Jobboard

Functioneel Consultant

Stel een vraag
ShareTwo

Functioneel Consultant

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Sittard
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau
 • Minimaal drie jaar ervaring als consultant op het gebied van van SharePoint/M365 of Azure
 • Je hebt SharePoint en Office 365 certificaten
 • Ervaring in het beheer van SharePoint 2019/2016 en Office 365 apps
 • Je kunt zowel mondeling als schriftelijk uitstekend communiceren op verschillende niveaus in zowel Nederlands als Engels
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €3.500-€5.500 Afhankelijk van jouw ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. Onkostenvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. 28 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Vergoeding voor het openbaar vervoer of (0,21c/km)
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsbudget
 • icon-dot Created with Sketch. Bij ons is het mogelijk om ‘zzp-er in loondienst’ te worden
 • icon-dot Created with Sketch. Leuke teamuitjes zoals onze kerst- en zomerevents en leuke kick-offs
Werkzaamheden
 • 30% Communicatie met de klant
 • 20% Onderzoeken
 • 50% Implementeren
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Ben jij een Sharepoint Specialist met de ambitie om te gaan ondernemen? Bij ons is het mogelijk om ‘zzp-er in loondienst’ te worden, dus ondernemer in loondienst! Als SharePoint /O365 consultant ben je verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van SharePoint-oplossingen bij onze klanten. Dit zijn grote organisaties zoals de overheid, banken en verzekeraars. De Nederlandsche bank en verscheidene ministeries zijn klanten waar wij trots op zijn.

Daarbij maak je gebruik van standaard functionaliteiten en bestaande webparts. Je werkt regelmatig samen met ontwikkelaars, architecten, projectleiders, SharePoint consultants en testers. Het komt ook voor dat je zelfstandig verantwoordelijk bent voor het gehele traject. Je maakt een plan van aanpak en presenteert dit aan de eindbeslissers. Daarna begin je aan de uiteindelijke implementatie van de oplossing. Wij dagen je uit om je kennis te vergroten. Dit doen we door zeer actief te investeren in jouw opleiding en je ruimte te bieden voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. 

Jij verdient het om goed op je plek te zitten. Het ondernemersklimaat voor zzp’ers is op het moment niet ideaal. De Wet DBA maakt opdrachtgevers onzeker, en de kans op project loos thuis zitten neemt toe. We hebben daarom lang nagedacht over een manier waarop technici kunnen werken als ondernemer, maar al die bestaande risico’s niet lopen. De voordelen op een rijtje: geen last van Wet DBA, bij geen project een basissalaris, niet-inbare facturen worden afgevangen, sociale voorzieningen, verzekeringen voor aansprakelijkheid en ziekte en zelfs pensioen opbouw. Wil je toch liever bij ons in loondienst treden zonder zzp’er te zijn? Dat kan ook! 

 1. 1 Werken in loondienst of als zzp’er in loondienst
 2. 2 Je bent verantwoordelijk voor het implementeren en beheren van SharePoint-oplossingen
 3. 3 Werk voor klanten zoals de Nederlandsche bank en verscheidene ministeries
“Onze informele cultuur moeten we koesteren, want het is de basis van een amicaal team.”

Robert Kirsch

Salesmanager

Doorgroeimogelijkheden

Wij dagen je uit om je kennis te vergroten. Dit doen we door zeer actief te investeren in jouw opleiding en je ruimte te bieden voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Denk hierbij aan het halen van relevante Microsoft certificaten. 

 

 

 1. 1 Vergroot jouw kennis
 2. 2 Behaal relevante Microsoft certificaten

Werken bij ShareTwo

Wij zijn ShareTwo, een professionele ICT-dienstverlener op het gebied van SharePoint, Microsoft 365 en BI detachering gericht op bedrijven en organisaties. Onze consultants weten welke service de klant verwacht en welke expertise ze moeten leveren. Wij helpen samen onze klanten bij het invullen van een (tijdelijke) behoefte aan SharePoint/Microsoft 365 en BI expertise. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sittard, maar onze klanten bevinden zich vooral in de Randstad. 

Wij begrijpen de behoefte van de klant en bieden de juiste expertise en juiste personen om aan deze behoeftes te voldoen. Als consultant werk je voor grote organisaties zoals de overheid, banken en verzekeraars. De Nederlansche Bank en verscheidene ministeries zijn klanten waar wij trots op zijn.

Jij bent als topspecialist daarom belangrijk voor ons. Omdat wij verschillende diensten aanbieden is het scala aan vereiste expertises omvangrijk en divers: van programmeurs tot testers, van infra-specialisten tot SharePoint developers en nog veel meer. Het moge duidelijk zijn dat er maar weinig mensen zijn die dit allemaal kunnen. De organisatiecultuur is informeel en amicaal, waarbij er gedurende het jaar verschillende activiteiten georganiseerd worden, zoals een zomeractiviteit en een kerstmeeting. Er zijn ook regelmatig kick-off meetings om ideeën te brainstormen, nieuwe projecten te bedenken en de samenwerking tussen teams te versterken. Onze informele cultuur moeten we koesteren, want het is de basis van een amicaal team.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Wij begrijpen de behoefte van de klant en bieden de juiste expertise en juiste personen om aan deze behoeftes te voldoen.”

Robert Kirsch

Salesmanager
Actief in Nederland & België
Opgericht in 2014
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Sittard
icon-sex Created with Sketch. 90% man 10% vrouw
9 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
Onze consultants weten welke service de klant verwacht en welke expertise ze moeten leveren. Robert Kirsch

Contractvormen

Wij vinden jouw zekerheid belangrijk. Daarom krijg je van ons een vast contract met een proeftermijn van 1 maand.

Sollicitatieproces

Ben jij de SharePoint Consultant die wij zoeken? Mooi! Nadat je heb gereageerd op deze vacature stelt Codecareer jou aan ons voor. We nodigen je daarna graag uit voor een eerste gesprek samen met Robert, Salesmanager bij ShareTwo. Hier ga je het hebben over je kennis en vaardigheden. Het tweede gesprek voer je met de twee aandeelhouders van ShareTwo. In dit gesprek sta jij centraal. Wat is jouw motivatie en presentatie? En wat vind jij belangrijk? We leren je graag kennen. Daarna volgt er vanuit ons een aanbod!

Robert Kirsch

Salesmanager

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Functioneel Consultant

ShareTwo — Sittard

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

ShareTwo

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature