Jobboard

Continuous Delivery coach of DevOps engineer

Stel een vraag
Quality Accelerators

Continuous Delivery coach of DevOps engineer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Nederland
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring
 • Hbo/wo- denk en werkniveau
 • Hands-on ervaring met het bedenken, inrichten en onderhouden van CI/CD pipelines of CI/CD concepten
 • Hands-on ervaring met het bedenken, inrichten en onderhouden van CI/CD pipelines
 • Ervaring met Cloud omgevingen
 • Bekend met Tool concepten als bijvoorbeeld GitLab of Azure DevOps (beiden icm yaml pipelines) Jenkins, Git, Nexus, Sonar Cube, Maven, etc. en je bent in staat om ze aan klanten uit te leggen
 • Je bent in staat om een of meer teams te coachen naar een Continuous Delivery mindset en werkwijze.
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €5.500-€8.500 (Afhankelijk van jouw ervaring)
 • icon-dot Created with Sketch. 27 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. BrightPensioen regeling
 • icon-dot Created with Sketch. Tot €1.000 mobiliteitsbudget (eigen vervoer) of leasebudget, zit je onder het leasebudget dan krijg je het verschil als bruto salaris uitbetaald
 • icon-dot Created with Sketch. Een telefoonvergoeding van €20,00 per maand
 • icon-dot Created with Sketch. Een Thuiswerkvergoeding van €21,50 per maand
 • icon-dot Created with Sketch. Een goede laptop
 • icon-dot Created with Sketch. Jaarlijks een collectieve bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat en situatie.
 • icon-dot Created with Sketch. Geen max budget voor trainingen, als je iets wilt volgen dan moet je het aangeven!
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Als Continuous Delivery coach ben jij de sleutelfiguur in het optimaliseren van het software delivery proces. Je zorgt ervoor dat softwarechanges zonder risico en met minimale effort kunnen worden gedeployed in productie. Je werkt samen met agile/DevOps coaches en IT4IT binnen organisaties om teams te ondersteunen bij het creëren en leveren van waardevolle software.

Jouw kennis van de DevOps toolchain is ongeëvenaard en je bent altijd bezig met het verbeteren van de CI/CD pipeline. Je vindt het een uitdaging om development teams te voorzien van een complete geautomatiseerde CI/CD straat. Met jouw kennis van containers en cloud-platformen ben je in staat om ontwikkelaars te inspireren en te ondersteunen bij experimenten die de softwareontwikkeling nog sneller en efficiënter maken.

 1. 1 Optimaliseren software delivery als coach
 2. 2 Automatiseren CI/CD voor dev teams
 3. 3 Inspireren ontwikkelaars voor snellere software

Doorgroeimogelijkheden

Bij Quality Accelerators is er volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling op het gebied van People, Quality, Practice en Technology skills. Je hebt de vrijheid om zelf initiatieven te ontplooien, zolang deze passen binnen jouw eigen en onze bedrijfsontwikkeling. Daarnaast komen je minimaal eens per maand samen om vakinhoudelijke onderwerpen te bespreken en kennis te delen, zonder dat hier avondwerk aan te pas komt.

Als kers op de taart, stimuleren ze teamontwikkeling door teams zelfstandig te laten werken aan specifieke diensten, kennis of producten. Bij Quality Accelerators is het dus mogelijk om jouw ideeën om te zetten in concrete resultaten.

 1. 1 Meerdere ontwikkelingsmogelijkheden
 2. 2 Eigen initiatieven in lijn met persoonlijke en bedrijfsontwikkeling
 3. 3 Stimuleren van teamontwikkeling door zelfstandig werken aan diensten, kennis of producten

Werken bij Quality Accelerators

Ben je op zoek naar een bedrijf waar mensen centraal staan en waar je jezelf kunt zijn in een informele en toch zeer professionele omgeving? Quality Accelerators biedt de perfecte mix van een dynamische startup-sfeer met de ervaring en expertise van een gevestigd bedrijf. 

Bij Quality Accelerators werken professionals met jarenlange ervaring in het optimaliseren van de gehele Software Development Life Cycle (SDLC). Het team van experts gelooft dat klantwaarde leveren een integrale aanpak vereist en daarom is er binnen het team een actieve samenwerking om deze aanpak zo effectief mogelijk in te richten. Om dit te kunnen doen, moeten ze beschikken over hoge technische vaardigheden. Verandering moet integraal over de systeem- en gedragskant plaatsvinden en daarom hebben ze mensen nodig die zowel de techniek als de veranderkant beheersen. Door deze samenwerking en de jarenlange ervaring van het team kunnen zij de techniek en veranderkant in een organisatie integraal verbeteren en zo veranderingen in gedrag en proces tot stand brengen.

Ze streven er continu naar om steeds beter te worden in de dingen die er toe doen en werken actief aan persoonlijke- en professionele zelfontplooiing. Maar dat is niet alles. Ze hebben een BHAG (Big Hairy Audacious Goal) visie en missie die energie geeft en hebben geen koppeling met winst maximalisatie en andere monetaire doelen en incentives. Hun doel is om de wereld een beetje beter te maken en daar werken ze elke dag aan. Ze hebben plezier in hun dagelijkse werk en humor is belangrijk voor ze. Ze organiseren leuke sociale evenementen en doen er alles aan om het werk leuk te maken en anderen ook plezier te laten hebben in het werk. Dit doen ze onder werktijd zodat werk en privé in balans blijven.

Bij Quality Accelerators krijg je de vrijheid om keuzes te maken en worden eigen initiatief en leiderschap gestimuleerd. Ze bieden hun medewerkers ruimte om hun ideeën uit te werken en in de markt te zetten en om hun eigen beslissingen te nemen, binnen kaders. Alle medewerkers hebben de vrijheid om hun eigen pad te kiezen en te groeien in hun vakgebied.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Wij noemen onze mensen Accelerators, of duiden ze met de geuzennaam: de nerds die het uit kunnen leggen en verandering tot stand kunnen brengen. Verandering in technologie, proces én gedrag.

Ron Rouhof

Directeur
Actief in Nederland
Opgericht in 2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Digitaal hoofdkantoor
icon-employee Created with Sketch. 14 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 45 jaar
icon-sex Created with Sketch. 85.71% man en 14.29% vrouw

Collega’s

Steven Nienhuis Quality Accelerator en Test Automation Engineer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Gaaf bedrijf met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Maar ook om van elkaar te leren in een informele sfeer en met een hands-on mentaliteit technische/verandermanagement skills opdoen. Ten slotte ook omdat er leuke activiteiten naast het werk bij de klant worden georganiseerd die deels overdag en deels in de avond vallen, waardoor je niet alles in eigen tijd hoeft te doen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Motorrijden en Mountainbiken.

Peter Schrier Quality Accelerator

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Ik ben bij de QA gaan werken omdat ik hier kan mee werken bij de vormgeving van het bedrijf. Daarnaast zijn de collega’s van zon caliber dat we ons aan elkaar op persoonlijk en vaktechnisch vlak voortdurend kunnen scherpen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Veel aan sport: hardlopen, krachttraining yoga en bouldering.

Jeroen van Seeters Quality Accelerator

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Vanwege de agile mindset, de openheid en de geweldige sfeer.

Wat doe je in je vrije tijd?

”Ik ga graag naar muziek en film festivals, ga graag (uit)eten met vrienden en kook graag voor mijn kookclubje. Daarnaast proef ik graag biertjes die ik nog niet ken in brouwerijtjes en kroegen en ga ik graag op ontdekkingsreis. Ook wandel ik veel en werk ik graag in mijn tuintje.”

Beni Dhomi Quality Accelerator

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Aandacht voor elk van ons en zeer veel vrijheid in ontwikkelen als professional.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik speel piano, gitaar en voetbal.

Wij versnellen software delivery revolutionair door mensen en techniek te verbinden. Ron Rouhof, Directeur Quality Accelerators

Contractvormen

Je start direct in een vast dienstverband met een proeftijd van twee maanden.

Sollicitatieproces

Je krijgt de kans om eerst met Ron te spreken en vervolgens één of twee consultants te ontmoeten om samen jouw ontwikkelingsmogelijkheden en ambities te bespreken. Een goede match tussen jou en het team is cruciaal en daarom zullen we de tijd nemen om elkaar te leren kennen en te zien of er een klik is. We bieden ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze maandelijkse meet-ups, zodat je kunt ervaren hoe we als team samenwerken en of dit bij jou past. Bij een succesvolle match volgt er een aanbieding waar je enthousiast van zult worden.

Ron Rouhof

Directeur

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Continuous Delivery coach of DevOps engineer

Quality Accelerators — Nederland

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Quality Accelerators

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature