Jobboard

Test Engineer

Stel een vraag
Risa IT

Test Engineer

 • icon-marker Created with Sketch. Actief in Den Haag
 • icon-clock Created with Sketch. Full-time
Vereisten
 • Minimaal hbo denk- en werkniveau
 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als tester met het specificeren en uitvoeren van onder andere systeem- , functionele (acceptatie)testen en ketentesten
 • Je hebt meerdere jaren hands-on ervaring met geautomatiseerde technische- en functionele testen en weet om te gaan met bijbehorende tooling
 • Je hebt ervaring met bevindingentools zoals Jira of HP Testdirector
Aanbod
 • icon-dot Created with Sketch. Een goed salaris afhankelijk van jouw ervaring
 • icon-dot Created with Sketch. Pensioenregeling
 • icon-dot Created with Sketch. Budget om jouw eigen laptop uit te zoeken
 • icon-dot Created with Sketch. Een leaseauto (je betaalt alleen de bijtelling) of OV jaarkaart. Net wat jij het prettigste vindt
 • icon-dot Created with Sketch. Alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen en een nieuwe vaardigheid aan te leren
 • icon-dot Created with Sketch. Een gloednieuw kantoor in de ‘Haagsche Arc’, inclusief food court en sportschool. Pal aan de A12 en 5 minuten lopen vanaf station Voorburg
 • icon-dot Created with Sketch. Ongekend goede werksfeer. Maandelijkse (online) borrels/pubquizzen, interessante meetups en kennissessies
 • icon-dot Created with Sketch. 26 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt
 • icon-dot Created with Sketch. Een no-nonsense organisatie waarbij het uitgangspunt is: als het goed is voor jou en de organisatie, dan kan het
Werkzaamheden *Deze kunnen variëren per opdracht
 • 20% Overleg met de klant
 • 70% Maken van (geautomatiseerd) test framework en -cases
 • 30% Uitvoer van (geautomatiseerde) testen
 • 10% Werken aan interne uitdagingen
Bekijk meer
Bekijk minder

Vacature

Wij zoeken een ervaren test engineer, die het leuk en belangrijk vindt om bij te blijven leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je weet dat de wereld van de IT elke dag verandert en houdt er van om continue door te blijven leren. De opdrachten bij de klanten zijn erg divers en altijd op basis van jouw kennis en ervaring. Denk aan een duale rol samen met een developer of aan opdrachten waarin je zelf een teststrategie moet opzetten. Je bent een echte aanpakker en je zit niet te wachten tot je van iemand een opdracht krijgt, maar houdt er van zelfstandig aan de slag te gaan. 

Je weet wat er speelt op testgebied en hebt aantoonbare kennis van en affiniteit met test automation. Jouw structuur van jouw werkdag is volledig afhankelijk van de werkwijze van de klant. In veel gevallen werk je volgens de Agile of Scrum methode. Daarnaast is het mogelijk om ook aan interne uitdagingen te werken. Stroop je mouwen op en werk mee aan intern CRM systeem of de RISA mobiele applicatie voor Risanen.

Familie is een breed begrip, dat snappen we. Toch zien we onze collega’s, klanten en community als familie. En familie is er voor elkaar. Daarom organiseren wij 4 tot 6 gezellige meetups per jaar (met partner): Een skitrip, een jaarlijkse barbeque op het strand in de zomer, we vieren sinterklaas voor de kinderen, nieuwjaarsdiner en 4 keer per jaar een game night. Daarnaast delen wij ook graag onze kennis door middel van meetups zoals Pro-Outsystems en Pro-Test. Wij vinden binding belangrijk en daarom investeren wij hierin. 

Ben jij die gedreven en enthousiaste test engineer, die zich onderscheidt bij de klant én voel je je thuis in een ambitieuze, no-nonsense organisatie waar je geen nummer bent? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

 1. 1 Zet zelf een teststrategie op bij de klant
 2. 2 Werk volgens de Agile methode (met het Scrum framework)
 3. 3 Bouw samen met je collega’s aan een test automation framework en maak testcases met bijvoorbeeld Gherkin
“Een hechte groep mensen die klanten ondersteunt met no-nonsense oplossingen en altijd levert. Complexity Simplified, dat is RISA IT”.

Risa IT

Doorgroeimogelijkheden

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Je collega’s delen graag hun kennis met jou door middel van meetups zoals Pro-OutSystems en Pro-Test. Deze meetups zijn voor collega’s, klanten en engineers en het delen van kennis en kunde staat centraal. Geen verkoopverhalen, borstklopperij of andere zelfverheerlijking. Nee, vakinhoudelijke toevoegingen, discussies over de inhoud en na afloop een hapje en een drankje.

Heb je de ambitie om door te groeien naar een nieuwe functie? Je kunt doorgroeien van een Testmanager naar Projectmanager of van Automation Tester naar Automation Lead  en uiteindelijk CTO.  Jij krijgt de mogelijkheid om aan te geven waar jij naar toe wilt groeien. 

 1. 1 Testmanager
 2. 2 Projectmanager
 3. 3 Automation Tester
 4. 4 Automation Lead
 5. 5 CTO

Werken bij Risa IT

Kom werken bij een maatwerk software development, testing en consultancy dienstverlener. Een hechte groep mensen die klanten ondersteunt met no-nonsense oplossingen en altijd levert. Complexity Simplified, dat is RISA IT.

Als je aan onze specialismes denkt, denk je aan: Testautomatiseerders, Java-engineers, .Net-engineers, OutSystems-engineers, DevOps-engineers en architecten. Ook zijn wij specialist in het leveren van fixed scope projecten, applicatiebeheer en het outsourcen van experts.

Het hoeft niet altijd complex en lastig te zijn. Er zijn hier geen verplichte meetings en we hebben geen managementlaag. Binnen RISA IT rennen wij voor onze klanten en investeren wij in kennis, vaardigheden en gevoel. Elke klant, elke RISAAN en elke andere betrokkenen verdient de ‘Royal Treatment’! Iedereen maakt deel uit van de familie en is op het gebied van haar of zijn vakgebied een expert. Samen creëren we een omgeving waarin men zichzelf kan zijn.

Want, wie anders dan jijzelf weet waarin je wel en niet wilt groeien!? We zien het als onze uitdaging om elke kennissessie, meetup of RISA-uitje dusdanig interessant te maken dat je wel wílt komen! Tegelijkertijd snappen we dat tijd met je gezin of vrienden doorbrengen belangrijker is. De deur staat hier altijd voor jou open en je komt terecht in een cultuur met no nonsense en down to earth mensen. 

Bekijk het bedrijfsprofiel
“Binnen RISA IT staat alles in het teken van engineers en klanten. Al meer dan 15 jaar mogen we onze klanten helpen met hun uitdagingen en ideeën.”

Risa IT

Actief in Nederland
Opgericht in 2006
icon-marker-2 Created with Sketch. Hoofdkantoor in Den Haag
icon-sex Created with Sketch. 85% man 15% vrouw
60 medewerkers
icon-age Created with Sketch. Gemiddelde leeftijd 40 jaar
Complexity simplified. Wij vinden dat het niet altijd complex en lastig hoeft te zijn.

Contractvormen

We bieden jou een vast contract aan zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je financiële zekerheid. Hierbij hoort een proeftermijn van 2 maanden.

Sollicitatieproces

Ben je enthousiast geworden? Neem dan snel contact op met Codecareer zodat wij jou kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Het eerste gesprek voer je met een Bill, eigenaar van Risa IT, en een collega. Het tweede gesprek voer je met een collega waarbij jullie het gaan hebben over jouw technische vaardigheden. Wanneer jij ook nog steeds enthousiast bent ontvang je van ons een aanbod.

 

 

Risa IT

Word jij onze
nieuwe collega?

Twijfel niet, stel gerust een vraag. Wij helpen je graag verder.

Test Engineer

Risa IT — Den Haag

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Sluiten
icon-minus copy Created with Sketch.

Stel een vraag

Risa IT

Verstuurd!

Houd je inbox in de gaten, we nemen contact met je op.

Terug naar de vacature