Jobboard

Quality Accelerator

Stel een vraag
Quality Accelerators

Quality Accelerator

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Nederland
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Minimaal HBO-Werk/Denkniveau
 • Ervaring in één of meer van de volgende rollen: Scrum master, agile coach, team coach, architect, project manager, DevOps coach, CI/CD engineer, software developer
 • Wij begeleiden klanten naar een snellere en betere software delivery lifecycle. Daarom neem jij de klant mee: geven van workshops, faciliteren van teamsessies, coachen van teams en individuen en het geven van presentaties. Dit alles volgens ons principe: voordoen, samen doen, zelf doen
 • Samenwerken is op jouw lijf geschreven. Je communiceert makkelijk en kan overtuigen indien nodig. Je hebt geduld, kan goed luisteren en durft om hulp te vragen
 • Wij herkennen 4 clusters van skills: People, Quality, Practice en Technology Skills. In ieder van deze clusters heb jij skills. Je kunt niet overal goed in zijn, maar de basis uit ieder cluster beheers je
 • Persoonlijke eigenschappen: flexibel, coaching skills, samenwerken, communicatie, faciliteren, personal leadership, critical & creative, Thinking Systems, Thinking Complex, problem solving, denkt in innovatie
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris tussen de: €4.000 - €6.000 (Afhankelijk van jouw kennis en ervaring) vraag specificatie aan
 • icon-dot Created with Sketch. 27 vakantiedagen per jaar
 • icon-dot Created with Sketch. BrightPensioen regeling
 • icon-dot Created with Sketch. Tot €1.000 mobiliteitsbudget (eigen vervoer) of leasebudget, zit je onder het leasebudget dan krijg je het verschil als bruto salaris uitbetaald
 • icon-dot Created with Sketch. €20 netto per maand voor telefoononkosten
 • icon-dot Created with Sketch. Een goede laptop
 • icon-dot Created with Sketch. Jaarlijks een collectieve bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat en situatie.
 • icon-dot Created with Sketch. De overleggen en trainingen zijn overdag.
 • icon-dot Created with Sketch. Geen max budget voor trainingen, als je iets wilt volgen dan moet je het aangeven!
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Accelerators kunnen vele rollen aannemen in een organisatie of bekend staan onder diverse functienamen: Continuous Delivery coach/expert, Quality coach, DevOps engineer in Quality, etc. Een greep uit mogelijke opdrachten die we uitvoeren bij klanten:

Onze Continuous Delivery coach zorgt voor optimalisatie in het software delivery proces en maakt het mogelijk softwarechanges zonder risico en met minimale effort te deployen in productie.

De quality coach helpt een team en/of organisatie mee om de juiste stappen te nemen op het gebied van kwaliteit. Kwaliteit is een integraal onderdeel van de gehele software development lifecycle.

De DevOps engineer in Quality speelt een uitvoerende en coachende rol in een team. Hij/zij neemt een team mee naar de journey van quality-build-in, zowel op het gebied van code kwaliteit, testen en testautomatisering.

Accelerators hebben een brede interesse en hebben vele verschijningsvormen: generalisten en specialisten. Wat ze tot een Accelerators maakt, is de wil om klanten verder te helpen. Wij komen om te verbeteren. Soms als consultant, soms als coach, soms als teamlid.

 1. 1 Wij maken een doorkijk in uw gehele software delivery keten. Wij kijken op 3 niveau’s: value stream/keten/klantreis, team en mens. Hiermee analyseren we zowel de technische architectuur als uw ontwikkelproces door middel van een scan.
 2. 2 Wij voeren met u het gesprek over het veranderpotentieel en geven op basis van een backlog een advies.
 3. 3 Wij begeleiden het veranderproces (technologie, proces en mens) op een transparante, kort-cyclische manier. Dit doen we door het principe: voordoen, samen doen, zelf doen.
 4. 4 Wij stijgen boven de techniek en frameworks uit, en brengen de architectuur van de technologie en de architectuur van het software ontwikkelproces in balans. Wij hebben niet de technologie als doel, maar bouwen op de principes, vaardigheden en mindset.
 5. 5 Wij verbeteren duurzaam: wij maken onszelf overbodig en zorgen voor een lerende organisatie. Wij tonen onze toegevoegde waarde aan door middel van metrieken.

Werken bij Quality Accelerators

Wij zijn Quality Accelerators en onze missie is om software delivery revolutionair versnellen door mensen en techniek te verbinden.

Wij geloven dat het leveren van klantwaarde een integrale aanpak vereist door de gehele Software Development Life Cycle. Agile, DevOps, CI/CD zijn ingevoerd en het gaat steeds sneller. Als er stagnatie komt in het versnellen, zorgen wij ervoor dat het proces weer wordt opgepakt. Door niet alleen naar technologie of het proces te kijken, maar ook naar de mens! Wij optimaliseren in de driehoek: mens, proces en technologie. Waar in het verleden er een scheiding was tussen verandermanagers/coaching aan de ene kant en techneuten aan de andere kant zien wij dat deze splitsing niet meer kán. De verandering moet integraal over de systeem- en gedragskant plaatsvinden.

Wij hebben mensen met verstand van techniek, de mens en het proces. Dat is erg veel kennis en ervaring voor 1 persoon om te hebben. Daarom staat kennisdelen hoog in ons vaandel en werken we nooit alleen voor een klant. We helpen elkaar en vormen een team zodat we onze klanten optimaal kunnen helpen en ondersteunen.

Wij kunnen alleen bijblijven in ons vak door te sturen op aanwas van nieuwe talenten en iedereen de kans te geven om verder te groeien door trainingen, kennisdeling onderling en het volgen van workshops en seminars, waar ook ter wereld. We komen minstens maandelijks samen om vakinhoudelijke onderwerpen te bespreken en kennis te delen. En dat doen we overdag, niet ’s avonds.

Wij zijn een informele professionele club met echte aandacht voor de mens! Naast vakinhoudelijke activiteiten is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid, ontspanning en reflectie. Als bedrijf zijn we zo Agile als mogelijk. We hebben geen vast kantoor maar komen samen daar waar het handig en leuk is. Daarnaast hebben we ruim voldoende digitale kanalen zoals Trello, Slack en Teams om continue verbonden te zijn met elkaar om elkaar te kunnen helpen.

Bekijk het bedrijfsprofiel
Wij noemen onze mensen Accelerators, of duiden ze met de geuzennaam: de nerds die het uit kunnen leggen en verandering tot stand kunnen brengen. Verandering in technologie, proces én gedrag.

Huib Schoots

Directeur
Actief in Nederland
Opgericht in 2020
icon-marker-2 Created with Sketch. Digitaal hoofdkantoor
icon-employee Created with Sketch. 6 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 45 jaar

Collega’s

Steven Nienhuis Quality Accelerator en Test Automation Engineer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Gaaf bedrijf met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Maar ook om van elkaar te leren in een informele sfeer en met een hands-on mentaliteit technische/verandermanagement skills opdoen. Ten slotte ook omdat er leuke activiteiten naast het werk bij de klant worden georganiseerd die deels overdag en deels in de avond vallen, waardoor je niet alles in eigen tijd hoeft te doen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Motorrijden en Mountainbiken.

Bart Elgersma Quality Accelerator / Test Automation Engineer

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Ik ben voor dit bedrijf gaan werken omdat het een uitdagende omgeving is zonder veel management, en omdat het een bedrijf is dat nog aan het opstarten is. Hierdoor kunnen we samen bepalen waar we naartoe groeien. Ik vind het persoonlijke van het bedrijf erg mooi en als collega’s help je elkaar verder.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik van sporten, fotografie, bord-, kaartspelletjes en lezen.

Peter Schrier Quality Accelerator

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Ik ben bij de QA gaan werken omdat ik hier kan mee werken bij de vormgeving van het bedrijf. Daarnaast zijn de collega’s van zon caliber dat we ons aan elkaar op persoonlijk en vaktechnisch vlak voortdurend kunnen scherpen.

Wat doe je in je vrije tijd?

Veel aan sport: hardlopen, krachttraining yoga en bouldering.

Jeroen van Seeters Quality Accelerator

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Vanwege de agile mindset, de openheid en de geweldige sfeer.

Wat doe je in je vrije tijd?

Vroeger, je weet wel voor COVID 19 restricties, ging ik naar muziek en film festivals, ging graag (uit) eten met vrienden en ik kookte ook graag voor mijn kookclubjes, proefde ik graag biertjes die ik nog niet ken in brouwerijtjes en kroegen, ging ik graag op ontdekkingsreis. Nu wandel ik veel en werk in mijn tuintje.   

Beni Dhomi Quality Accelerator

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?

Aandacht voor elk van ons en zeer veel vrijheid in ontwikkelen als professional.

Wat doe je in je vrije tijd?

Ik speel piano, gitaar en voetbal.

Wij versnellen software delivery revolutionair door mensen en techniek te verbinden. Huib Schoots, Directeur Quality Accelerators

Doorgroeimogelijkheden

Ruime ontwikkelingsmogelijkheden op vlak van People, Quality, Practice en Technology skills en ruimte voor eigen initiatie. Hier zit geen limiet op, mits in lijn met jouw eigen- en bedrijfsontwikkeling. We komen minstens maandelijks samen om vakinhoudelijke onderwerpen te bespreken en kennis te delen.

En dat doen we overdag, niet ’s avonds. Maar we ontwikkelen ook door teams die onder eigen verantwoordelijkheid werken aan bepaalde diensten, kennis of producten. Heb je een goed idee, dan kun je die ook echt gaan realiseren, en niet alleen in de avonduren.

 1. 1 Ruime ontwikkelingsmogelijkheden op vlak van People, Quality, Practice & Technology
 2. 2 Ontwikkelingsmomenten in teams

Contractvormen

Bij Quality Accelerators begin je direct in een vast dienstverband met een proeftermijn van twee maanden. 

Sollicitatieproces

Het eerste gesprek vindt plaats met twee van de drie personen uit het leiderschapsteam: Carlo, Theo of Huib. Eerste gesprek is kennismaking van sollicitant met Quality Accelerators, waarin we de verwachtingen bespreken en kijken of er een match is.

Het tweede gesprek is met een werknemer en Carlo, Theo of Huib. Welke werknemer hangt af van de ervaring en locatie van de sollicitant. Dit gesprek gaat de inhoud in en is voor de sollicitant de manier om vragen aan een medewerker te stellen.

Steven Nienhuis

Quality Accelerator en Test Automation Engineer
 1. 1 Sollicitatie
 2. 2 Eerste gesprek met Carlo, Theo of Huib
 3. 3 Tweede gesprek met een werknemer en Carlo, Theo of Huib
 4. 4 Contractvoorstel
 5. 5 In dienst!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Vraag specificatie aan

Quality Accelerators

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature

Quality Accelerator

Quality Accelerators — Nederland

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Quality Accelerators

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature