Jobboard

Test Automation Engineer

Stel een vraag
Promedico

Test Automation Engineer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Utrecht
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Afgeronde hbo-opleiding zoals informatietechnologie
 • 3 jaar relevante werkervaring
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • Uitgebreide ervaring als tester binnen Agile-ontwikkelingsteams
 • Ervaring met testautomatisering en tools zoals FitNesse en Serenity
 • Kennis van Java, SQLServer, OWASP, SQL, Jenkins, JMeter of Gattling,
 • TMAP of ISTQB gecertificeerd
 • Kennis van SoapUI, Postman, Cucumber, Git Wenscarab, Wireshark, en Mock diensten is een pré.
 • Ervaring in de zorg of farmacie is een pré
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Salaris €3.500-€4.600
 • icon-dot Created with Sketch. 40 uur per week
 • icon-dot Created with Sketch. 26 vakantiedagen
 • icon-dot Created with Sketch. Opleidingsmogelijkheden
 • icon-dot Created with Sketch. Bonusregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioensregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Hybride werken is mogelijk
 • icon-dot Created with Sketch. Reiskosten vergoeding
 • icon-dot Created with Sketch. Laptop, thuiswerkvergoeding en bijdrage inrichten werkplek
 • icon-dot Created with Sketch. Heel veel leuke, betrokken collega’s die ook graag bijdragen aan het verbeteren van de IT in de zorg!
Werkzaamheden
 • 60% Tests Automatiseren
 • 20% Handmatig testen
 • 20% Overig
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Wij zijn continu bezig met het door-ontwikkelen en innoveren van onze producten. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega Test Engineer om ons Promedico-ASP team te versterken. Promedico-ASP is ons huisartsinformatiesysteem en hier wordt met veel passie aan gewerkt om de processen van de (huisartsen)zorg zo goed mogelijk te ondersteunen.

Als Test Engineer binnen het Promedico-ASP team lever je een belangrijke bijdrage aan het vernieuwen en onderhouden van deze webapplicatie. Je werkt hiervoor samen met je collega’s in multidisciplinaire (devops) scrum teams. Jij bent iemand die automatisch testen essentieel vindt en je draagt van design tot deployment actief bij aan het product. Je hebt oog voor continue verbeteringen, zowel met betrekking tot de applicatie als tot de manier waarop we werken. Je bent daarbij nieuwsgierig naar trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied zoals security testing, CI/CD-pipelines, AI, gaat altijd voor vakmanschap en hebt plezier in het bouwen van innovatieve oplossingen voor onze gebruikers.

Jouw werk bestaat uit het opstellen van testspecificaties, het automatiseren van tests, het testen van de applicatie, zowel in scope- als regressietests en het bewaken van de kwaliteit van de huidige en nieuwe functionaliteiten. Denk hierbij ook aan zaken als security, privacy, performance en compliance, zodat ook deze essentiële aspecten in de elkaar snel opvolgende releases gewaarborgd zijn en blijven. Je bent een belangrijk onderdeel van ons internationale team en daarom is het belangrijk dat je 

 1. 1 Je verbetert en vernieuwt de webapplicatie
 2. 2 Je gaat testspecificaties opstellen
 3. 3 Je bewaakt de kwaliteit van alle functionaliteiten
“Je bent zeer welkom als je affiniteit hebt met de zorg, de IT en je een heuse teamplayer bent met klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, zodat je een uitdagende functie voor één van de applicaties van Promedico met veel plezier en verve kunt vervullen”

Noor Humme

Medewerker Support

Doorgroeimogelijkheden

Binnen Promedico bieden wij tal van andere mogelijkheden om je in de breedte te ontwikkelen. Wij bieden soft skill en hard skill trainingen aan. We vinden persoonlijke groei en ontwikkeling erg belangrijk, dus daar investeren wij flink in.

Werken bij Promedico

Promedico is in 1985 ontstaan vanuit een groep huisartsen die zag dat met behulp van automatisering de zorg voor hun patiënten verbeterd kon worden.

Wij zijn een toonaangevende softwareleverancier op de Nederlandse markt van zorgtoepassingen. Met onze oplossingen ondersteunen we onder andere (apotheekhoudende) huisartsen, apothekers, assistentes en praktijkondersteuners bij hun dagelijkse werkzaamheden. Dit met als doel dat de patiënt de beste zorg krijgt.

We vormen een team van innovatieve en gedreven professionals. Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Promedico investeert meer dan gemiddeld in haar personeel. Er is genoeg ruimte om te groeien, opleidingen te volgen om jezelf als werknemer én persoon te ontwikkelen. Ze kijken verder dan alleen het behalen van korte termijn doelen. Eindelijk een organisatie die inziet dat gezonde en blije medewerkers ook een positieve invloed op de bedrijfsresultaten hebben.”

Reza Tajvar

Consultant
Actief in Nederland, Aruba en Bonaire
Opgericht in 1985
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht
120 medewerkers in dienst
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd is 44 jaar
icon-sex Created with Sketch. 55% man/ 45% vrouw
Promedico

Collega’s

Loek Timmermans Developer

Waarom ben je bij Promedico gaan werken?

Promedico sprak mij aan omdat ik grote interesse heb in de gezondheidszorg en de zorg ICT en omdat Promedico een middelgroot dynamisch bedrijf is met korte lijnen. Hier kun je meteen een groot verschil maken. Je krijgt ook een grote diversiteit aan werkzaamheden waardoor je je breed ontwikkelt.

Annette Breedveld Key User

Waarom ben je bij Promedico gaan werken?

Ik ben bij Promedico gaan werken, omdat ik een bijdrage wilde leveren aan de gezondheidszorg op een ander niveau dan apothekersassistente. Promedico kwam op mijn pad en door de jaren heen heb ik diverse functie vervuld, van Servicedesk, documentatie verzorgen, opleiden tot testen aan toe. De functie die ik nu vervul, vat alles samen. Bij Promedico kun je ook na jaren nog steeds groeien en nieuwe ideeën worden omarmt. “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” is mijn motto. En daar is ruimte voor, dat vind ik fijn. 

Catarina Capelo Outsystems Developer

Why did you join Promedico?

I joined Promedico to fulfil one of my life goals which was to work abroad and experience another work culture.
When the opportunity came and I got to know more and more about the company, one of the reasons that made me join Promedico was how multifaceted the various teams (squads) were and how all could contribute to the same goal which ultimately is to provide the best product to our customers. This was instantly a big plus for me since in my previous situation I felt I was just one more cog in the system and I couldn’t influence the course of things on a daily basis. 

What do you like to do in your spare time?

I like to read, mainly biographies, be active by doing some sports: swim, learning how to skate (still a beginner), cook and paint. 

Margarida Magos Outsystems Developer (located in Lissabon)

Why did you join Promedico?

I wanted to find a place where I could grow as an Outsystems developer, but also work in the healthcare industry. Here I found the context I was looking for.

What do you like to do in your spare time?

I like to play tennis and hiking trails 😊

Wij hebben als doel de eerstelijns zorgverlener en de patiënt te ontzorgen Judith Cozijn – HR-Manager

Contractvormen

Je komt bij ons werken in dienstverband. Je begint met een jaarcontract en we streven ernaar om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Sollicitatieproces

Nadat Codecareer jou aan ons heeft voorgesteld, nodigen we je uit voor een kennismaking. Deze heb je met Gijs van der Wielen (CEO) en met mij. We gaan tijdens deze kennismaking ook dieper in op de functie. Als er een match is verwelkomen we je graag bij ons in het team!

Judith Cozijn

HR-manager
 1. 1 Kennismaking
 2. 2 In dienst!

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Test Automation Engineer

Promedico — Utrecht

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Promedico

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature