Jobboard

Laravel Ontwikkelaar

Stel een vraag
1A First Alternative
1A First Alternative

Laravel Ontwikkelaar

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Delft
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Ervaring met HTML5, CSS3, Javascript, PHP en MySQL
 • Ervaring met Vue.js en/of Livewire, Alpine.js en Tailwind CSS
 • Ervaring met Laravel
 • Persoonlijke eigenschappen: communicatief vaardig, zelfstandig, enthousiast, initiatiefrijk, stressbestendig, flexibel en analytisch
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €3500-€3900
 • icon-dot Created with Sketch. 32-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. 26 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsmogelijkheden zoals cursussen en conferenties
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling
Werkzaamheden
 • 70% Programmeren
 • 10% Team overleg
 • 10% Zelfstudie
 • 10% Overige werkzaamheden
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als Laravel Ontwikkelaar draag jij bij aan het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties bij 1A First Alternative. De belangrijkste zijn twee grote applicaties boordevol functionaliteit. Dit is onder andere een portaal voor onze diensten dat gebruikt wordt door ons, onze 1A-partners en hun klanten. Deze is ooit gestart met Laravel 4.2 en inmiddels doorgegroeid naar Laravel 8 en heeft koppelingen naar diverse externe leveranciers. De andere applicatie hebben we recent in beheer genomen. Het is een compleet bureaumanagement pakket ontwikkeld voor Architecten en Stedebouwkundigen. Het is met Vue.js gemaakt en voor de functionaliteit wordt nauw samengewerkt met een architectenbureau. Aan beide applicaties wordt volop gewerkt. Een van de plannen is om beide in de nabije toekomst om te bouwen naar de TALL-stack. Kwaliteit, gezond verstand en schone, leesbare code staan centraal.

We zoeken iemand die de juiste balans weet te vinden tussen technische perfectie en bedrijfsmatige doeltreffendheid. Wij hebben forse groeiambities: in de komende jaren willen we een marktaandeel van 10% in het MKB verwerven. Daarbij ben jij onmisbaar!

 

 

 

 1. 1 Je ontwikkelt en onderhoudt webapplicaties
 2. 2 Je werkt nauw samen met collega’s
 3. 3 Jij weet juiste balans te vinden tussen technische perfectie en bedrijfsmatige doeltreffendheid
“Wij vinden persoonlijke groei en een plezierige werkomgeving erg belangrijk”.

Hanc de Bokx

CEO

Doorgroeimogelijkheden

Het is bij ons mogelijk uit te groeien tot een specialist in een of meer van de disciplines die bij ons beschikbaar zijn (netwerken, hardware, software, support & beheer). Daarnaast kun je uitgroeien tot een ware allrounder op het gebied van opensource en integratie van verschillende soft- en hardware in een opensource-omgeving. Ook moedigen wij ontwikkeling op communicatief vlak sterk aan. Wij vinden jouw ontwikkeling belangrijk, daarom kijken we altijd samen naar de doorgroeimogelijkheden.

1A First Alternative
1A First Alternative
1A First Alternative
1A First Alternative
1A First Alternative
1A First Alternative

Werken bij 1A First Alternative

1A First Alternative is een innovatief bedrijf. We zijn een bedrijf met een sterke technische basis. Wij staan voor duurzaamheid, zowel sociaal als voor de omgeving. 1A First Alternative ontwikkelt en beheert al meer dan 10 jaar ICT-systemen op basis van Linux en opensource voor het MKB. De volledig beheerde ICT wordt als dienst aan het MKB via gecertificeerde partners aangeboden. Hun klanten zagen de beschikbaarheid en bereikbaarheid stijgen, de ICT-omgeving stabiliseren en de ICT-kosten dalen. Dit bereikten ze simpelweg door hun ICT-zorgen uit handen te geven aan een van onze 1A-partners. Zijzelf kunnen meer klanten aan door de eenvoudige modulaire opzet van de 1A-diensten, de stabiliteit van de techniek en de servicegerichtheid van 1A First Alternative. De medewerkers zijn multi-getalenteerde personen met veelal een technische achtergrond en voorstanders van een plezierige en collegiale werkomgeving.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Wij zijn creatief en denken vaak out of the box”.

Hanc de Bokx

CEO
Actief in Nederland
Opgericht in 2000
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Delft
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40
icon-employee Created with Sketch. Aantal werknemers 9
icon-sex Created with Sketch. 10% Vrouw 90% Man

Collega’s

Hanc de Bokx CEO

Hij staat bekend als degene die als eerste op kantoor is en als laatste weggaat. Het woord analyseren is op zijn lijf geschreven en continuïteit voor de opdrachtgevers van 1A heeft hij hoog in het vaandel staan. Is er ‘s nachts een issue? Geen probleem! Met een aantal marathons op zijn naam, is hij in perfecte conditie voor elke uitdaging. Zijn twee rechterhanden komen goed van pas om met 1A verder aan de weg te timmeren, maar zeker ook om zijn interesse voor energiezaken uit te breiden. Zonnepanelen installeert hij gewoon zelf!

Richard de Vroede Senior Ontwikkelaar

Een perfectionistische alleskunner die al zijn passie in zijn werk gooit. Van website en app tot business development. Zijn brede interesse en kennis maken hem tot een veelzijdige aanwinst. Hij brengt graag structuur aan (en steekt dat zeker niet onder stoelen of banken) en heeft een sterke focus voor automatisering. Als het over zijn zoon gaat, verschijnt er een glimlach op zijn gezicht. Daarnaast is Richard dol op lezen, Netflix en gamen.

Jay Dijkstra Junior Webontwikkelaar

Een veelzijdige programmeur die naast PHP en Laravel ook thuis is in andere talen, zoals Python. Deze Bachelor of Science is eerlijk, vriendelijk, ambitieus en leergierig. Hij hobbyt graag met IoT, robotics en games en wisselt dit af met gitaar spelen in zijn metalband. Op een dag zal hij eigen libraries schrijven in PHP en Python.

Wij hebben een sterke technische basis. Wij staan voor duurzaamheid, zowel sociaal als voor de omgeving. Hanc de Bokx – CEO

Contractvormen

Je komt bij ons werken in dienstverband en start met een jaarcontract. Hierbij hoort een proefperiode van 1 maand. Zijn we na dit jaar nog steeds enthousiast? Dan bieden wij jou in goed overleg een vast contract aan!

Sollicitatieproces

Nadat Codecareer jou aan ons heeft voorgesteld nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek met mij en Richard bij ons op kantoor. Het tweede gesprek is meer technisch verdiepend en maak je een assessment. Is er een match? Dan verwelkomen we je graag bij ons in het 1A-team!

 

 

Hanc de Bokx

CEO
 1. 1 Eerste Kennismaking
 2. 2 Tweede gesprek met een assessment
 3. 3 Aanbod!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

1A First Alternative

Laravel Ontwikkelaar

1A First Alternative — Delft

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.
1A First Alternative

Stel een vraag

1A First Alternative

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature