Jobboard

Testconsultant

Stel een vraag
PTWEE

Testconsultant

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in In heel Nederland
 • icon-clock Created with Sketch. 32 - 40 uur
Vereisten
 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
 • Minimaal 2 jaar praktijkervaring met ontwerpen en uitvoeren van tests
 • Ervaring met het toepassen van testmethodieken (TMap, ISTQB of vergelijkbaar)
 • Kennis van Agile/Scrum is een pré
 • Communicatief sterk, mede omdat je als testconsultant regelmatig in een coördinerende of coachende rol terechtkomt
 • Resultaatgericht, betrokken en nauwkeurig in je werk. Je kunt creatief meedenken en wil een project dan ook tot een goed einde brengen
 • Ondernemend, Dit betekent dat je razendsnel kan inspelen op de veranderende klantbehoefte en marktomstandigheden, maar daarnaast ook op andere fronten bezig bent met PTWEE
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €2.500 - €5.500 (Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. Werken aan uitdagende projecten op het gebied van software testen en kwaliteit
 • icon-dot Created with Sketch. Een upgrade van jouw thuiswerkplek, plus een laptop en telefoon
 • icon-dot Created with Sketch. Veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap
 • icon-dot Created with Sketch. De mogelijkheid tot het volgen van vakopleidingen en trainingen
 • icon-dot Created with Sketch. 27 vrije dagen per jaar bij een fulltime werkweek
 • icon-dot Created with Sketch. Een variabele bonusregeling en andere beloningen
 • icon-dot Created with Sketch. Een maandelijkse onkostenvergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Een uitgebreide pensioenregeling met een goed geregeld nabestaandenpensioen
 • icon-dot Created with Sketch. Een leaseauto
 • icon-dot Created with Sketch. Een eigen karikatuur
Werkzaamheden
 • 30% Testvoorbereiding en specificatie
 • 30% Testuitvoer en vastlegging
 • 40% Afstemmen en opvolgen
 • 100% FUN
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als Testconsultant bij PTWEE heb je een belangrijke rol in het specificeren, ontwerpen en uitvoeren van tests voor complexe testtrajecten bij diverse klanten. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting en uitvoering van het testproces en zorgt voor een succesvol resultaat. Daarnaast voer je mogelijk ook enkele coördinerende taken uit, zoals het opstellen van detailplanningen, het aansturen en coachen van collega-testers en het rapporteren over de voortgang.

Je draagt actief bij aan kennisdeling binnen PTWEE en ontwikkelt voortdurend jouw testskills. Tevens is er ruimte om een rol te vervullen in het verzorgen van onze workshops, test automation trajecten en testopleidingen.

Als Testprofessional ben je gepassioneerd over het testvak en streef je naar kwaliteit. Persoonlijk en oprecht, pragmatisch en met een ondernemende instelling, dat is het PTWEE-DNA. Als dit bij jou past, dan pas jij bij PTWEE.

 1. 1 Ontwerpen, specificeren en uitvoeren van tests in complexe en uitdagende projecten
 2. 2 Coördinerende werkzaamheden en coachen van collega-testers
 3. 3 Kennis opbouwen en delen met collega’s en dit in de praktijk brengen in projecten
“Ik heb twee fijne gesprekken gehad. Het waren open gesprekken die niet voelden als een echt traditionele sollicitatie. Dit heeft me vertrouwen gegeven in PTWEE en in mijn toekomstige collega’s. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet, PTWEE is gezond aan het groeien met zorg voor onze leuke en open cultuur.”

Sami

Testconsultant

Doorgroeimogelijkheden

Bij PTWEE krijg je als Testconsultant volop kansen om te groeien in je functie. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en bieden daarom aan al onze collega’s de mogelijkheid om praktische vakopleidingen en trainingen te volgen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse werkzaamheden. Bovendien krijg je bij ons de kans om onze testopleidingen als docent te verzorgen en als adviseur op te treden voor onze klanten.

 1. 1 Testcoördinator
 2. 2 Testmanager

Werken bij PTWEE

Bij PTWEE ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega met de vrijheid om je eigen expertise te ontwikkelen. Als PTWEEling werk je samen met een ervaren team van professionals aan het leveren van testdiensten in complexe IT-omgevingen met behulp van geavanceerde softwareoplossingen zoals SAP en Salesforce.

We hebben een sterke focus op het vergroten van de testvolwassenheid bij onze klanten en bieden de mogelijkheid om gestructureerde testprocessen te ontwikkelen en verbetertrajecten te plannen. Als professional krijg je alle vrijheid om je kwaliteiten op het gebied van testen te benutten en klanten te adviseren over de beste oplossingen voor hun specifieke situatie.

Bij PTWEE vinden we het belangrijk om niet alleen hoogwaardige  testexpertise te leveren, maar ook om een persoonlijke en levendige werkomgeving voor onze collega’s te creëren. Ons team organiseert regelmatig activiteiten voor het goede doel, zoals wandel- en fietstochten, en andere leuke evenementen om een positieve werksfeer te behouden. Bovendien bieden we de flexibiliteit om zowel op kantoor als vanuit huis te werken.

Als professional in het leveren van  testexpertise in complexe IT-omgevingen biedt PTWEE de perfecte kans om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“De moeite die genomen wordt om allerlei zaken te regelen en mee te denken met de collega’s over alles waarmee je zit, letterlijk en figuurlijk, heeft mijn interesse gewekt. Ik vind het leuk om met SAP en Salesforce te werken en heb er best veel ervaring mee. Bovendien waren de primaire en secundaire voorwaarden ook aantrekkelijk, dus de combinatie van deze factoren gaf voor mij de doorslag.”

Ekrem

Testconsultant
Actief in heel Nederland
Opgericht in 2008
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Den Bosch
36 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
icon-sex Created with Sketch. 70% man en 30% vrouw
Bij PTWEE staat niet alleen het leveren van hoogwaardige oplossingen voor klanten centraal, maar ook het creëren van een gezonde en vitale werkomgeving voor collega’s.

Collega’s

Marcel Testconsultant

Hoe ben je in contact gekomen met PTWEE?

Een oud-collega binnen het testvak noemde de naam PTWEE tijdens een omvangrijk verandertraject bij mijn vorige werkgever. Benieuwd naar zijn verhaal ben ik op zoek gegaan naar meer informatie en uiteindelijk in gesprek geraakt met Nianca en vervolgens Rachel. Toen ging het snel en voor ik wist zat ik aan de koffie met Douwe en na een wandeling met Roel was het wel beklonken.

Hoe heb je de opstart bij PTWEE ervaren en wat vind je van je eerste opdracht?

De opstart was zoals aangegeven, dus in goed overleg met een prettige onboarding, zowel intern als extern. Het project was binnen een voor mij nog onbekende branche maar inhoudelijk spot-on waardoor ik veel voldoening kon halen uit de opdracht. Mede omdat PTWEE daar al bekend was heb ik bij de klant een erg prettige start kunnen maken en zag men mij als gerespecteerde collega. Gedurende het project heb ik nog tijd vrij kunnen maken om bij een andere klant als a.i. crisismanager een vastgelopen regressie- en end to end testtraject vlot te trekken. Al met al een ervaring waar ik veel energie van kreeg en waarbij er door PTWEE voortdurend is geïnformeerd naar hoe ik me er bij voelde.

Ben je buiten je opdracht ook met PTWEE bezig?

Terugkomend van een langdurige kuitblessure hoop ik binnenkort deel te nemen aan een hardloop parcours om PTWEE te vertegenwoordigen. Daarnaast ben ik bezig met het organiseren van het jubileum weekend eind september, dat wordt er een om niet snel te vergeten!

Wat zou je zeggen tegen de mensen die twijfelen over een overstap?

Mocht je twijfelen, neem dan eens vrijblijvend contact op met een van de mensen ‘in het veld’. Iedereen zal je graag te woord staan en het moet gek lopen willen ze je niet van harte aanbevelen om nader in gesprek te gaan. Je mag het ook aan mij vragen natuurlijk!

Contractvormen

PTWEE biedt je de flexibiliteit om zowel hybride als parttime te werken, met een werkweek van 32 of 36 uur. Doordat dat we een compacte organisatie zijn, zijn al onze collega’s gemakkelijk benaderbaar en staan we voor elkaar klaar.

Sollicitatieproces

Bij PTWEE hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering in het sollicitatieproces. Rachel en Nianca ontmoeten je graag voor een eerste kennismakingsgesprek, waarna er een gesprek zal plaatsvinden met Douwe. Maatwerk staat hierbij centraal! We vinden het belangrijk om je persoonlijk te ontmoeten en nodigen je dan ook graag uit op ons kantoor. Op deze manier kunnen we de beste match vinden voor zowel het bedrijf als voor jou als sollicitant. Bij PTWEE kun je rekenen op een persoonlijke aanpak die bij jou past.

Nianca

Corporate recruiter

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Testconsultant

PTWEE — In heel Nederland

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

PTWEE

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature