Jobboard

Backend PHP Developer

Stel een vraag
CODE24

Backend PHP Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Alkmaar
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time, Part-time
Vereisten
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau in een relevante richting
 • Minimaal 3 jaar programmeerervaring
 • Goede kennis van PHP (OOP, frameworks & design-patterns) en REST APIs
 • Ervaring met unit- en integratietesten (PHPUnit), Git, Composer, Containers (Docker), SQL databases
 • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris (Medior/Senior) €3.150 - €5.500 Afhankelijk van jouw ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioen premie vrij
 • icon-dot Created with Sketch. Een onkostenvergoeding van €45 netto per maand
 • icon-dot Created with Sketch. Een duurzaam inzetbaarheidsbudget van €500 netto per jaar (bijvoorbeeld voor de sportschool)
 • icon-dot Created with Sketch. Hybride werken (50/50) mogelijk met daarbij een thuiswerkvergoeding in lijn met de wettelijke norm
 • icon-dot Created with Sketch. Reiskostenvergoeding in lijn met de wettelijke norm of OV 2e klasse
 • icon-dot Created with Sketch. Bonus tussen 4% tot 12% afhankelijk van bedrijfsresultaat en jouw prestatie
 • icon-dot Created with Sketch. 26 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Een (IT) opleidingsbudget van €2.000 per jaar
 • icon-dot Created with Sketch. Maandelijkse borrel op ons kantoor in Alkmaar en periodiek een uitje met het team
 • icon-dot Created with Sketch. Een prettige werkplek in ons mooie en goed bereikbare kantoor in Alkmaar (met parkeergelegenheid)
 • icon-dot Created with Sketch. Een innovatieve en prettige werkomgeving met redelijk flexibele werktijden
Werkzaamheden
 • 70% Programmeren
 • 20% Onderzoek en analyseren
 • 10% Overleg
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Zoek jij een uitdagende carrière bij een innovatief softwareontwikkelingsbedrijf dat de gezondheidszorg verbetert? Code24 B.V. biedt jou de kans om deel uit te maken van een nieuw dynamisch team en mee te werken aan de ontwikkeling van ons nieuwste product, een innovatief cloud-native open zorgdata platform die voldoet aan de internationale openEHR standaard voor de opslag en verwerking van medische gegevens.

Dit product is ontworpen met open standaarden in het achterhoofd, wat betekent dat we altijd op zoek zijn naar integratie, communicatie en samenwerking, waarbij we de beste manieren onderzoeken om te verbeteren zonder “het wiel opnieuw uit te vinden”. Als je deel wilt uitmaken van een nieuw dynamisch team dat altijd de grenzen verlegt van wat mogelijk is, als je echt impact wilt maken en wilt mee helpen om de zorg te verbeteren, dan ben je bij ons op het juiste adres en komen we graag in gesprek met jou.

Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend denkvermogen en je heb uitstekende communicatieve vaardigheden. Je werkt samen in een team van ervaren developers en denkt actief mee over de architectuur en ontwikkeling van het open zorgdata platform, onderzoekend en gebruikmakend van de nieuwste technologieën. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schrijven van technische documentatie en het uitvoeren van uitgebreide testen om de kwaliteit van de software te waarborgen. Je houdt voortdurend de laatste ontwikkelingen in het vakgebied bij en past deze kennis toe om onze software naar een hoger niveau te tillen. Ben jij deze enthousiaste persoonlijkheid die op zoek is naar technische uitdagingen en ons team komt versterken?

 1. 1 Ontwikkelen van een innovatief open zorgdata platform
 2. 2 Werken met de nieuwste cloud oplossingen
 3. 3 Bijhouden van nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied
“Ik word heel enthousiast van het idee dat we een open zorgdata platform gaan maken waarbij veel nog bepaald moet worden en we de nieuwste technologieën gaan toepassen.”

Gertjan

Projectleider Open Platform

Doorgroeimogelijkheden

Bij ons heb je jaarlijks de gelegenheid om het maximale uit jezelf te halen door gebruik te maken van ons opleidingsbudget van €2.000 per jaar. Daarnaast is er elk kwartaal een speciaal groei gesprek waarin we jouw prestaties en vaardigheden bespreken en je kunnen ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zo kun je bij ons doorgroeien van junior naar medior, senior en zelfs naar (project)management functies. Als een ambitieuze organisatie die groeit, bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan deze groei en bieden we je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

 1. 1 Groei door naar een senior rol
 2. 2 Groei door naar (project)management functies
 3. 3 Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen

Werken bij CODE24

We dromen, denken en doen. Met onze kennis en deskundigheid creëren we geavanceerde software die zorgprofessionals in de geestelijke gezondheidszorg ondersteunen op de werkvloer. Hierdoor kunnen zij zich volledig richten op hun passie: zorgen en verzorgen. We zijn gedreven om de zorg IT efficiënter te maken. Veiligheid, kwaliteit en stabiliteit staan bij ons voorop. We ontvangen nieuwe trends en ontwikkelingen met open armen en laten ons erdoor inspireren. In plaats van bang te zijn voor verandering, zien we het als onze kracht. Met onze eigenzinnige en vooruitstrevende aanpak zijn we klaar voor de toekomst. We zijn integer, eerlijk, zijn er voor onze klanten en geloven in de kracht van verbinding. Wij werken samen om ons doel te bereiken. Daarom bundelen we onze krachten met concullega’s, zodat de klanten het beste van twee werelden krijgen. Een topproduct waarmee onze klanten doelgericht kosten besparen en meer tijd overhouden om zich te richten op waar het écht om gaat: optimale zorg verlenen. Zo brengen wij IT en zorg bij elkaar!

Bij Code24 draait alles om de mensen. We zijn een bedrijf met een open cultuur en een ongekende wendbaarheid, dat zich constant blijft vernieuwen en ontwikkelen. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat gezamenlijk grote ambities nastreeft en daarvoor elke dag vol enthousiasme aan de slag gaat. We zoeken naar mensen die durven om hun ideeën te delen en samen met ons te groeien, zodat we gezamenlijk de grenzen van de mogelijkheden blijven opzoeken.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Ik ben super blij dat ik de ongelooflijke kans heb gekregen om met geavanceerde technologieën en open standaarden te werken aan een topproduct dat de toekomst van zorgdata platforms zal vormgeven.”

Sebastian

Architect
Actief in Nederland
Opgericht in 2010
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Alkmaar
23 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 35 jaar
icon-sex Created with Sketch. 65% man en 35% vrouw
We dromen, denken en doen.

Contractvormen

Wanneer je bij ons komt werken, krijg je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar, met de intentie om dit om te zetten naar een vast contract. Bij deze functie hoort een proeftijd van één maand. Na maximaal negen maanden wordt beoordeeld of het contract kan worden verlengd naar onbepaalde tijd. Bij ons streven we ernaar om een stabiele en langdurige arbeidsrelatie op te bouwen met onze medewerkers.

Sollicitatieproces

Het sollicitatieproces start met een intakegesprek door Codecareer, gevolgd door twee gesprekken met ons. Tijdens het eerste gesprek
krijg je de kans om Gertjan Bult, onze Projectleider open platform en Sebastian Iancu, onze Architect, te spreken. Het tweede gesprek
voer je met Alessandro Torrisi, onze Innovatiemanager en Ulaş Acer, onze CFO. We plannen deze gesprekken dicht op elkaar, zodat het proces vlot zal verlopen.

 

Alessandro

Innovatiemanager

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Backend PHP Developer

CODE24 — Alkmaar

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

CODE24

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature