Jobboard

Front-end Bastard

Stel een vraag
Front-end developer
Software Bastards

Front-end Bastard

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Abcoude
 • icon-clock Created with Sketch.
Vereisten
 • Minimaal 4 jaar dedicated werkervaring met 1 techniek op framework
 • Werkervaring met React, Angular, Vue, Redux, Typescript
 • Je hebt passie voor het vak, ervaring met grotere projecten en werkomgevingen
 • Persoonlijke eigenschappen: Commercieel, communicatief vaardig, professionele werkhouding, houdt van gezelligheid en flexibel
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €3.300-€5.500
 • icon-dot Created with Sketch. 32-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioensregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Laptop naar keuze
 • icon-dot Created with Sketch. mobiliteitsbudget
 • icon-dot Created with Sketch. Vakantiegeld
 • icon-dot Created with Sketch. Onwijs veel vrije dagen
 • icon-dot Created with Sketch. Coaching, studie en begeleiding en een studiekostenregeling 2000 euro per jaar
 • icon-dot Created with Sketch. De mogelijkheid om volgend jaar vanuit het heerlijke buitenland te werken in ons Bastard Travel House met jouw gezin/ vrienden/ andere developers;
 • icon-dot Created with Sketch. Meedoen met het Bastard Loyalty Program! Verdien en spaar punten binnen ons eigen Bastard Loyalty program en verzilver deze voor leuke uitjes, producten of dagjes weg
Werkzaamheden
 • 70% Programmeren
 • 15% Meetings
 • 15% Coachen
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Ben jij een echte Front-end Bastard? Als front-end developer bij Software Bastards vind je het leuk om de kar te trekken. Je gaat als specialist bij onze klanten aan de slag, je neemt dus minimaal 4 jaar ervaring met je mee. Daarom heb je gewerkt met verschillende frameworks en ben je gewend om in een grote dynamische omgeving te werken. Je werkt bij ons aan gevarieerde projecten voor verschillende klanten, het is daarom fijn als je al enige grote projecten op jouw naam hebt staan. Bij Software Bastards geloven we in passie voor het vak. Hoe jij de techniek eigen hebt gemaakt/geleerd maakt ons niet uit, als je er maar goed in bent en doet wat je leuk vindt!

 1. 1 Bedenk en creëer mee in de wonderen wereld van Software Bastards. Samen bouwen aan een unieke werkplek.
 2. 2 Je vind het leuk om de kar te trekken
 3. 3 Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen
Wij zijn de altijd up-to-date-special forces die niet alleen vooruit, maar ook 360° om ons heen kijken.

Esmee van de Kerkhof

Community Captain Software Bastards

Doorgroeimogelijkheden

Je kunt bij ons meerdere paden bewandelen. Bij ons is ruimte voor diegene die graag het maximale uit zichzelf willen halen en het beste willen zijn binnen hun vakgebied. Vind jij het dus leuk om een eigen project te leiden? Of wil jij graag je eigen team opzetten binnen Software Bastards? Wij denken en bouwen graag mee aan jouw idee.

Wij detacheren de Elite, leiden de besten op of begeleiden jou richting de volgende stap in je carrière. Bij ons ben je verzekerd van veel uitdaging, een goed salarispakket en alle ruimte om door te groeien tot wie jij wilt worden.

Werken bij Software Bastards

Wij “Bastards” hebben een grote passie voor software development. Vanuit deze passie voor software development en ons Bastards-DNA werken wij aan front- en back-end oplossingen die waarde toevoegen aan onze klanten. Niets is zo blijvend als verandering. “Slimmer, efficiënt en data” zijn de kernwoorden van deze tijd. Wij zijn dan ook de special forces die altijd een stapje verder willen en zijn in de markt van digitale technologie. 

Onze cultuur doet denken uit die van het squadron van hoofdrolspeler Tom Cruise in de film Top Gun (wie kent hem niet?). Kameraadschap, vertrouwen, ambitie, eerlijkheid, vrijheid, verantwoordelijkheid en eigenzinnigheid kenmerken de cultuur bij Software Bastards.

Wij geloven in het motto ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. We zijn een team van eigenzinnige, vakbekwame individuen die altijd op elkaar kunnen terugvallen. We helpen elkaar altijd waar nodig, maar we kijken niet constant over elkaars schouder mee. We nemen onze eigen verantwoordelijkheid om onze projecten tot een goed einde te brengen en maken gebruik van elkaars expertise waar nodig. Altijd met het gezamenlijke doel om te excelleren.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Actief in Nederland
Opgericht in 2018
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Abcoude
icon-sex Created with Sketch. 20% vrouw 80% man
28 Developers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 28
Front-end developer
Front-end developer
Front-end developer
Software Bastards
Software Bastards
Software Bastards
Software Bastards
Vanuit onze passie voor software development en ons Bastards-DNA werken wij aan front- en back-end oplossingen die waarde toevoegen aan onze klanten

Ik heb ooit mijn eigen narrow casting-bedrijf gehad, totdat mijn compagnon wat anders wilde doen en ik heb daarna lang als freelancer gewerkt. Ik hield van de vrijheid en de afwisseling van het freelancen. Daarbij miste ik echter het sociale aspect en de mogelijkheid om met vakgenoten te sparren. Daarnaast
had ik ook een hekel aan de financiële rompslomp van het freelancen . Nu heb ik de ideale constructie: ik ben nog op dezelfde wijze aan het werk als met het freelancen, met dezelfde vrijheden, maar dan met het vangnet van Software Bastards. Eigen opdrachten binnenhalen kan nog steeds, maar dat hoeft niet.

Een quote die deze Bastard op het lijf geschreven is:
‘Build your dreams or someone will hire you to build theirs’

Meet our Bastard: Martijn alias Mermaid

Voordat ik bij Software Bastards kwam, werkte ik bij een digital agency. Ik ben begonnen als app developer en ben van daaruit gegroeid naar front-end developer. Sinds begin 2018 werk ik bij Software Bastards (Toen nog Fireball IT & PHP Bastard). De meeste mensen hoppen van midlance naar vast of freelance, maar ik zit al sinds 2015 in de detachering: de flexibiliteit van job hoppen met zekerheid van vaste baan. Voor mij is dit ideaal. Alles is voor me geregeld en ik kan me lekker focussen op wat ik leuk vind. We werken veel bij grote corporates; die werken meer met detacheringspartijen dan met eenpitters. Dus je komt bij echt leuke klanten, ook waarvan ik dacht dat ik er nooit zou komen. Ook zit er veel afwisseling in mijn klanten, dat maakt het heel leuk.

Een quote die deze Bastard op het lijf geschreven is:
‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’

Meet the bastard: Dymion

De sfeer bij Software Bastards is super relaxed. Mijn collega’s zijn heel chill. En verrassend mannelijk voor een clubje IT-ers. Ik heb bij heel veel bedrijven gewerkt hiervoor, maar dit is de club waar ik me echt erg thuis voel. Vooral vanwege de vrijheid, de inspraak in zaken. Zo heb ik het idee aangedragen om een traject voor juniors op te starten. Dat wordt dan ook echt concreet gemaakt. Daarnaast doen mooie greenfield-projecten, zoals bijvoorbeeld mijn klus bij Heineken. We werken ook met mooie technieken, zoals React.

Een quote die deze Bastard op het lijf geschreven is:
“Geld maakt niet gelukkig.”.

Meet the Bastard: Robin

Contractvormen

Je komt bij ons werken in dienstverband en je krijgt meteen een vast contract. Daarbij hoort een proeftermijn van twee maanden.

Sollicitatieproces

Nadat Codecareer jou aan ons heeft voorgesteld ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met mij en is bedoeld om te kijken of er een match is. Na dit gesprek maak je een test zodat wij een goed beeld krijgen van je kennis en ervaring.  Hoe je de test maakt mag je zelf weten, dat kan simpel of juist uitgebreid. Zijn we positief? Dan nodigen we je uit voor een vervolggesprek met twee developers en mag je na afloop aansluiten bij de vrijdagmiddag borrel om meteen sfeer te proeven. Zijn we hierna beide nog enthousiast? Dan krijg je van ons een aanbieding.

 

 

Esmee van de Kerkhof

Community Captain Software Bastards

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Front-end developer

Front-end Bastard

Software Bastards — Abcoude

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.
Front-end developer

Stel een vraag

Software Bastards

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature