dot Created with Sketch. Bij ons is het mogelijk om ‘zzp-er in loondienst’ te worden
 • icon-dot Created with Sketch. Leuke teamuitjes zoals onze kerst- en zomerevents en leuke kick-offs
Werkzaamheden
 • 30% Communicatie met de klant
 • 20% Onderzoeken
 • 50% Implementeren
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Ben jij een ervaren SharePoint Specialist met een ondernemersgeest? Wij zijn op zoek naar een gedreven SharePoint/M365 consultant die verantwoordelijk zal zijn voor het implementeren en beheren van SharePoint-oplossingen bij onze klanten. Dit zijn grote organisaties zoals de overheid, banken en verzekeraars. Trots kunnen we zeggen dat we klanten hebben zoals De Nederlandsche Bank en verschillende ministeries.

Als SharePoint Consultant maak je gebruik van standaard functionaliteiten en bestaande webparts om samen te werken met ontwikkelaars, architecten, projectleiders en testers. Soms ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het gehele traject, waarbij je een plan van aanpak opstelt en dit presenteert aan de besluitvormers. Vervolgens voer je de implementatie van de oplossing uit. Bij ons krijg je de kans om je kennis te vergroten, doordat we actief investeren in jouw opleiding en je ruimte bieden voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

Bij ons ben je verzekerd van een goede werkplek. Het huidige ondernemersklimaat voor ZZP’ers kan onzeker zijn door de Wet DBA, waardoor de kans op werkloosheid toeneemt. Daarom hebben we lang nagedacht over een manier waarop technische professionals als ondernemers kunnen werken zonder de bestaande risico’s te lopen. Hier zijn de voordelen op een rijtje: geen last van de Wet DBA, een basissalaris bij gebrek aan projecten, bescherming tegen oninbare facturen, sociale voorzieningen, aansprakelijkheids- en ziektekostenverzekeringen, en zelfs pensioenopbouw. Als je echter liever bij ons in loondienst wilt treden zonder ZZP’er te zijn, is dat ook mogelijk!

 1. 1 Implementatie en beheer van SharePoint-oplossingen voor grote organisaties
 2. 2 Samenwerking met professionals voor succesvolle SharePoint-projecten
 3. 3 Werken als ZZP’er in loondienst zonder Wet DBA-gedoe
“Onze informele cultuur moeten we koesteren, want het is de basis van een amicaal team.”

Robert Kirsch

Salesmanager

Doorgroeimogelijkheden

Wij dagen je uit om je kennis te vergroten. Dit doen we door zeer actief te investeren in jouw opleiding en je ruimte te bieden voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan het halen van relevante Microsoft certificaten. 

 

 

 1. 1 Vergroot jouw kennis
 2. 2 Behaal relevante Microsoft certificaten

Werken bij ShareTwo

Maak kennis met ShareTwo, dé professionele ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SharePoint, Microsoft 365 en BI detachering. We bieden maatwerkoplossingen voor bedrijven en organisaties. Onze consultants begrijpen de behoeften van klanten en leveren de juiste expertise. We ondersteunen klanten in het invullen van hun tijdelijke behoefte aan SharePoint/Microsoft 365 en BI-expertise. Hoewel ons hoofdkantoor in Sittard is gevestigd, bedienen we voornamelijk klanten in de Randstad.

Als consultant werk je voor toonaangevende organisaties, waaronder de overheid, banken en verzekeraars. We zijn er trots op dat we klanten zoals De Nederlandsche Bank en diverse ministeries bedienen.

Bij ShareTwo erkennen we de waarde van topspecialisten zoals jij. Door ons diverse dienstenaanbod hebben we een breed scala aan expertises nodig, van programmeurs en testers tot infra-specialisten en SharePoint developers. We begrijpen dat slechts weinig mensen al deze vaardigheden beheersen. Onze organisatiecultuur is informeel en amicaal, waarbij we gedurende het jaar verschillende activiteiten organiseren, zoals zomerse evenementen en een kerstbijeenkomst. We houden regelmatig kick-off meetings om ideeën te delen, nieuwe projecten te bedenken en de samenwerking tussen teams te versterken. We koesteren onze informele cultuur, omdat het de basis vormt van ons hechte team.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Wij begrijpen de behoefte van de klant en bieden de juiste expertise en juiste personen om aan deze behoeftes te voldoen.”

Robert Kirsch

Salesmanager
Actief in Nederland & België
Opgericht in 2014
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Sittard
icon-sex Created with Sketch. 90% man 10% vrouw
9 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
Onze consultants weten welke service de klant verwacht en welke expertise ze moeten leveren. Robert Kirsch

Contractvormen

Wij vinden jouw zekerheid belangrijk. Daarom krijg je van ons een vast contract met een proeftermijn van 1 maand.

Sollicitatieproces

Ben jij de SharePoint Consultant die wij zoeken? Mooi! Nadat je heb gereageerd op deze vacature stelt Codecareer jou aan ons voor. We nodigen je daarna graag uit voor een eerste gesprek samen met Robert, Salesmanager bij ShareTwo. Hier ga je het hebben over je kennis en vaardigheden. Het tweede gesprek voer je met de twee aandeelhouders van ShareTwo. In dit gesprek sta jij centraal. Wat is jouw motivatie en presentatie? En wat vind jij belangrijk? We leren je graag kennen. Daarna volgt er vanuit ons een aanbod!

Robert Kirsch

Salesmanager

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

SharePoint / M365 Consultant

ShareTwo — De randstad

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

ShareTwo

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature