Jobboard

Senior C# .NET Developer

Stel een vraag
Skrepr

Senior C# .NET Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Nederland
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in relevante richting
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je hebt ervaring met de back-end stack en hebt ervaring met werken volgens de Scrum-methodiek
 • Ervaring met C# .NET en het ontwikkelen van softwareapplicaties is vereist
 • Je hebt uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden
 • Je bent ondernemend, analytisch en hebt een probleemoplossend vermogen
 • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk voor het opleveren van projecten
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €3.500 - €6.000 (Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. Een ‘incentives menukaart’; Een keuzepakket met allerlei leuke extra’s als sporten onder werktijd, bedrijfsmassage en een heuse kapper.
 • icon-dot Created with Sketch. Je komt te werken bij een ‘Great Place To Work’ met een score van 9.0!
 • icon-dot Created with Sketch. 25 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsbudget aanwezig
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling aanwezig
 • icon-dot Created with Sketch. Reiskosten vergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Mobiliteitsbudget
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Bij Skrepr draait alles om de kracht van innovatie en het waarmaken van het onmogelijke. Als Software Engineer ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van slimme maatwerk softwareoplossingen die bedrijven sneller en efficiënter laten werken. Als Senior Software Engineer ga je nog een stap verder en weet jij de verbinding te leggen tussen de klant en de software.

Als Senior Software Engineer ben jij een gepassioneerde programmeur met een talent voor communicatie en ondernemerschap. Je gaat actief het gesprek aan met de klant om hun behoeften te begrijpen en uit te dagen. Hierbij stap je soms uit je comfortzone, maar jouw ‘can-do’ mentaliteit is het belangrijkste. Bij Skrepr ondersteunen we jou hierin.

In de rol van Senior Software Engineer (.NET) werk je aan geavanceerde softwareoplossingen voor klanten. Je werkt samen met andere ontwikkelaars in klantteams om de software te optimaliseren en de klanttevredenheid te waarborgen. Bij Skrepr draait het niet om het principe ‘jij vraagt, wij draaien’. Jij neemt de tijd om te begrijpen welke uitdagingen de klant heeft en welke oplossingen daarbij passen. Door de juiste vragen te stellen en de klant mee te nemen in de mogelijkheden, bouw jij softwareoplossingen die echt het verschil maken.

 1. 1 Bouwen van high-tech softwareoplossingen voor klanten
 2. 2 Begrijpen van klantuitdagingen en verrassen met innovatieve oplossingen
 3. 3 Ontwikkelen van maatwerk software en begeleiden van klanten in mogelijkheden
“Bij Skrepr maken we innovatie mogelijk en verbinden we klanten met geavanceerde softwareoplossingen die het verschil maken.”
Skrepr

Skrepr

Doorgroeimogelijkheden

Als Senior C# .NET Developer bij ons bedrijf ben je verzekerd van uitdaging en ontwikkeling. We willen dat je elke dag met plezier naar je werk gaat en daarom investeren we graag in jou. Met ons ruime opleidingsbudget is er veel mogelijk en staan we open voor jouw ideeën en wensen.

Werken bij Skrepr

Bij Skrepr zijn we een team van enthousiaste professionals die bedrijven helpen om slimmer, sneller en productiever te werken door middel van innovatieve software en IT-oplossingen. Onze oprichters, Rinke Brands en Geert Hoekstra, zijn schoolvrienden die Skrepr hebben opgebouwd van een developers club naar een professionele IT-organisatie met specialisatie in online software.

Binnen Skrepr heerst een gezellige en informele werksfeer waar creativiteit voelbaar en zichtbaar is. Werkplezier is één van de belangrijkste pijlers binnen de organisatie en dit zie je ook terug in de arbeidsvoorwaarden. Een voorbeeld hiervan is de ‘incentives menukaart’; Een keuzepakket met allerlei leuke extra’s als sporten onder werktijd, bedrijfsmassage en een heuse kapper.

We zijn trots op onze Great Place To Work beoordeling van 9.0, wat aantoont dat we niet alleen onze klanten op de eerste plaats zetten, maar ook onze medewerkers. We bieden onze medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waar ze kunnen groeien en mee kunnen werken aan uitdagende projecten.

Bij Skrepr zijn we betrokken, innovatief, kritisch en eigenzinnig. We geloven in teamwork voor succesvolle oplossingen en tevreden mensen, we zijn voorlopers in vernieuwing en verbetering van dienstverlening, we streven constant naar verbetering voor innovatieve oplossingen en inspiratie, en we moedigen creativiteit en vrijheid aan voor betere software en IT-oplossingen.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Heb je ooit gedroomd van een werkgever die jou waardeert en respecteert en die ervoor zorgt dat jij je op je gemak voelt op het werk? Skrepr heeft recent de Great Place to Work-Trust Index™ behaald met een score van 90%!
Skrepr

Skrepr

Actief in Nederland
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Urk
60-70 medewerkers
We zijn trots op onze Great Place To Work beoordeling van 9.0, wat aantoont dat we niet alleen onze klanten op de eerste plaats zetten, maar ook onze medewerkers.

Contractvormen

Bij Skrepr bieden we graag zekerheid, maar ook de flexibiliteit om te zorgen dat jij op de juiste plek zit. Daarom bieden wij een jaarcontract met een proeftermijn van één maand aan. Zo kun jij rustig ervaren of jouw vaardigheden en interesses perfect passen bij onze organisatie en cultuur.

Sollicitatieproces

Ontdek onze geheime saus voor werving! We leren elkaar kennen en matchen jouw vaardigheden met de functie bij Skrepr. Laat ons zien waarom jij de perfecte kandidaat bent en we enthousiasmeren je voor Skrepr. Voer een codetest uit om jouw kwaliteiten te bewijzen. Na een technisch gesprek met onze experts, doen we je een aanbod dat je niet kunt afslaan!

Skrepr

Skrepr

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Senior C# .NET Developer

Skrepr — Nederland

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Skrepr

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature