Jobboard

Test analist

Stel een vraag
Triage IT

Test analist

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Breukelen
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal een afgeronde HBO of WO-opleiding Informatica of hieraan gerelateerde studierichting
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met testautomatisering
 • T-Map en/of ISTQB gecertificeerd
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Agile/Scrum/DevOps projecten
 • Tools en frameworks zoals Selenium, Cucumber, Protractor, FitNesse, Specflow, LoadRunner of Robot framework zijn je niet vreemd en heb je al vaak gebruikt
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Bruto salaris is vanaf €4500 (Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. Een zeer goede bonus- en winstdelingsregeling
 • icon-dot Created with Sketch. 8% vakantiegeld
 • icon-dot Created with Sketch. Goede mobiliteits- of leaseregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Onbeperkt budget voor vak gerelateerde opleidingen
 • icon-dot Created with Sketch. Veel mogelijkheden voor kennisdeling en heel veel vrijheid om samen met ons te groeien
 • icon-dot Created with Sketch. Bij Triage heb je 28 betaalde vrije dagen in een kalenderjaar naast de wettelijke feestdagen
 • icon-dot Created with Sketch. Jaarlijks vierdaags bedrijfsuitje naar het buitenland bestemmingen als o.a. Marrakesh, Gran Ganaria, Barcelona en Malaga hebben wij in het verleden al bezocht
Werkzaamheden
 • 10% Meeting
 • 80% Testen
 • 10% Overig
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Ben jij gefascineerd door software en streef je altijd naar topkwaliteit? Als waardevol lid van ons scrumteam, waarborg jij hoge normen met onze Definition of Done. Automatisering is jouw sleutelwoord, zonder daarbij de essentiële testen van de onderliggende infrastructuur uit het oog te verliezen. Bovendien ben jij de expert die de CI/CD-pipelines bouwt en onderhoudt.

Als testspecialist krijg jij de verantwoordelijkheid om testopdrachten te plannen, ontwerpen en uit te voeren bij diverse klanten. Met behulp van gevarieerde testmethoden identificeer en beheer je risico’s als een echte professional. Elke sprint bied je de klant inzicht in het indrukwekkende kwaliteitsniveau van het product. Jij bent in staat om de cruciale positie van onze software binnen de bedrijfsprocessen te begrijpen en de invloed en werking ervan te overzien. Je bewijst dit door middel van doortastende tests. Hoewel je complexe testopdrachten zelfstandig aankunt, voel je je het beste in een team met een gemeenschappelijk doel. Jouw rol als testexpert gaat verder dan alleen tests: je leest de code van de developers en zorgt ervoor dat de belangen van OPS ook worden meegenomen. Bij ons is zelfstandigheid een must. We zoeken naar mensen met een leergierige mindset, die klaar zijn om hun vleugels uit te slaan. Energie en enthousiasme zijn belangrijke eigenschappen die we waarderen.

Onze klantenkring is divers en uitgebreid. We zijn begonnen met banken en verzekeraars, maar hebben geleerd dat specialisatie niet noodzakelijk is. Onze klanten variëren van grote spelers zoals de Belastingdienst, ASML, Rabobank en Kamer van Koophandel tot kleinere bedrijven.

 1. 1 Hoge normen en topkwaliteit waarborgen in ons scrumteam
 2. 2 Plannen, ontwerpen en uitvoeren van testopdrachten bij diverse klanten
 3. 3 Identificeren van risico’s, inzicht bieden in kwaliteitsniveau en overzien van softwarewerking door middel van tests
“Triage-IT denkt actief mee met de carrièreplannen van werknemers en bieden ondersteuning om hun professionele doelen te bereiken. In een informele en gezellige sfeer creëren we een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Naast goede arbeidsvoorwaarden organiseren we ook regelmatig leuke activiteiten met collega’s.”

Paul

Director & Founder Partner

Doorgroeimogelijkheden

Bij ons wordt kennisdeling gestimuleerd, waarbij teamleden de mogelijkheid hebben om eens in de twee weken bij elkaar te komen en hun expertise te delen. Dit is echter geen verplichting, maar eerder een gelegenheid voor degenen die hier interesse in hebben. Bovendien hebben we een Academy waar je online cursussen kunt volgen en je kennis kunt verbreden.

We streven ernaar om iedereen succesvol te maken en bieden daarom de mogelijkheid om een persoonlijk groeiplan op te stellen. Stel dat je bijvoorbeeld ambities hebt om Scrum Master te worden, dan begin je in een bepaalde rol en kun je doorgroeien naar de gewenste rol. De mogelijkheden zijn eindeloos en we moedigen medewerkers aan om hun ambities te bespreken en na te streven. Het enige wat we vragen is dat je dit uitstraalt en je ambities kenbaar maakt.

 

Werken bij Triage IT

Wil jij deel uitmaken van een team enthousiaste IT-experts? Bij Triage IT is dat precies wie we zijn en waar we voor staan. Ons motto is simpel maar krachtig: “Wij laten de cliënt beter achter dan toen wij hem hebben aangetroffen.” Deze gedachte zit in ons DNA en vormt de drijvende kracht achter alles wat we doen.

Bij Triage IT begrijpen we het belang van een goede balans tussen werk en privéleven. Als “Triagist” heb je de perfecte harmonie gevonden tussen het werken aan je eigen opdrachten en de ondersteuning van een hechte groep professionals om je heen. Wij creëren de ideale omstandigheden waarin jij kunt excelleren en het beste uit jezelf kunt halen. Vergeet die bedrijven waar je óf slecht betaald wordt maar wel leuke uitjes hebt, óf goed betaald wordt maar slechts een nummer bent. Triage IT combineert het beste van beide werelden. Daarom zijn uitjes,  sociale activiteiten en goede arbeidsvoorwaarden belangrijke pijlers binnen Triage IT.

Als consultancybedrijf plaatsen we jou bij klanten, waarbij hybride werken mogelijk is. Formeel zit je bij de klant, maar je bent tegelijkertijd onderdeel van ons hechte team. Wat wij doen aan uitjes en sociale activiteiten? Een weekend in België met het hele team, een slipcursus in Duitsland, een spannende escape room, en zelfs een jaarlijks uitje in het buitenland, zoals dit jaar naar het prachtige Napels in Italië.

Transparantie en gelijkwaardigheid staan bij ons hoog in het vaandel. Iedereen draagt bij en we moedigen je aan om persoonlijk te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij succesvol bent en daarom stellen we jou de vraag: “Hoe kunnen wij jouw succes bij Triage bevorderen?” Of je nu behoefte hebt aan ondersteuning, trainingen, cursussen of andere vormen van begeleiding, wij zetten ons volledig in om jouw groei en succes te stimuleren.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Triage-IT bestaat uit IT-consultants met diverse achtergronden en expertises. Er is veel ruimte om verder te ontwikkelen in je carrière door middel van aansluitende opdrachten en een team die met jou meedenkt. Daarbovenop is Triage-IT een flexibele werkgever waar een informele sfeer heerst.”

Paul

Director & Founder Partner
Actief in Nederland
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Breukelen
15 medewerkers
Opgericht in 2008
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 30 jaar
icon-sex Created with Sketch. 13% vrouw 87% man
Bij Triage IT combineren we het beste van beide werelden: uitdagende opdrachten én een hecht team waarin je echt wordt gewaardeerd.

Contractvormen

Een vast contract ligt direct voor je klaar, zodat je met vertrouwen aan de slag kunt gaan. We willen jouw talent en inzet belonen vanaf dag één. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat het wederzijds goed voelt, daarom hebben we een proeftermijn van twee maanden.

Sollicitatieproces

Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Nadat Codecareer jou aan ons heeft voorgesteld, start het sollicitatieproces. Het begint met een persoonlijk gesprek met Eric of Paul, waarin je jezelf kunt voorstellen en meer te weten komt over onze organisatie.

Als dit gesprek positief verloopt, volgt een tweede gesprek met een consultant waarin we dieper ingaan op de functiedetails en arbeidsvoorwaarden. We staan open voor vragen en willen ervoor zorgen dat je een duidelijk beeld krijgt van wat je kunt verwachten bij Triage IT.

Na dit gesprek is er nog ruimte voor verdere afstemming en contact. We nodigen je uit voor een informeel derde gesprek waarbij we samen uiteten gaan. Tijdens dit gesprek bespreken we ook het contract, zodat je alle tijd en informatie hebt om een weloverwogen beslissing te nemen.

Paul

Director & Founder Partner

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Test analist

Triage IT — Breukelen

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Triage IT

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature