Jobboard

Java Developer

Stel een vraag
Risa IT

Java Developer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Den Haag
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau
 • Minimaal 3 jaar professionele development ervaring
 • Je bent een Java specialist met ervaring in JEE en Spring
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. 32-40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Budget om jouw eigen laptop uit te zoeken
 • icon-dot Created with Sketch. Een leaseauto (je betaalt alleen de bijtelling) of OV jaarkaart. Net wat jij het prettigste vindt
 • icon-dot Created with Sketch. Alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een nieuwe vaardigheid aan te leren
 • icon-dot Created with Sketch. Een gloednieuw kantoor in de ‘Haagsche Arc’, inclusief food court en sportschool. Pal aan de A12 en 5 minuten lopen vanaf station Voorburg
 • icon-dot Created with Sketch. Ongekend goede werksfeer. Maandelijkse (online) borrels/pubquizzen, interessante meetups en kennissessies
 • icon-dot Created with Sketch. 26 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt
 • icon-dot Created with Sketch. Een no-nonsense organisatie waarbij het uitgangspunt is: als het goed is voor jou en de organisatie, dan kan het
Werkzaamheden *Deze kunnen variëren per opdracht
 • 30% Overleg met de klant
 • 10% Werken volgens de Agile/Scrum methode
 • 40% Coderen
 • 20% Werken aan interne uitdagingen
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als Java developer word je ingezet op de meest uitdagende projecten bij één van onze klanten in de overheid, logistiek, energie en meer. Als ontwikkelaar vertaal je de business requirements naar creatieve oplossingen in kwalitatief hoogwaardige code. Daarnaast krijg je de kans om bij verschillende interne projecten te experimenteren met de nieuwste technologieën. Bijvoorbeeld door aan de slag te gaan met een intern CRM-systeem of een RISA app voor interne communicatie en het meten van werkgeluk. Je wordt onderdeel van een groep ervaren ontwikkelaars met een achtergrond in .NET, front-end of Java. Je kunt dus ook een keer in de keuken kijken bij een andere taal of expertise. Je bent een echte aanpakker en daarom vind je het ook prettig om zelfstandig aan de slag te gaan.

Familie is een breed begrip, dat snappen we. Toch zien we onze collega’s, klanten en community als familie. En familie is er voor elkaar. Daarom organiseren wij 4 tot 6 events per jaar (met partner): een ski-reis, een jaarlijkse strandbarbecue in de zomer, sinterklaas voor de kinderen, een nieuwjaarsdiner en vier keer per jaar een game night. Daarnaast delen wij ook graag onze kennis door middel van meetups en interne kennissessies.

Ben jij die gedreven en enthousiaste Java ontwikkelaar die zich onderscheidt bij de klant én voel je je thuis in een ambitieuze, no-nonsense organisatie waar je geen nummer bent? Dan ben je hier aan het juiste adres.

 1. 1 Werken aan uitdagende projecten bij verschillende klanten in diverse sectoren
 2. 2 Vertaal business requirements naar creatieve oplossingen in code
 3. 3 Experimenteren met de nieuwste technologieën
“Een hechte groep mensen die klanten ondersteunt met no-nonsense oplossingen en altijd levert. Complexity Simplified, dat is RISA IT”.

Risa IT

Doorgroeimogelijkheden

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je collega’s delen graag hun kennis met jou door middel van kennissessies en meetups. De meetups zijn voor iedereen toegankelijk, maar bevatten geen verkoopverhalen, borstklopperij of andere zelfverheerlijking. Wij richten ons op vakkennis, inhoudelijke discussies en na afloop een hapje en een drankje.

Heb je de ambitie om door te groeien naar een nieuwe functie? Je kunt doorgroeien van een Junior Java Developer naar CTO (Chief Technology Officer). Jij krijgt de mogelijkheid om aan te geven waar jij naar toe wilt groeien en samen met ons de juiste route uit te stippelen.

 1. 1 Medior Java Developer
 2. 2 Senior Java Developer
 3. 3 Architect/Lead
 4. 4 Tech Lead
 5. 5 CTO

Werken bij Risa IT

Kom werken bij een maatwerk software development, testing en consultancy dienstverlener. Een hechte groep mensen die klanten ondersteunt met no-nonsense oplossingen en altijd levert. Complexity Simplified, dat is RISA IT.

Als je aan onze specialismes denkt, denk je aan: Testautomatiseerders, Java-engineers, .Net-engineers, OutSystems-engineers, DevOps-engineers en architecten. Ook zijn wij specialist in het leveren van fixed scope projecten, applicatiebeheer en het outsourcen van experts.

Het hoeft niet altijd complex en lastig te zijn. Er zijn hier geen verplichte meetings en we hebben geen managementlaag. Binnen RISA IT rennen wij voor onze klanten en investeren wij in kennis, vaardigheden en gevoel. Elke klant, elke RISAAN en elke andere betrokkenen verdient de ‘Royal Treatment’! Iedereen maakt deel uit van de familie en is op het gebied van haar of zijn vakgebied een expert. Samen creëren we een omgeving waarin men zichzelf kan zijn.

Want, wie anders dan jijzelf weet waarin je wel en niet wilt groeien!? We zien het als onze uitdaging om elke kennissessie, meetup of RISA-uitje dusdanig interessant te maken dat je wel wílt komen! Tegelijkertijd snappen we dat tijd met je gezin of vrienden doorbrengen belangrijker is. De deur staat hier altijd voor jou open en je komt terecht in een cultuur met no nonsense en down to earth mensen. 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Binnen RISA IT staat alles in het teken van engineers en klanten. Al meer dan 15 jaar mogen we onze klanten helpen met hun uitdagingen en ideeën.”

Risa IT

Actief in Nederland
Opgericht in 2006
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Den Haag
icon-sex Created with Sketch. 85% man 15% vrouw
60 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
Complexity simplified. Wij vinden dat het niet altijd complex en lastig hoeft te zijn.

Contractvormen

We bieden jou een vast contract aan zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je financiële zekerheid. Hierbij hoort een proeftermijn van 2 maanden.

Sollicitatieproces

Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met Codecareer zodat wij jou kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek voer je met een Bill, eigenaar van Risa IT, en een collega. Het tweede gesprek voer je met een collega waarbij jullie het gaan hebben over jouw technische vaardigheden. Wanneer jij ook nog steeds enthousiast bent ontvang je van ons een aanbod.

 

 

Risa IT

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Java Developer

Risa IT — Den Haag

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Risa IT

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature